Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2022 20:47
Oтново много приятно и честно пред левскарите, поне според мене, интервю на проф. Стоилов. По памет ще щриховам няколко акцента.
- За картона на Сонко. Виноват, но би било много хубаво съдиите да са толкова стриктни всеки път във всеки мач у нас, от което футбоът ни ще спечели, защото ще се изчистят подобни ситуации.
- Без привържениците на Левски няма шоу по стадионите у нас.
- Ще се очакват реорганизации в Левски, ама не в игровия смисъл на думата.
- Завоалирано казано, футболните хора в България не е редно да обсъждат Лудогорец и техните слабости, щото всичко друго освен зелените е леш, докато ние се стремим да достигнем тяхното ниво на водещ отбор.
- Ако е вярна новината, че ще вземем някакви 20% от билетите утре, това е много малко, предвид това, че левскарите ще са най-основният посетител и ще напълнят и биха напълнили всеки един стадион на 90-95%.
И сега мозъкът ми инстинктивно връща всякакви спомени от предишни треньори и техните изказвания, не знам защо. Направо ми иде да намеря припока Александров, да му взема пищова и да се гръмна, като се сетя на какви интервюта и думи бях свидетел през последните години. :)))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

[/offtopic]