Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
С усилия го изслушах. Когато човек говори с идеята, че го слушат много хора, трябва да бъде по-грижлив към изказа. Но това са подробности. Обяснява каква е структурата на Левски. Левски е клуб, но е и акционерно дружество. Неговата страница - за феновете- трябва да има рубрики - за нас, управление, структура, поименно кой с какви права и задължения е и т.н. Ама ще речете - как така, нали ще рукнат телефони, мейли и какво ли не. Това е технически въпрос, решим навярно твърде леко. Но Левски ще бъде видим, ще бъде ясен, ще се знае кога и каква информация за клуба може да се намери и т.н. Със всичкото уважение към фенските организации, но тяхната втора задача - първата е да са зад отбора, е да дерзаят за подобна откритост. А не да я заместват с нещо от рода - вижте сега, аз да ви обясня, защото съм вътре в нещата , бях там, три дни ядох и пих - продъжението всеки го знае. Няма нужда с нали и елиптични, незавършени изречения за 45 минути някой да представя като свето откровение онова, което е негово първо (второ де) задължение - нагледно и логично да публикува тази структура заедно с конкретните имена , заемащи позиция в нея и с функциите, които са й приписани.
Kotooshu написа:Що така бе, приятелЮ?
Защо си редактираш мнението?
Минавай на лични да ме плюеш, нито ще си първия нито последния... давай, излей си всичко :D
Какъв приятел съм ти па аз, бе? :)))) Отдавна се изака на "приятелството" ни, а честно казано имаше потенциал за такова, де.
Да съм му бил писал на лични, на драматичния форумен герой, да прасна ли тука един скрийншот кой на кого пишеше на лични "писма", де се оказаха в бутилка на безлюден остров? ;)
Редактирах си мнението, защото след като го написах, прецених, че не ми се седи в карцера. Но бях сигурен, че ще го видиш и умишлено си оставих едни няколко минутки преди да изтрия последната му част - това беше важното в крайна сметка, да си знаеш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Не мога вече, от толкова драми ми стана смешно вече:D
Пускай, лепи, кво искаш прави, само да не ме набиеш, приятелЮ:)
Пускай, лепи, кво искаш прави, само да не ме набиеш, приятелЮ:)
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

https://drive.google.com/file/d/1UbvTHE ... p=drivesdk
Има привърженици,които не се задълбочават.много в управленската структура.
Има привърженици,които не се задълбочават.много в управленската структура.
САМО ЛЕВСКИ!
След 6 изиграни мача в Ебем Ти Лигата, сме допуснали само един гол.
За сравнение: На Разград са вкарали 4, а на крадците на идентичности 3. Варненските агрофутбалери и ЦСКА са допуснали по 7.
Не е зле за отбор на ръба на фалита.
За сравнение: На Разград са вкарали 4, а на крадците на идентичности 3. Варненските агрофутбалери и ЦСКА са допуснали по 7.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:След 6 изиграни мача в Ебем Ти Лигата, сме допуснали само един гол.
Така е... Но също така трябва да се отбележи, че сме играли предимно с отбори от средата и долната част на класирането. Тепърва идват трудните срещи където без съмнение за отбори като Черно море, Славия, онези това ще са мачовете на сезона. Дори мога да сложа и Лудогорец в тази сметка, защото след Суперкупата видяха, че имат равностоен съперник тази година.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
- LoveAndPeace
- Контакти:
Очето Бибочето казва ли нещо за Цветан Вълчев ? Брани ли плана "Феникс" ?
Наркосите от секБтор плюят Тити :)))) ще умра от смях. Мързи ме да търся снимката как Младежа раздава "постата" още в самата баскетболна зала. Ама така е свършат ли парите и платената любоф си отива :( и почват транспарантите.
Наркосите от секБтор плюят Тити :)))) ще умра от смях. Мързи ме да търся снимката как Младежа раздава "постата" още в самата баскетболна зала. Ама така е свършат ли парите и платената любоф си отива :( и почват транспарантите.
TristaNNN написа:След 6 изиграни мача в Ебем Ти Лигата, сме допуснали само един гол.
Статистиката е измамна наука.
- Странджата
- Контакти:
Re: vilge
Един англичанин преди време казваше, ще статистиката е като бански костюм - показва много интересни неща, но скрива най-същественото :)
Допуснахме само 1 гол, в единствения мач, когато не играхме срещу отбор на ниво Б група.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема