Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Лято 2022 - трансфери, контроли, подготовка, слухове и плаж
Идва захлаждане и Мат ще става машина. А Иса наистина е отборен играч, познава обстановката. Основното което ще загубим е скоростта, но такива са правилата на пазара.
Айде стига сте се ядосвали за Жеката.Да ,като качества футболни ще ни липсва,но аз освен това гледам и личностните качества, а там украинеца се показа какъв е.От доста време явно някой му мъти главата,а той щом се поддава и това му пречи ,а си личеше че му пречи в играта,за мен лично по-добре да си ходи,отколкото да трови атмосферата вътре в отбора.Кой какъв интерес реален е имал към него,ние можем само да гадаем и да си чешем езиците.Явно е едно че цеката, който пожелае си взима в отбора.Там кой колко ще играе боли ме..Сердюк ако имаше малко достойнство мисля,че дължеше повече на Илиан,който го върна към футбола.Иначе от друга страна е ясно ,че чужденците които идват тук са за да си възродят кариерата и при първата по добра оферта си тръгват.Дори и Босанчич ,който онзи ден дойде си го каза,Ч.море е добра опция за трансфер на по-голямо ниво по-нататък.Лично за мен не е изненада че напусна ,просто се надявах докато е тук да се раздаде до последно,а последните мачове нито с Ботев ,нито вчера неговата игра ми хареса,личеше си едно нехайство в играта му.Да е жив и здрав.
Мисля си друго обаче,че напускането му е добра възможност възможност за нашите момчета,тъй като сега ще има възможност Закария да мине нападател и да освободи мястото на крилото за някой измежду Василев и Златев.
Мисля си друго обаче,че напускането му е добра възможност възможност за нашите момчета,тъй като сега ще има възможност Закария да мине нападател и да освободи мястото на крилото за някой измежду Василев и Златев.
За вас моряци ний живеем...
на Сердюк изобщо не му се сърдя аз :))) както казах само избора на отбор ме изненада ...и колкото повече го мисля, толкова повече го разбирам момчето сякаш ...да не забравяме, че е украинец ...а там си имат проблеми хората и сигурно в главата му са някакви мисли, че като взема повече пари ще може да помага на роднините и страната си да речем.... а пък може и роднините да са го подвели да избере повече пари и така да се е разколебал.... ако беше от Испания примерно и беше направил същото може би повече щях да се колебая как да реагирам.... но щом е преценил, че така е по-добре нека заминава да взема парите и така ...и ние вземаме някакви пари поне, а пък дойде като свободен трансфер, така че няма какво да се жалваме толкова ....качествата му са безспорни и лятото щеше да отиде в друг клуб така или иначе.... нека да помага на роднините и страната си и т.н. ако затова е решил да приеме офертата, вероятно заплатата е значително по-голяма... пък и дето се вика ако до края на сезона го човърка що не е отишъл другаде да вземе повече пари, нямаше да ни бъде чак толкова полезен както досега ...така че всичко е наред със ситуацията ...но мен 1948 все повече и повече ме дразнят, не че на тях им пука.... но не знам кой би харесал такъв отбор

-
ShooterMan
- Контакти:
Колкото до речите на Наско Илиев - то и аз като съм озлобен си ръся едни.....всеки човек е така. Ако можем да го върнем - защо не? по-класен играч е от Женята при всички положения. И по-добре както се каза човек, който те псува в лицето, отколкото лицемерно и мазно да те псува на ум (метафорично, нито Наско ни е псувал, нито Женята). Но нали видяхте - Женята сърчица, целувки и накрая хоп, все пачките от Цеката и всичко се забрави. Има една голяма разлика между Числата, Лудогорец, Литекс, Нафтекс - т.нар. проекти. При онези това ставаше в цял град, и може кренвирши, това-онова, но поне имаш публика и целите бяха чисто спортни. При Числата няма спортни цели. Това нещо създадено и родено от злоба, комплекси, завист. Политиката на Числата не е насочена към спортна основа, а към подкопаване на другото ЦСКА и най-вече феновете на ЦСКА. Когато не успяха, започнаха да подкупват един по един легендите им само с цел да бъдат после унижени, оплюти и десакрализирани. Това е изключително долнопробна роля, но е факт - каква работа имат или вършат Ради Здравков? Или Стойчо Младенов? Никаква, просто ги взеха, за да бъдат плюти и замеряни. При Числата това са целите, комплекси на собственика, извбиването им върху ЦСКА от Армията и игра на едно село пред 9 фена. Пародия и срам за футбола са Числата. Каквато и ненавист да имам към ЦСКА, ролята, която са приели всички подлоги в Числата, идеята с която е създадено това нещо е изключително долнопробна и гнусна и никой нормален човек не би отишъл на такова място. Даже и да е за повече пари. А 9-те "фена" са още по-жалки - платени нещастници назначени от Цеката с по една факла в Бистрица хахаха и като им каза не ходете на Армията - не отидаха, щом шефа казва. Абе нормален човек в онзи компексарски цирк няма нито един, Жеката ще разбере по трудния начин как се е прекарал...
