Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот metodito » 06 сеп 2022 15:14

ReBorn1982 написа:Вчера случайно попаднах на последната версия на Wrong Turn 2021. Принципно не гледам съвременно кино, щото се изроди в ужасяваща "политкоректност", но съм гледал първите филми от серията и ми харесваха, та викам чакай да се пробвам и с новия ..... пускам си, в началото добре .... след малко, обаче, когато ни представят групичката от бъдещи жертви на канибалите, отиваща у гурътъ на заколение Изображение , бързо мокрият парцал на съвременната действителност ме изплющя през лицето Изображение .... двама от младежите бяха педерасти във връзка (и то междурасова - жълт и латино), друга двойка бяха черен с бяла жена и ..... угасих веднага филма. Изображение

Съсипаха всичко тия боклуци ..... един филм не можеш да изгледаш спокойно, без да ти врат в лицето извращенията си.

Препоръчвам ти новия Scream. Не знам дали си фен на поредицата, но аз много ѝ се кефя. Изтеглих си го с доста предубеждения. Уес Крейвън не е между живите вече, отделно всички тея модерни тъпотии. Останах супер доволен, много ми хареса. Ок, нямаше много от автохумора на Уес, където се гъбарка със себе си, но е много, много добър завършек на поредицата.
Опитах се да гледам сериала по филма. Нищо общо. Извадили хумора и автохумора и останала някаква тийн боза.
"Погрешен завой" и аз го харесвах.
Между другото сеща ли се някой как беше името на един филм, в който семейство тръгва на път, но използва отбивка в една гора и се въртят в кръг, докато не умиргат един по един. Беше с бащата на Лора Палмър от "Туин Пийкс".
Последна промяна от metodito на 06 сеп 2022 15:18, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 06 сеп 2022 15:16

Eminem написа:Днес е цяло чудо да се намери филм или сериал без политическа пропаганда.

Холивуд отдавна се използва за програмиране на съзнанието.

То невинен сериал, като "Приятели" днес биха го цензурирали заради всички онея подмятания за хомотата.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2022 20:03

Мислите, че сте виждали всичко https://m.facebook.com/groups/488992012 ... 453431676/
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 сеп 2022 20:31

ReBorn1982 написа:Само дето вече в почти всички продукции го има, ама щом е нормално за теб ..... в стария, истински Холивуд, единственото важно нещо беше да направиш качествен филм, а не да промотираш сексуални извращения и между расови съешавания ......

А в целия свят има и педофилия, зоофилия и т.н., да почнат и тях да ги пропагандират по филмите, какво ще кажеш ??! ....
Писах вече - Проблема няма да се реши по комунистически - Демек, заравяме си главите, отричаме, ако трябва и гравитацията, щото не ни кефи.

Обратните са на "мода" в последните 20-25 г.
И преди 40-50 г. ги е имало, но действително са били да речем 5-6 %, а сега поне 1/3-та от младите дават фира.
Случаят със смесените бракове, наистина не разбирам къде е проблема.
С удоволствие бих си взел за жена мулатка или дръпната. :)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 сеп 2022 20:44

Бе и повече са били, ама са се криели. Сега наистина е "модерно" и затова ги навират навсякъде. Ще мине и това.

А и на мен кат цяло ми е все тая кой с кого си го слага, да се оправят.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2022 20:50

Обратните изплуваха с рок музиката и се размножиха.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 сеп 2022 20:55

Мда... Масово рокерите са педераси. ;д
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 07 сеп 2022 21:03

Има изследвания в Щатите, сред младите вече около 20% се декларират "ЛГБТИК+", което е ясен показател, че пропагандата дава резултати и все повече млади хора са с промити мозъци .... същото е и със "смяната на пола", има бум, следствие на същата тая пропаганда .... млади хора се осакатяват, вярвайки, че са се родили в "грешното тяло" .....

Западна Европа върви подир САЩ също и там тенденциите са същите. Като цяло, бялата раса и без това е с най-слабо възпроизвеждане, а тези извращения съвсем я обричат .....

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 07 сеп 2022 21:10

Издрънканчето отново влиза неподготвен ;( Фреди, Елтън Халфорд, Боуи, Гаал. Говори се, че Джагър е пълнил мъжки дупета. Целият лайф стайл на рок звездите крещи гей. А асоциацията ти с вотористи е толкова нелепа. Там също е пълно с пендели поради обективти причини. Ще ти подскажа, че си не много умен. Престъпници.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 07 сеп 2022 21:14

pomiqrat написа:Ще ти подскажа, че си не много умен.

Е, хубаво е, че ти поне си... Аз все още съм озадачен, как успяваш, да си пуснеш компютъра.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Върни се в “Свободна зона”