Суперкупа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Четвъртък от 20:00
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Суперкупа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Четвъртък от 20:00
С такъв кашкавал /вратар/ нищо няма да спечелиш. Това е. Даже ми е смешен.
Re: Суперкупа на България: Лудогорец (Разград) - Левски (София), Четвъртък от 20:00
NOMER14 написа:alexdb написа:Това, което прави Стоилов е несериозно.
Кое?
Сигурно за изпълнителите на дузпите
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- levskarcheto96
- Контакти:
На тези момчета сериозно им трябват тренировки за дузпи всеки ден без да е нужно
kempesmario написа:С такъв кашкавал /вратар/ нищо няма да спечелиш. Това е. Даже ми е смешен.
Той затова адаша му гледаше мача на трибуните.
-
- Контакти:
levskarcheto96 написа:На тези момчета сериозно им трябват тренировки за дузпи всеки ден без да е нужно
Абсолютно, това че дузпите били лотария е пълна глупост в днешния футбол. Дузпи трябва да се тренират след всяка тренировка, а вратарите трябва да спасяват, това е.
Левски губи отново с дузпи, но...
Левски е спечилил най-важното - ПУБЛИКАТА си.
Левски е спечилил най-важното - ПУБЛИКАТА си.
alexdb написа:NOMER14 написа:alexdb написа:Това, което прави Стоилов е несериозно.
Кое?
Да пуснеш футболист без никакъв опит да бие дузпа. Това момче няма общо изиграно едно полувреме в Левски.
Митков не изпълни лошо дузпата, липса на късмет. Другите ги видяхме срещу Хармун как изпълняват. Яд ме е само, че Марин направи глупост.
Марин Петков изневери на собствения си стил на дузпи....
Погледнете отново - и при двете спасявания на розАвия той беше пред голлинията при удара.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Хареса ми играта, която демонстрирахме. Играхме футбол. Мъри прави чудеса с тия футболисти. То беше близко, ако бяха тренирали дузпи.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"