NBA Regular Season 22-23
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- redhooligan
- Контакти:
Re: NBA Regular Season 22-23
Разликата в класите беше много голяма. Надали някой си е мислил, че можем да победим световният шампион. Все пак едно голямо браво на момчетата и да се надяваме, че можем да изненадаме някой от останалите отбори в групата.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Тайс бил германец, никога не бях се замислял каква народност е!
Каква реклама само за Бостън. :)
Каква реклама само за Бостън. :)
Донован Мичъл в Кливланд за 3 незащитени първи избора, два pick swaps, Марканен, Секстън и Агбаджи. Уау.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
Kва Испания ? Тия нямат нищо общо с едновремешните баскетболни титани. Аз самият бях учуден като видях, че Руди още бил действащ национал. Единственото останало от "Ла Фурия" е Скариоло...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

rhaegar написа:Донован Мичъл в Кливланд за 3 незащитени първи избора, два pick swaps, Марканен, Секстън и Агбаджи. Уау.
Ами Юта го измислиха, изгониха и двамата и взеха много пикове плюс няколко средна ръка играчи.
Даже и треньора смениха за абсолютно чист ребилд дето се вика и идеите за игра ще се сменят.
Кливлънд като играчи не губят много, Секстън при положение че вземат Мичъл, имат ЛеВерт, Гарланд, Рики.
Дават избора си под N14 от тази година- Агбаджи който я стане играч я не и Марканен който е супер непостоянен
и като цяло не оправдава очакванията когато Булс го избраха. Кливлънд ще са серозен отбор с Мичъл имат и
играчи от пейката.
Юта взеха 7 първи избора и още 3 размени :-) за Гобер и Мичъл. Имат и някакви играчи с които да не са абсолютното
дъно каквото ще сме ние тази година :-). Кларксън винаги съм го харесвал може би ще е титуляр вече макар че е слаб
физически, THT е при тях да го видим какъв играч е там ще си проличи , М. Конли и Богданович, Секстън и Марканен.
Може и да са дъно като нас!
Pichichi написа:rhaegar написа:Донован Мичъл в Кливланд за 3 незащитени първи избора, два pick swaps, Марканен, Секстън и Агбаджи. Уау.
Ами Юта го измислиха, изгониха и двамата и взеха много пикове плюс няколко средна ръка играчи.
Даже и треньора смениха за абсолютно чист ребилд дето се вика и идеите за игра ще се сменят.
Кливлънд като играчи не губят много, Секстън при положение че вземат Мичъл, имат ЛеВерт, Гарланд, Рики.
Дават избора си под N14 от тази година- Агбаджи който я стане играч я не и Марканен който е супер непостоянен
и като цяло не оправдава очакванията когато Булс го избраха. Кливлънд ще са серозен отбор с Мичъл имат и
играчи от пейката.
Юта взеха 7 първи избора и още 3 размени :-) за Гобер и Мичъл. Имат и някакви играчи с които да не са абсолютното
дъно каквото ще сме ние тази година :-). Кларксън винаги съм го харесвал може би ще е титуляр вече макар че е слаб
физически, THT е при тях да го видим какъв играч е там ще си проличи , М. Конли и Богданович, Секстън и Марканен.
Може и да са дъно като нас!
Снайдер сам напусна не са го махали.
Колин Секстън не е средна ръка играч, другите да.
Кавс изглеждат супер Гарланд-Мич-Мобли е супер ядро, Окоро, Лов и Алън също са солидни.
Колкото до Конли,Кларксън и Богданович ми за мен ще ги трейднат и тях, за последните двама могат да вземат пикове за Конли нз той ще е труден последните плейофи беше много зле и взема доста кинти.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Да Секстън е добър но не е Мичъл, може да се позиционира над средната ръка играчи с пълно право.
Интересното е че покрай тоя трейд не мина Уестбрук което е една възможност по-малко за ЛАЛ защото
се спекулираше че покрай трансфера на Мичел може да има сделка м/у няколко отбора която да включва
Уестбрук.
Относно Снайдер не съм следил много подробностите, но четох някъде че Юта имат право да не му позволят
да води друг отбор цяла година за която той имал договор с тях.
Интересното е че покрай тоя трейд не мина Уестбрук което е една възможност по-малко за ЛАЛ защото
се спекулираше че покрай трансфера на Мичел може да има сделка м/у няколко отбора която да включва
Уестбрук.
Относно Снайдер не съм следил много подробностите, но четох някъде че Юта имат право да не му позволят
да води друг отбор цяла година за която той имал договор с тях.
С този ход Кливланд инвестираха в бъдещето си, защото чемпиъншип прозореца на отбора, който си отвориха, е доста голям от порядъка на едно 8 до 10 години. Мобли и Окоро са на 21, Гарланд е на 22, Алън на 24, Мичъл ще стане на 26, единствено Карис Лъвърт е така по-възрастен от ядрото на 28. Много интересно ядро имат с доста скоръри, като се добавят и играчи като Лов, Рубио, Лопез, Осман и т.н. стават един широк отбор. Интересно комбо ще са Гарлданд и Мичъл - единият е пасинг фърст, а другият скоринг фърст. Единствено в защита ще са малко проблематични, защото са по 1.85 м и не са кой знае какви защитници. Това разбира отваря въпроса, дали Окоро ще започне като титуляр на сф позицията ( той е стабилен защитник ) или Лъвърт. Ако е Лъвърт ще имат доста заредено нападение и огнева мощ като цяло
Pichichi написа:Интересното е че покрай тоя трейд не мина Уестбрук което е една възможност по-малко за ЛАЛ защото
Уестбрук.
Не съм сигурен, че имаше нещо реалистично в тези слухове. За Лейкърс нямаше никаква полза в тези теоритични сделки. Не че сме в позиция да искаме кой знае какво, но пък и слуховете бяха чак комични.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Галинарито пак със скъсани връзки в коляното. Добре дошъл в клуба Данило... Като видях въпросната снимка на коляното ми стана ясно, че няма как да е менискус само