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Тъкмо се попревъзбудихме от няколкото победи и временно класиране и ни отрезвиха на бързо…
За съжаление истината си е една и никога няма да се промени - с това ръководство никога няма да имаме отбор, борещ се за нещо. Всеки, който е близо до отбора знае. Единственият от ръководството, на който му пука е Илиян. Ако не беше той, този отбор няма дори и за шестицата да се бори. Илиян вади пари от джоба си за елементарни неща за отбора. Ако тези неща се разчуят ще станем за посмешище пред цяла България! Нито построяване на стадион ще ни спаси, нито ще видим някакви пари от трансфера на Сердюк.
Трупаме си дългове към фирми на ТИМ, докато накрая не ни шибнат едно тире между Черно и Море!
Жалко за качеството, което години наред Илиян създава, само за да види накрая как всичко отива по дяволите.
За съжаление истината си е една и никога няма да се промени - с това ръководство никога няма да имаме отбор, борещ се за нещо. Всеки, който е близо до отбора знае. Единственият от ръководството, на който му пука е Илиян. Ако не беше той, този отбор няма дори и за шестицата да се бори. Илиян вади пари от джоба си за елементарни неща за отбора. Ако тези неща се разчуят ще станем за посмешище пред цяла България! Нито построяване на стадион ще ни спаси, нито ще видим някакви пари от трансфера на Сердюк.
Трупаме си дългове към фирми на ТИМ, докато накрая не ни шибнат едно тире между Черно и Море!
Жалко за качеството, което години наред Илиян създава, само за да види накрая как всичко отива по дяволите.
-
ShooterMan
- Контакти:
Аз пък не мисля, че трябва да влизаме в схемата на това комплексирано лайно Цветомир Найденов. Всичките му действия са комплексанрски и насочени изцяло с идеята за подривна дейност към конкурентите - например саботаж на ЦСКА на Армията, настройване на фенове срещу ръководство. Същото се случи и със Славия след транфера на Ради Кирилов, реакции - нямаме амбиции, това ръководство.....сега при нас след Сердюк - това ръководство.....Не усещате ли, че почерка на онзи мизерник е един и същ и действията по дестабилизиране на другите и настройване на хората съвсем целенасочени? Какво да направи ръководството ни? Сердюк имаше ли оферта? Имаше лятото. Ръководството какво направи? Ами задържа го. Както го задържа и през зимата, когато руската пералня на Зингаревич искаше да го натъпче с рубли, нали? Не е като да са отстъпили от цена, продали лесно и ала бала, 2 трансферни прозореца го спират в интерес на отбора и целите, нищо общо, което прави като извод колегата над мен! Сега всички видяхме, че пак му е размътена главата и такива футболисти по-скоро пречат на отбора, а ние имаме цели за гонене и не може да си позволим един сърдит мрънкалник в повече. Пред това да играе видео игри както навремето Коловати, да тренира с юношите или да се мардосва по терена и да си проси картони като в Стара Загора - нашите шефове са избрали варианта в интерес на клуба - именно клуба да вземе пари. Но пак ще кажа - стига сме се връзвали на номерата на онова лайно Цветомир Найденов, който цели единствено пропагандни удари по конкурентите си. Неговата жалка селска пародия на отбор от село Бистрица никога няма да е даже близо до клуб с традиции като Черно Море, а онези 9 нещастника платени, които е назначил за фенове и им казва на кой мач да ходят и кой не са върхът на пародията. 9, точно девет смешника на заплата. Честно казано нямам търпение да приемем тези палячовци на Тича..
