Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 02 сеп 2022 10:03

miro_rz написа:
1914.1902 написа:Честито на Миро и на Крумето за победата на Лудогорец срещу Левски в този доста хубав мач за българските стандарти.

Останалите няма да коментирам, те си знаят защо. : ))

Благодарим!
Мача можеше да отиде във всяка посока. В 2/3 от времето Левски игра по-добре!

Благодаря и аз.
Стана хубав мач, с еМОЦИи в двете посоки. Съмнявах се, дали ще сме мотивирани. Да, на отделни моменти.
Ще ни се види малко нагорнище титлата, но ще успеем според мен.
Ония, като им гледам играта, ще са извън конкуренцията.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 02 сеп 2022 10:05

peliforewer написа:Пропуснах да спомена и рекламираното от БФС сътрудничество между България, Белгия и Хърватия за размяна на съдии.Какво прави впечатление, вместо чужд съдия да свири снощи финала , свири го българин, а чужди съдии ще свирят мегадербитата Спартак Варна -ЦСКА и Лудогорец - Хебър.

Още не са влезли в ритъм. Нека да ни научат "магариите" на терена
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 02 сеп 2022 10:08

Eй го спецът от село Кюмурджии, който цяла България го намрази заради наглоста му

Изображение
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 02 сеп 2022 10:24

Доста са се превъзбудили обичайните оранжеви припсове. Явно от рано са уринирали и онанирали над червените легенди:))
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2022 10:35

Klaus_GT написа:Доста са се превъзбудили обичайните оранжеви припсове. Явно от рано са уринирали и онанирали над червените легенди:))

Препикаването също е ваш патент, сещам се как набихте и препикахте един ваш треньор (•‿•), онези на Армията направо са аматьори (◠‿◕).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 сеп 2022 10:37

Изгледах бутонките на Томислав Русев, бих казал, че сериозно е изплискал легена.
Журналист почне ли да се подиграва на отбор с числеността на феновете спокойно може да се каже, че е свършил аргументите.
Но то в поредния му епизод да беше само това.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2022 11:01

peliforewer написа:Пропуснах да спомена и рекламираното от БФС сътрудничество между България, Белгия и Хърватия за размяна на съдии.Какво прави впечатление, вместо чужд съдия да свири снощи финала , свири го българин, а чужди съдии ще свирят мегадербитата Спартак Варна -ЦСКА и Лудогорец - Хебър.

Ако бях на твое място, щях да съм много притеснен от този факт. Като помня навремето предишният ти отбор какви резили правеше при чужди съдии.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 02 сеп 2022 11:08

Ако си беше направил труда поне малко да прочетеш за програмата CORE на УЕФА, нямаше да напишеш тази небивалица, а именно чужд рефер да ръководи финална среща у нас.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 сеп 2022 11:09

Dust написа:

Ако си беше направил труда поне малко да прочетеш за програмата CORE на УЕФА, нямаше да напишеш тази небивалица, а именно чужд рефер да ръководи финална среща у нас.

Аз не мога да го разбера сега, иска да преиграем финала и да го свири германец ли? Аз тоя мач вече съм го гледал
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 02 сеп 2022 11:13

W84me написа:

Ако бях на твое място, щях да съм много притеснен от този факт. Като помня навремето предишният ти отбор какви резили правеше при чужди съдии.

За мен не се притеснявай, не е и добра идея да ми определяш кои са ми предишни и кои сегашни отбори, достатъчно работа имаш покрай съдиите и броенето.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “Левски”