efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: efbet Лига: Локомотив (София) - Левски (София), Събота от 18:45
realno написа:Никой не е на загуба от Левски. Ако не спечелят точки поне ще спечелят пари. :)
Спокойно може да им кажат "Лягайте или фенове на Левски няма да има на стадиона". Елементарната математика казва, 1500 човека х 20лв = 30 000лв. Заплатите за половин месец :D
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
-
- Контакти:
0:2/1:2 Локото не са отбор, който баш се затваря
Състава ми харесва. Нещо различно, очаквам категорична победа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Бразилеросите защо ги няма?
alexdb написа:Бразилеросите защо ги няма?
Доста минути им се натрупаха, а ни предстои мач с Ловеч. Вече дадохме една жертва в лицето на Бари, така че Мъри вероятно просто ги запазва за следващия двубой. Пък и определено предните двубои не бяха на познатото ниво - натрупала се е умора.
Иначе схемата и на мен ми е интересна, но имам 100% доверие на Мъри.
Предишните мачове някои потребители питаха защо играят, а сега се пита защо ги няма. :D
1914.1902 написа:Предишните мачове някои потребители питаха защо играят, а сега се пита защо ги няма. :D
Въпросът ми има друг подтекст - т.е. треньорско решение ли е или и при тях има контузии. Щом са здрави няма лошо. Треньорът е най-наясно какво иска и кой може да го направи най-добре. После си носи и отговорността за решенията. Така че аз акъл за състави и кой да играе или не играе не давам и никога не съм давал.