Toва е старо. А и в Интернет никой не чете толкова дълги неща.
Нещо се пише, че руснаците ще почнат да бомбардират, което никак не е добре за украинската контраофанзива и всичко останало в Украйна.
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Colonelcassad написа:[b]https://www.youtube.com/watch?v=GXOWZnRCc20
Ти какво си мислиш, че в УСА няма четирихилядници ли?
-
- Контакти:
tiamat написа:Colonelcassad написа:[b]https://www.youtube.com/watch?v=GXOWZnRCc20
Ъхъ, то всеки който не крещи като изоглавен "Слава Украине" и не повтаря кокаиновите фейкове на киевския клоун е четирихилядник.
Colonelcassad написа:tiamat написа:Colonelcassad написа:[b]https://www.youtube.com/watch?v=GXOWZnRCc20
Ъхъ, то всеки който не крещи като изоглавен "Слава Украине" и не повтаря кокаиновите фейкове на киевския клоун е четирихилядник.
Мне, не всеки, ама тоя си мирише...
-
Colonelcassad написа:tiamat написа:Colonelcassad написа:[b]https://www.youtube.com/watch?v=GXOWZnRCc20
Това са "демократичните ценности" и "демократичното мислене" - всеки, който не мисли и не говори "правилно", е платен ...... ако кажеш очевидното - че САЩ се бърка навсякъде по света и прави преврати, подпалва войни, ти си платен "четирихилядник" (заместител на доскорошното "рубладжия"), тия са бетер старите комунисти .....
Достатъчно е да прочетеш кокаин и разбираш нивото на събеседниците.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
- Контакти:
pomiqrat написа:Достатъчно е да прочетеш кокаин и разбираш нивото на събеседниците.
Мда, друго си е да пишеш на всяка страница "Путлер" и да обвиняваш всеки, който има различно мнение в "рубладжия", някак по-умнокрасиво е.
А че киевският клоун е пристрастен към кокаина вече никой няма съмнения. То само като му слушаш речите и плановете, разбираш че не са плод на трезва мисъл и постоянно се намира в някаква паралелна реалност.
Colonelcassad написа:pomiqrat написа:Достатъчно е да прочетеш кокаин и разбираш нивото на събеседниците.
Мда, друго си е да пишеш на всяка страница "Путлер" и да обвиняваш всеки, който има различно мнение в "рубладжия", някак по-умнокрасиво е.
А че киевският клоун е пристрастен към кокаина вече никой няма съмнения. То само като му слушаш речите и плановете, разбираш че не са плод на трезва мисъл и постоянно се намира в някаква паралелна реалност.
Па ти си "рубладжия", който застава на страната агресор, кво "различно мнение" кви пет лева.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
- Контакти:
ivan56 написа:Па ти си "рубладжия", който застава на страната агресор, кво "различно мнение" кви пет лева.
О, я стига! Вие си раздавайте фалшива емпатия от дивана, аз ще се въздържа, но и в двата случая помощта за Украйна е нула.
Ако си мислите, че с разпространението на фейкове от дивана реално помагате на Украйна, кой съм аз да ви троша хатъра. Вервайте си!
Да се чуди човек защо не упреквате агресора Зеленски, който беше струпал сили да напада и прочиства Донбас в явно противоречие и нарушение на Минск 2 и която е една от главните причини Путин да нахлуе. И това Макрон го потвърждава в онзи телефонен разговор от 20 февруари. А, знам, животът на тези "колорадски бръмбари" е без значение, западната пропаганда щеше да прикрие кланетата, защото така им е изгодно.
На ничия страна не заставам, тази война не е моя. Мнението ми за войната в Украйна е, че Украйна още през април трябваше да се съгласи на пълна автономия за Донбас, признаване Крим за руски и военен неутралитет. Тези региони Украйна и без това отдавна ги изгуби. И вече щяхме да сме забравили за войната, но тъй като киевският клоун е просто една подвластна марионетка на САЩ, тази агония продължава и въвлича цяла Европа в криза.
Colonelcassad написа:pomiqrat написа:Достатъчно е да прочетеш кокаин и разбираш нивото на събеседниците.
Документ нещо с доказателства?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.