ivan56 написа:Запорираните евраци и долари дали ще стигнат за компенсации на засегнатите от Газпром заради "счупените"им турбини.
Нали знаеш каква реплика се приписва на Бисмарк, така че "засегнатите" да се готвят.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Запорираните евраци и долари дали ще стигнат за компенсации на засегнатите от Газпром заради "счупените"им турбини.
tiamat написа:Чешките Възраждане, ИТН, БКП и т.н. Не само в БГто има идиоти, противно на общоприетото мнение :)
Colonelcassad написа:Марионетното евроуправление плюс крайните либерални изцепки отвратиха много хора и то не само в БГ.
И аз съм против тези либерално-тоталитарни политики, налагани умишлено и с натиск.ReBorn1982 написа:Че аз съм от тези хора. По-рано бяха изключително про-западно настроен, но постепенно се погнусих от това, в което се е превърнал Запада - умишленото пълнене с диваци, които само паразитират на гърба на хората в Европа и вършат престъпления, пропагандата и налагането като норма на всякакви сексуални извращения, черния расизъм, налаган на белия човек, "зелените" простотии и т.н. .....
Groucho написа:Значи 70 000 човека, които искат страната им да е неутрална и да не плащат 10 пъти по-скъпи сметки за енергия са маргинали.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта