Германия - Леверкузен, Италия - Фиорентина, Франция - Монако, Нидерландия - Аякс, Португалия - Бенфика, Шотландия - Селтик, Украйна - Динамо, Русия - ЦСКА, Бразилия - Палмейрас, Япония - Консадоле Сапоро. ;) В Аржентина нямам, но не харесвам нито Ривър, нито Бока. Партизан ги предпочитам пред Звезда, АЕК - пред другите водещи гръцки отбори, Галатасарай - пред Фенербахче и Бешикташ. Но някои от споменатите отбори (най-вече балканските) даже като резултати не ги следя изкъсо (даже чак току-що разбрах, че Партизан - Звезда играят днес). Тези всичките са само толкова, колкото да се каже, че си имам предпочитан отбор в съответния шампионат. Нито са ми много на сърцето, нито нищо подобно. Е, имам шалчета, тениски или сувенири на някои от тях, но като цяло обичам да имам подобни вещи. ;)
Само това към Валенсия и Арсенал е доста силно като чувство. Другото е просто симпатия. А за българското първенство да не отварям дума - с него приключих през 2016.
Световен клубен футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Световен клубен футбол
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Бенфика вчера победи с доста дискусионна дузпа, очаквах малко повече от тях по отношение на играта в мача. И трите португалски гранда останаха без основните си фигури след трансферния летен период, като с интерес ще наблюдавам дали отново ще изпъкнат нови силни играчи, които да бъдат продадени за сериозни суми.
В Шотландия днес предстои дерби между Селтик и Рейнджърс. Мисля си, че за първи път ще е предавано на живо в българския ефир.
В Шотландия днес предстои дерби между Селтик и Рейнджърс. Мисля си, че за първи път ще е предавано на живо в българския ефир.
- Udoji90
- Контакти:
Чудесен резултат в дербито на Глазгоу. 8-)
- Udoji90
- Контакти:
Е, жалко, моите хора отпаднаха. Във финала желая успех на Атл. Парананензе срещу Фламенго, но мисля, че ще загубят.