Ман Юнайтед -Милан

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Re: Ман Юнайтед -Милан

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 23:50

Aз бях прав за 99% от нещата, а именно че Рафа ще има проблеми с Рони, Пато и Хунтитата и Мунтитата нищо няма да направят, и че Рууни е най-добрия футболист в света в момента и да ми го сравняваш с Пато е смешно. И най-много че ШЛ е късметлийски турнир.
Освен това казах че не съм доволен от двата отбора и тва включва и Милан защото на вас подобно на нас ни играеха двама футболисти а останалите си чешеха...., ние като изтървахме от гол линията преди години а вие вкарвахте от 2 положения 3 гола (както нас тая вечер) ние побеснявахме, всичко се връща. (орисията на ШЛ ал оувър агейн). Заслужавахте го в исторически план погледнато, както и заслужавахте 2 и 5-та също, като счетем историята ви в турнира също. Аз си спомнян ТАКИВА незаслужени победи на Милан в тоя турнир че ако бях фен на някой друг отбор щях да туря бомба насред Сан Сиро (както Борката тактично спомена в началото на мача ;) )
Последна промяна от Lord of memory на 16 фев 2010 23:58, променено общо 6 пъти.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Dr Avalanche
Контакти:

Мнениеот Dr Avalanche » 16 фев 2010 23:50

Lord of memory написа:Уникален рефер който изгони Карик за нарушение извършено от Евра. Тва може да се сравнява само с изгонването на Флетчър срещу Арсенал на финала. (калитарията на ШЛ, all over again)

Карик беше изгонен за втори жълт за разкарване на топката. А САФ да ходи да пали свещи за благодарност.
Dear Doktor, I am unattractive, sexually immature, lazy, stupid and mean. What career would suit me best?
Journalism. If you fail there, try music journalism.

Naruto_Uzumaki
Контакти:

Мнениеот Naruto_Uzumaki » 16 фев 2010 23:51

Съставът на Манчестър Юнайтед спечели изключителна важна победа като гост на Милан с 3-2 и по този начин се доближи много близо до класиране в четвъртфиналната фаза на Шампионската лига.

„Росонерите“ започнаха изключително силно двубоя и още в третата минута, след като Евра изчисти много некадърно топката, която попадна в Роналдиньо, който откри резултата след удар от въздуха и рикошет в Карик, който излъга Ван дер Саар. В седмата минута отново бразилеца стреля много опасно, но този път холандския страж улови. Четири минути след това Тиаго Силва направи пробив в половината на Юнайтед, подаде към Антонини, който финтира защитник в бяло и шутира, но топката мина на половин метър от десния стълб на Манчестър. Последва затишие в мача, а футболистите на Леонардо леко се отдръпнаха назад и разчитаха на контраатаки. В 34-ата минута поредната грешка при изнасянето на топката от страна на англичаните можеше да доведе резултата до 2-0 в полза на Милан. Ударът на Клаас Ян Хунтелаар от двайсетина метра обаче мина на сантиметри от дясната греда на Ван дер Саар. Само две минути по-късно, макар и нелогично гостите изравниха. Карик проби отдясно и центрира към малкия пеналт, където Пол Скоулс вкара по-абсолютно начин топката в мрежата на Дида. Ветеранът се опита да засече кълбото с десния крак, но вместо това то се удари в лявото му бедро и влезе във вратата на домакините. В 41-ата минута отново Роналдиньо опита далечен изстрел, след като се измъкна от двама противници, но изстрелът му бе париран от вратаря на „червените дяволи“. Така първото полувреме завърши при 1-1.

Втората част започна със силен натиск на домакините. В 48-ата минута Фавали качи топката на главата на Пато, но той не успя да улучи рамките на вратата. Три минути по-късно Пирло стреля от пряк свободен удар, но Ван дер Саар внимаваше и успя да избие в корнер. До тук бяха и опасностите пред вратата на гостите. В 66-ата минута влезлия на мястото на Нани Луис Валенсия центрира от десния фланг към Уейн Рууни, който надскочи Бонера и с много техничен удар с глава даде аванс на англичаните. Осем минути по-късно Флетчър с гениално отиграване сложи топката на главата на Рууни, който с втория си гол в мача увеличи преднината на „червените дяволи“. В този момент Милан изпадна в нокдаун, но играчите на Сър Алекс Фъргюсън не успяха да нокаутират съперника си, а вместо това се стигна до намаляване на резултата. В 85-ата минута Роналдиньо подаде към Зеедорф, който с уникален удар с пета даде надежда на тифозите на „Сан Сиро“, че тимът ще се бори до последно. Още в следващата минута Диньо подаде към Индзаги, който отправи силен шут, но извън рамките на вратата. Все пак обаче Юнайтед задържа аванса си въпреки силния финален натиск на Милан, а в края на двубоя Майкъл Карик получи втори жълт картон за нарушение срещу Пато и ще пропусне реванша в Англия. Българският национал Димитър Бербатов пък така и не се появи в игра за гостите.

Така след този зрелищен мач отборът на Манчестър е с едни гърди напред пред своите опоненти, но с оглед класата на тези отбори, реваншът си остава непредвидим.

Състави:

Милан – Дида, Бонера, Неста, Тиаго Силва, Антонини (38′ Фавали), Пирло, Амброзини, Бекъм (72′ Зеедорф), Роналдиньо, Пато, Хунтелаар (77′ Индзаги)

Манчестър Юнайтед – Ван дер Сар, Рафаел (90′ Браун), Фърдинанд, Еванс, Евра, Парк , Карик, Скоулс , Флетчър, Нани (65′ Валенсия), Рууни

съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)
жълти картони: Рууни, Карик (Юнайтед)
червен картон: Карик (Юнайтед)

http://..net/?p=36038

Според мен само Рууни би Милан и много късмет за Юнайтед, и тоя каръшки гол на скоулс, бахти....

Потребителски аватар
Vojdek
Контакти:

Мнениеот Vojdek » 16 фев 2010 23:56

Добър мач.Странен, но добър.Дано не се изложиме на реванша.

И колко съм доволен,че няма да съм на мястото на тези, на които сър-а ще крещи...

Даже съм адски доволен, ако трябва да сравня играчите на терена.Пълен майтап.Роналдиньо е добър колкото Парк, Нани и Валенсия взети заедно и умножено по три.
Пирло,Амброзини, Бекъм, Зеедорф :shock: а отсреща Скоулс, Карик и Флечър.

Само в нападение и на врата Юнайтед са с класи над Милан.( и то с уговорката, че Пато е млад и не се знае, колко добър ще стане).

А реванша ще е запомнящ се.Това ще бъде сериозно дерби!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???

ZARAA
Контакти:

Мнениеот ZARAA » 16 фев 2010 23:58

Ами,откъде да започна..Казвате че гола на Скоулс бил калитарски,ами какво да кажем за този на Роналдиньо?Евра не знам защо му трябваше да чисти със задна ножица,пък и е достатъчно опитен и знае че топката не се чисти към наказателното поле.Какъв по-голям малшанс от това да ти вкарат още в третата минута след като твой играч е сложил топката на волето на противника и след това с рикошет ти отбелязват.Вярно че гола на Скоулс също беше щастлив,но пък атаката беше перфектна,с няколко бързи паса,един от малкото пъти в които халфовата линия разигра както може и както трябваше през целия мач.
Оф,стига толкова за тази вечер че ми се спи,утре пак ще коментираме :) Лека вечер!

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 16 фев 2010 23:59

Lord of memory написа:Aз бях прав за 99% от нещата, а именно че Рафа ще има проблеми с Рони, Пато и Хунтитата и Мунтитата нищо няма да направят, и че Рууни е най-добрия футболист в света в момента и да ми го сравняваш с Пато е смешно. И най-много че ШЛ е късметлийски турнир.
Освен това казах че не съм доволен от двата отбора и тва включва и Милан защото на вас подобно на нас ни играеха двама футболисти а останалите си чешеха...., ние като изтървахме от гол линията преди години а вие вкарвахте от 2 положения 3 гола (както нас тая вечер) ние побеснявахме, всичко се връща. (орисията на ШЛ ал оувър агейн). Заслужавахте го в исторически план погледнато, както и заслужавахте 2 и 5-та също, като счетем историята ви в турнира също. Аз си спомнян ТАКИВА незаслужени победи на Милан в тоя турнир че ако бях фен на някой друг отбор щях да туря бомба насред Сан Сиро (както Борката тактично спомена в началото на мача ;) )

(по-нагледно да е)
GGMU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 00:01

Лорде,изброй ми тези незаслужени победи.Реших да пия тази вечер от мъка,така че давай,на линия съм.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 17 фев 2010 00:03

не мога да ти ги изброя, не съм ходеща история на милан а на мю само, за Лион си спомням иначе мачовете дето Индаги ви е спасявал са сигурно десетки. Примерно доста по-незаслужена беше победата ви 2 и 7-ма над Пуул когато мача беше равен, а през 2 и 5 мача си беше 4,5 на 1.
Последна промяна от Lord of memory на 17 фев 2010 00:05, променено общо 1 път.
GGMU

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 17 фев 2010 00:04

Lord of memory написа:не мога да ти ги изброя, само за Лион си спомням иначе мачовете дето Индаги ви е спасявал са сигурно десетки.

И какво за Лион,по-добри бяха от нас ли?А за вашата титла от 99-та какво ще кажеш?Има ли по-незаслужена победа в историята на този турнир?
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 17 фев 2010 00:06

acmilan написа:
Lord of memory написа:не мога да ти ги изброя, само за Лион си спомням иначе мачовете дето Индаги ви е спасявал са сигурно десетки.

И какво за Лион,по-добри бяха от нас ли?А за вашата титла от 99-та какво ще кажеш?Има ли по-незаслужена победа в историята на този турнир?

Не :mrgreen:

Върни се в “Манчестър Ю”