Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот terata » 04 сеп 2022 20:55

Няколко часа вече минаха от изказванията на Мъри по адрес на тИти ревльото. Що така няма коментари по темата от някои конкретни, изключително "НЕлицемерни" индивида, които първо го плюха, а оня ден реваха заедно с него, що милия, честен и вечно неразбран Тити сълзата ще подава оставка и как отново СЗ, сектор Б и т.н са виновни и за неговите деяния.

За неразбралите цитирам Мъри: "Тези 125 000 лева са може би 5% от това, което е направил като зулуми на Левски като съветник на много президенти и изпълнителни директори, на които издигаше паметници. Още плащаме задълженията, които са направени именно, когато се е напъвал като ръководител и съветник."

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 сеп 2022 21:16

terata написа:Няколко часа вече минаха от изказванията на Мъри по адрес на тИти ревльото. Що така няма коментари по темата от някои конкретни, изключително "НЕлицемерни" индивида, които първо го плюха, а оня ден реваха заедно с него, що милия, честен и вечно неразбран Тити сълзата ще подава оставка и как отново СЗ, сектор Б и т.н са виновни и за неговите деяния.

За неразбралите цитирам Мъри: "Тези 125 000 лева са може би 5% от това, което е направил като зулуми на Левски като съветник на много президенти и изпълнителни директори, на които издигаше паметници. Още плащаме задълженията, които са направени именно, когато се е напъвал като ръководител и съветник."

Нека не изключваме феновете от гробокопачите

Ето и пълния текст на съобщението на НКП на „Левски“:

Левскари, на 12.05.2013 г. избираме ново правителство, всеки един е длъжен да даде своя вот. В деня на размисъл и дните преди това помислете кое е най-важно за вас, кое ви е радвало, кое ви е разочаровало, какво сте получили, какво ще остане за децата ви...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Plamen_i00
Контакти:

Мнениеот Plamen_i00 » 04 сеп 2022 22:36

Титката сега ще преведе още 2 млн и всичко е точно.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 сеп 2022 09:12

Хайде първия не издържа, мразим нкпбб-сз, ама вижте как ги набеждават, долните лицемери:)

Нищо общо нямаха тити и нкпбб-сз+тръста, през годините?
Братя завинаги:D
В добрите им години :
Изображение

Друго си е да си чист като сълзата на тити:)

"Към днешна дата Левски няма финансови взаимоотношения с фирми свързани с феновете. През годините е имало много такива. Имаше договор с доставчик на екипировка, в който страни бяха клуба, доставчикът и фирма свързана с Димитър Костадинов, който е брат на Любо Костадинов. Имаше тристранен договор с фирма за изграждане на сайт и мобилно приложение. Левски още дължи над 20 хиляди лева, но няма нито сайт, нито приложение. Имаше договор за охрана с фирма на феновете. Имаше и за отстъпване на фирмения магазин, като това бе отново с фирма на Димитър Костадинов", заяви изпълнителният директор.

"Когато станах директор на Левски имахме договор с фирмата за охрана. Тя го правеше за мачовете на Левски срещу 42 лева без ДДС на човек. Двубоите се охраняват по следния начин - охрана на съоръжението, която е денонощна и през цялата седмица. Другата е охрана на събитие и тя се прави мач за мач. Там се плаща на човек. Юли месец 2019 говорих с един от ръководителите на фирмата и той ми обяви, че тази цена вече не ги устройва и ни предложиха цена от 80 лева. Аз изпратих предложението на ръководството. По препоръка на Надзорния съвет предложението бе прието и подписахме нов договор. Когато Левски остана без генерален спонсор помолих охранителната фирма за намаляване на цената, тъй като не можем да изпълняваме договора си коректно. Още на следващия ден се разбрахме цената да стане 65 лева без ДДС.

Подписахме анекс към договора и продължихме. В края на юни започнахме преговори за подновяване на договора. От фирмата ми казаха, че цената отново скача на 80. Тогава помолих да ми изпрати писмена оферта. След няколко дни ми се обадиха и ми казаха, че фирмата търпи много негативи и се отказва от охраната. Така приключи и нашето сътрудничество. В момента се оправяме с подръчни средства. През 2019 година ние не сме имали инциденти на домакинските си мачове. С фирмата сме имали само дребни дискусии, което е нормално. Клубът иска да има по-малко стюарди, за да плаща по-малко. Фирмата пък има минимум стюарди, след което отказва да охранява. Но, на нашите мачове е имало поне по 120-140 стюарди. На последния мач с Царско село имаше 64", разкри още той.

Има и още и още.... постовете на УЛ май ги позабравихме, а?
Та кой управляваше с всеки парашутист:)))
Само по спокойно с определенията и лъжите, не отива на чести хора да лъжат така!
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 сеп 2022 09:24

Ако аз съм първия, окей. Ама не съм. Тия дето сега сега трябва да излязат чисти, призоваваха да се гласува за гробокопача на Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 05 сеп 2022 09:30

W84me написа:Ако аз съм първия, окей. Ама не съм. Тия дето сега сега трябва да излязат чисти, призоваваха да се гласува за гробокопача на Левски.

Не визирам теб, имах си аз :)
Тия най-чистите и изпраните сега ликуват.
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 06 сеп 2022 11:05

По-назад в темата някои бяха писали за момчето от Септември, Симеон Александров... Май ще ходи при онези.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Svilen
Контакти:

Мнениеот Svilen » 06 сеп 2022 11:41

koisa написа:По-назад в темата някои бяха писали за момчето от Септември, Симеон Александров... Май ще ходи при онези.

Дебнат ни форума ловешките припоци :))))... Да гледа какво стана с Йомов, пък и с Калоян Кръстев.

А някаква журналя избълва поредна доза мозъчни пръдни как Йомов не бил виновен, ами Гонзо и Ясен Петров, че го викали контузен за лагера на националите. Той се опитал, видиш ли да се възстанови по-бързо с недоказани медикаменти и така... Това прилича на историята на тоя дето се подхлъзнал на банановата кора и го Фкар@л, където не му е мястото.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 07 сеп 2022 12:14

https://www.kotasport.com/velikiat-sin-voyn/
Да, велик е, и е велик и заради скромността си! Но никога не е бил "син"! Ако някой разбира за какво са тези кавички - нека каже. За мене те са обида, жестока обида за Войнов!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 07 сеп 2022 12:57

Може и да си внушавам, но ми струва, че има няколко знака, които намекват, че най - вероятно ще има смяна на собствеността:
- протичащ одит
- Левски не продаде най - добрите си футболисти въпреки задълженията ни и въпреки милионните оферти към клуба за тях т.е. или не сме толкова притиснати от задълженията, което не ми си се вярва или се очакват свежи пари при смяна собствеността. За мен е по - вероятно второто.
- Мъри след мача намекна, че това са футболистите, с които ще използва до нова година, което ме навява на мисълта, че през зимния трансферен прозорец би могло да има нови попълнения. А това трудно би станало, без свежи пари? А такива би имало само при смяна на собствеността или при продажба. Но зимата пазара не е толкова активен.
- футболистите не са сърдити, че не се е осъществил трансфера им за повече пари, а все така играят нахъсано и се хвърлят в мачовете. Което ме навява отново на мисълта, че е споделено с тях, че се очаква нов собственик, който би им предложил по - добри лични финансови условия.
- последната обща среща.
Може и да си внушавам и да греша, но си мисля, че нещо се "пече" в клуба. За това преди време се поинтересувах, дали има някаква информация от последната обща среща, в която участваха избрани фенове, но от която среща нямаше никаква информация.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Върни се в “Левски”