Colonelcassad написа:ivan56 написа:Па ти си "рубладжия", който застава на страната агресор, кво "различно мнение" кви пет лева.
О, я стига! Вие си раздавайте фалшива емпатия от дивана, аз ще се въздържа, но и в двата случая помощта за Украйна е нула.
Ако си мислите, че с разпространението на фейкове от дивана реално помагате на Украйна, кой съм аз да ви троша хатъра. Вервайте си!
Да се чуди човек защо не упреквате агресора Зеленски, който беше струпал сили да напада и прочиства Донбас в явно противоречие и нарушение на Минск 2 и която е една от главните причини Путин да нахлуе. И това Макрон го потвърждава в онзи телефонен разговор от 20 февруари. А, знам, животът на тези "колорадски бръмбари" е без значение, западната пропаганда щеше да прикрие кланетата, защото така им е изгодно.
На ничия страна не заставам, тази война не е моя. Мнението ми за войната в Украйна е, че Украйна още през април трябваше да се съгласи на пълна автономия за Донбас, признаване Крим за руски и военен неутралитет. Тези региони Украйна и без това отдавна ги изгуби. И вече щяхме да сме забравили за войната, но тъй като киевският клоун е просто една подвластна марионетка на САЩ, тази агония продължава и въвлича цяла Европа в криза.
Кланетата по време на Априлското въстание са напълно оправдани. Българите са терористи, които опитват да нарушат териториалната цялост на Османската империя.