NOMER14 написа:Кой и на кое ЕП и СП?
Англия, на което искаш си избери, без 1966, 1990, 1996 и 2020.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
NOMER14 написа:Кой и на кое ЕП и СП?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:NOMER14 написа:Кой и на кое ЕП и СП?
NOMER14 написа:rhaegar написа:NOMER14 написа:Кой и на кое ЕП и СП?
Не говорихме ли са 75-85 години?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
pill написа:Този некадърник трябваше да го разкарат още началото на юни преди да направи селекцията. Иначе се надявах да остане, така Челси нямаше да са заплаха този сезон.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Red_Neck написа:rhaegar написа:Red_Neck написа:Не. Човекът просто показа, че с крадена бол пара може да си купи всичко, ..... включително и тенекии, докато приносът му за играта си остава кръгла нула. Клубът няма абсолютно никакво значение, .... кешът е важен, ...... да заповядат шейховете ;)))
Честито!
Извънредни новини!!! Успешен спорт в 21-ви век се прави с пари!!!! Очаквайте включване от мястото на събитието в 19 часа.
Какъв по-конкретно е приносът за играта на Ливърпул между 1975-та и 1985-та? Нещо тактически революционно?
:)))))
Точно в този период Пуул и Форест + Вила направиха от умрялата Първа дивизия европейски доминант и то само с момчета от Острова.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:Red_Neck написа:rhaegar написа:Red_Neck написа:Не. Човекът просто показа, че с крадена бол пара може да си купи всичко, ..... включително и тенекии, докато приносът му за играта си остава кръгла нула. Клубът няма абсолютно никакво значение, .... кешът е важен, ...... да заповядат шейховете ;)))
Честито!
Извънредни новини!!! Успешен спорт в 21-ви век се прави с пари!!!! Очаквайте включване от мястото на събитието в 19 часа.
Какъв по-конкретно е приносът за играта на Ливърпул между 1975-та и 1985-та? Нещо тактически революционно?
:)))))
Точно в този период Пуул и Форест + Вила направиха от умрялата Първа дивизия европейски доминант и то само с момчета от Острова.
Ай да не се изхвърляме като едни други фенове.
Някой помним дърводелския и еднотипния футбол който се играеше до средата на 90 в тая лига, който и сега се практикува в долните лиги.
Вратаря на бека, той на крилото и балон в пеналта да скача поредният дърводелец и топката е 5 минути във въздуха.
Лигата вдигна нивото, чисто футболно когато заиграха играчи различни от британските дърводелци.
Иначе и до сега щяхме да гледаме изпълнения тип Хари Бидона и да издигаме в култ дърводелци като Джерард, Варди, Грилиш и тн житни бегач.
1914.1902 написа:Няма да има мачове.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта