Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 02 сеп 2022 14:25

Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 сеп 2022 14:50

delqnski47 написа:
Dust написа:Изгледах бутонките на Томислав Русев, бих казал, че сериозно е изплискал легена.
Журналист почне ли да се подиграва на отбор с числеността на феновете спокойно може да се каже, че е свършил аргументите.
Но то в поредния му епизод да беше само това.

Абсолютно прав е. На Разград им е достатъчно да имат едно отборче от ранга на Славия и да си се кефят. Тва наливане на милиони за 40 човека публика е нелепо. Тва са некви селски комплекси на бай ти Киро. Дай пари да Спартак Варна, дай пари за Миньоро....отбори с традиции. Един Марек ако трябва. Може даже да купи Ботев или Локо ПД. Перфектно..
Но е факт че има и още по нелепи неща .
Септември, Царско Село, Числото...

Футболът е бизнес и щом му излизат сметките, какво значение има, от кой град е даден отбор и каква численост на феновете има когато отбора гостува?
Футболната посещаемост у нас е плачевна в буквалния смисъл на думата, но видиш ли само на Лудогорец броят феновете,

Стигма до извода, че също така много народ има изкривено мислене, но по нашите географски ширини е така.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 сеп 2022 14:54

Dani Kiki написа:Доколкото знам и Домусчиев е имал някакви идеи за Варна, но не зная какво се е случило.

Но Йомов знае.
Във Варна няма фармацевтичен завод.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 02 сеп 2022 15:04

Достойна конкуренция на Декларация на честта. Четеш и се смееш на глас. Опасно нещо било припощината. :)))

......"Армейци", след вчерашния мач на "Армията" станаха много ясни няколко неща:
ЦСКА е само един ! Предателите не се толелират ! Любовта е повече от Парите ! В държава , чието мото е "Разделяй и владей" единствената институцията , която все още държи фронта е "Армейската общност".

Не знам кого би издържал на подобни репресии в продължение на толкова години и все още да диша, а и не само да диша, а да играе достойно в ЕКТ, финали за купа на БГ, да се бори за титлата почти всяка година, да доминира тотално в дербитата от 10 години насам и т.н

Снощи във въздуха витаеше едно такова чувство, което няма как да се обясни, ако не си там....погледите на хората по трибуните бяха будни, любовта просто беше във въздуха, не знам не мога да го опиша...Познати песни тръгваха от някой някъде случайно и целия стадион пламваше като един и тогава някъде след 70-та минута, краката на нашите сякаш ги удари "мълнията на Меси" и нещата бързо дойдоха на мястото си. ЦСКА показа истинският си облик и се случи най-логичното.

Не искам да казвам ,че сектор Г не липсва, лиспва и то много.
Но искам да кажа ,че ЦСКА не е само Сектор Г, ЦСКА не е ГГ, ЦСКА не е "Армията", ЦСКА не е Христо Стоичков, ЦСКА е любовта на хората. Тази любов доказа през годините ,че с пари не може да се купи, кой ли не се опита да се набута, да се внедри , да предаде , да подклажда огъня от вътре и отвънка, и не става и не става.

Голям трън в очите това ЦСКА ейййй. И както всичко българско и родно какво ли не и на каква ли не цена трябва да се затрие.
И като не става с Лупита, Гърнета, наши и ваши вече доста години, става още по-притеснително, как така ще има маса хора в държавата които са обединени ?
И понеже от държавата никой не е по-силен, се реши с измислени закони от хоремаг-БФС да се създаде един ФК "Реплика" с 3 години гаранция, дето да разедини "червената общност", после да се изкушат с пари за съжаление един от най-затъналите "легенди" на ЦСКА, които в крайна сметка излизат предатели и после понеже и медиите са част от цялата тази помия навсякъде четеш " Грозни постъпки" , "Грозни скандирания срещу "легендите си" на Армията , бреййй само ГРОЗНИ неща и възмущения. Чак майка ми ми звъни и ме пита "Какво става? всичко наред ли е? тука дават ексцесии на стадиона" представям си каква пропаганда тече по вечерната емисия.
Никъде не видях, и не чух "КРАСОТА на Армията ! Фамозен гол на Брадли Де Нойер и хладнокръвна дузпа от "българският лъв" Иван Турицов донесе логична победа на "Армията" пред погледа на Великата Червена Стена !
И само да завърша , тъй като по-рано казах ,че срещу държава никой не може да се изправи един цитат на велик философ от миналото, който гласи " Държавата - това сме НИЕ"
А ние сме ЦСКА !!! ''...... От Фейсбук, автор Полина Радевска
Последна промяна от realno на 02 сеп 2022 15:05, променено общо 2 пъти.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 02 сеп 2022 15:04

Dust написа:Футболът е бизнес...

Съвсем малка част от футбола е бизнес и не навсякъде и не винаги.
Футболът е феномен на човечеството.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2022 15:08

Dust написа:
delqnski47 написа:
Dust написа:Изгледах бутонките на Томислав Русев, бих казал, че сериозно е изплискал легена.
Журналист почне ли да се подиграва на отбор с числеността на феновете спокойно може да се каже, че е свършил аргументите.
Но то в поредния му епизод да беше само това.

Абсолютно прав е. На Разград им е достатъчно да имат едно отборче от ранга на Славия и да си се кефят. Тва наливане на милиони за 40 човека публика е нелепо. Тва са некви селски комплекси на бай ти Киро. Дай пари да Спартак Варна, дай пари за Миньоро....отбори с традиции. Един Марек ако трябва. Може даже да купи Ботев или Локо ПД. Перфектно..
Но е факт че има и още по нелепи неща .
Септември, Царско Село, Числото...

Футболът е бизнес и щом му излизат сметките, какво значение има, от кой град е даден отбор и каква численост на феновете има когато отбора гостува?
Футболната посещаемост у нас е плачевна в буквалния смисъл на думата, но видиш ли само на Лудогорец броят феновете,

Стигма до извода, че също така много народ има изкривено мислене, но по нашите географски ширини е така.

Не съм гледал ТР, защото по принцип не ги гледам и слушам с оня другия НА, но не ви ли е чудно, че Лц с над 10г. си хегемония няма привърженици извън Разград и е необичайно да има толкова малко публика. Нелепо е да го сравняваш с разни отборчета, които имат толкова, или още по-малко привърженици.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 сеп 2022 15:24

Любовта е повече от Парите ! В държава , чието мото е "Разделяй и владей" единствената институцията , която все още държи фронта е "Армейската общност".

:))))
Какво ли още ще ни дадеш, припощино, от пооранжевелите си страници?...
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

zieek91
Контакти:

Мнениеот zieek91 » 02 сеп 2022 15:33

realno написа:Достойна конкуренция на Декларация на честта. Четеш и се смееш на глас. Опасно нещо било припощината. :)))

......"Армейци", след вчерашния мач на "Армията" станаха много ясни няколко неща:
ЦСКА е само един ! Предателите не се толелират ! Любовта е повече от Парите ! В държава , чието мото е "Разделяй и владей" единствената институцията , която все още държи фронта е "Армейската общност".

Не знам кого би издържал на подобни репресии в продължение на толкова години и все още да диша, а и не само да диша, а да играе достойно в ЕКТ, финали за купа на БГ, да се бори за титлата почти всяка година, да доминира тотално в дербитата от 10 години насам и т.н

Снощи във въздуха витаеше едно такова чувство, което няма как да се обясни, ако не си там....погледите на хората по трибуните бяха будни, любовта просто беше във въздуха, не знам не мога да го опиша...Познати песни тръгваха от някой някъде случайно и целия стадион пламваше като един и тогава някъде след 70-та минута, краката на нашите сякаш ги удари "мълнията на Меси" и нещата бързо дойдоха на мястото си. ЦСКА показа истинският си облик и се случи най-логичното.

Не искам да казвам ,че сектор Г не липсва, лиспва и то много.
Но искам да кажа ,че ЦСКА не е само Сектор Г, ЦСКА не е ГГ, ЦСКА не е "Армията", ЦСКА не е Христо Стоичков, ЦСКА е любовта на хората. Тази любов доказа през годините ,че с пари не може да се купи, кой ли не се опита да се набута, да се внедри , да предаде , да подклажда огъня от вътре и отвънка, и не става и не става.

Голям трън в очите това ЦСКА ейййй. И както всичко българско и родно какво ли не и на каква ли не цена трябва да се затрие.
И като не става с Лупита, Гърнета, наши и ваши вече доста години, става още по-притеснително, как така ще има маса хора в държавата които са обединени ?
И понеже от държавата никой не е по-силен, се реши с измислени закони от хоремаг-БФС да се създаде един ФК "Реплика" с 3 години гаранция, дето да разедини "червената общност", после да се изкушат с пари за съжаление един от най-затъналите "легенди" на ЦСКА, които в крайна сметка излизат предатели и после понеже и медиите са част от цялата тази помия навсякъде четеш " Грозни постъпки" , "Грозни скандирания срещу "легендите си" на Армията , бреййй само ГРОЗНИ неща и възмущения. Чак майка ми ми звъни и ме пита "Какво става? всичко наред ли е? тука дават ексцесии на стадиона" представям си каква пропаганда тече по вечерната емисия.
Никъде не видях, и не чух "КРАСОТА на Армията ! Фамозен гол на Брадли Де Нойер и хладнокръвна дузпа от "българският лъв" Иван Турицов донесе логична победа на "Армията" пред погледа на Великата Червена Стена !
И само да завърша , тъй като по-рано казах ,че срещу държава никой не може да се изправи един цитат на велик философ от миналото, който гласи " Държавата - това сме НИЕ"
А ние сме ЦСКА !!! ''...... От Фейсбук, автор Полина Радевска

realno, знаем, че не излизаш навън поради ангажиментите ти към форума, но поне с фенерче на терасата излиза ли?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2022 15:36

Чиста засада.
Изображение
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 02 сеп 2022 15:40

W84me написа:Чиста засада.
Изображение

То още на мача се видя, че нямаше такава, но коментатора бързаше да я обяви и то неколкократно.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”