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Ще видим колко ще му вземем на Жека, Ради Кирилов е на 30г. а Славия са го продали за €250Th.!
greenpeak написа:Ще видим колко ще му вземем на Жека, Ради Кирилов е на 30г. а Славия са го продали за €250Th.!
не вярвам да е повече от 200к евро клаузата за разтрогване :) Ботев Пд сигурно щяха да го купят ако не строяха и те стадион докато Цецко си прави каквото си поиска.....

Украинският нападател Евгений Сердюк официално е футболист на ЦСКА 1948. 24-годишният стрелец преминава в редиците на "червените" след трансфер от Черно море.
На върха на атаката на Черно море състезателят отбеляза общо цели 15 гола във 26-те си двубоя за "моряците", като добави 4 асистенции.
https://sportal.bg/news-2022090107131399446

На върха на атаката на Черно море състезателят отбеляза общо цели 15 гола във 26-те си двубоя за "моряците", като добави 4 асистенции.
https://sportal.bg/news-2022090107131399446

В Черно море мислят да върнат добре познат стрелец
Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води подготовка с "моряците" и дори взе участие в контролите на тима. Треньорът Илиан Илиев обаче не бързаше да го върне в състава.
Сега за Иса се отваря място, след като украинецът Евгений Сердюк вече е с един крак и половина в ЦСКА 1948. Двете ръководства се разбраха и до часове украинецът трябва да бъде представен като ново попълнение на столичния отбор.
Иса не игра през миналия сезон. Бившият национал така и не си намери отбор. Интересното е, че за последно той носи фланелката именно на Черно море. През сезон 2020/21 той записа 28 мача, в които обаче не вкара гол. Преди това пък през сезон 2019/20 записа 23 срещи за първенството, в които се разписа 13 пъти. Договорът на Иса ще бъде краткосрочен - до края на годината. Той ще бъде удължен само ако се докаже.
Треньорът Илиан Илиев пък гледа и към чужбина за заместник на Сердюк. Не е изключено на "Тича" да пристигне чужденец на проби. Ако сега не се стигне до входящ трансфер на нападател, то такъв със сигурност ще има през зимата.
Ръководството на Черно море ще предложи договор на Исмаил Иса. 33-годишният нападател води подготовка с "моряците" и дори взе участие в контролите на тима. Треньорът Илиан Илиев обаче не бързаше да го върне в състава.
Сега за Иса се отваря място, след като украинецът Евгений Сердюк вече е с един крак и половина в ЦСКА 1948. Двете ръководства се разбраха и до часове украинецът трябва да бъде представен като ново попълнение на столичния отбор.
Иса не игра през миналия сезон. Бившият национал така и не си намери отбор. Интересното е, че за последно той носи фланелката именно на Черно море. През сезон 2020/21 той записа 28 мача, в които обаче не вкара гол. Преди това пък през сезон 2019/20 записа 23 срещи за първенството, в които се разписа 13 пъти. Договорът на Иса ще бъде краткосрочен - до края на годината. Той ще бъде удължен само ако се докаже.
Треньорът Илиан Илиев пък гледа и към чужбина за заместник на Сердюк. Не е изключено на "Тича" да пристигне чужденец на проби. Ако сега не се стигне до входящ трансфер на нападател, то такъв със сигурност ще има през зимата.