Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: Game of Thrones / Игра на тронове / Домът на дракона

Мнениеот rhaegar » 31 авг 2022 22:59

Шапка свалям на актьора. играещ Ото Хайтауър. Изключително дразнещ елемент.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 31 авг 2022 23:05

Много добре си играе ролята Rhys Ifans и съм го гледал и в други продукции, но тук се справя блестящо в тази роля.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 31 авг 2022 23:24

Абе едва ли щеше да се стигне до сблъсък. Ото пръдна и прибра меча като видя The Blood Wyrm. Малката ги спаси. Иначе акьорската игра е топ до момента. Единствено не знам кой я избра тая евтина перука на Веларион. От километър се вижда, че е изкуствена коса.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 31 авг 2022 23:32

pill написа:Абе едва ли щеше да се стигне до сблъсък. Ото пръдна и прибра меча като видя The Blood Wyrm.

Ото не иска да се стига до сблъсък. На Ото му е през кура за драконовото яйце. Ото иска да отиде там, защото знае че Демън не е тъпак и няма да го убие, а същевременно постига две неща-първо, не отива Визерис и съответно няма шанс да се сдобри с брат си и второ връща се без яйце и обяснява на краля как лошия Демън проявява неподчинение за пореден път. Ако не беше дошла Ренира, Хайтауър щеше да е абсолютно "на печалба" в цялата ситуация, както и да беше завършила.

Аз се опасявам, че Ема Д'Арси ще страда много от откачени "фенове", когато видят нейната роля. За момента сценария за Ренира я представя като една още по-перфектна Денерис, а нещата ще се променят и усещам как ще обвинят актрисата, че е съсипала героинята.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 сеп 2022 01:39

Ема Д'Арси не била тя, а били те :) Нон-байнъри.

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 01 сеп 2022 08:11

tiamat написа:Ема Д'Арси не била тя, а били те :) Нон-байнъри.

Не бих казал, че съм изненадан.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 01 сеп 2022 08:39

Няма значение как се определя стига да си играе ролята както трябва. Разбира се стига да не се направи на кайма в стил Елън Пейдж от една нежна и красива жена на това нещо, което е в момента.

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 01 сеп 2022 10:49

Има 2 актриси за Ренира, като втората е дори по-грозна. Иначе Ото и Деймън правят сериала гледаем. Ако ги нямаше Троновете или бяха завършили както трябва, щеше да е много як, но сега общо взето няма много смисъл от самия сериал, особено като съм си чел книгата и знам историята горе долу.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 01 сеп 2022 11:46

paceto написа:Няма значение как се определя стига да си играе ролята както трябва. Разбира се стига да не се направи на кайма в стил Елън Пейдж от една нежна и красива жена на това нещо, което е в момента.

Не че нещо. Просто засякох и информацията и ми стана интересно.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 01 сеп 2022 16:45

rhaegar написа:
pill написа:Абе едва ли щеше да се стигне до сблъсък. Ото пръдна и прибра меча като видя The Blood Wyrm.

Ото не иска да се стига до сблъсък. На Ото му е през кура за драконовото яйце. Ото иска да отиде там, защото знае че Демън не е тъпак и няма да го убие, а същевременно постига две неща-първо, не отива Визерис и съответно няма шанс да се сдобри с брат си и второ връща се без яйце и обяснява на краля как лошия Демън проявява неподчинение за пореден път. Ако не беше дошла Ренира, Хайтауър щеше да е абсолютно "на печалба" в цялата ситуация, както и да беше завършила.

Аз се опасявам, че Ема Д'Арси ще страда много от откачени "фенове", когато видят нейната роля. За момента сценария за Ренира я представя като една още по-перфектна Денерис, а нещата ще се променят и усещам как ще обвинят актрисата, че е съсипала героинята.

Ми все ми е тая с какво бинарно разстройство е, но определено можеха да изберат по-красива актриса за дъртата Ренира, а не тая скочубра, щото този сериал е преди всичко някакви ефекти и полузавръзка. Засега има едни пикливи дракони, които не ме впечатляват особено, Милито с всички кокове, която много ме кефи, дъртият Ото, който верно е бахти мазника (перфектно избран) и донякъде Демън, ама само донякъде. Тая "красавица" щерката на Ото ще я върна и на 5 ракии да съм - баси посредствената. Циганчето с бялата коса пък е хептен смешка, но може да се окаже интересна история, ако я развият, с Морската змия. Въобще засега сериалът е с някакво особено начало и не особено големи очаквания, поне от мен. Но пък все още не е осран, така че не е съвсем за подценяване. Обрати обаче, тип Троновете, не се очакват - някакси рехаво е откъм завръзка и твърде предвидимо, дори да не си чел книгите (мешавиците) от Мартин. И определено е постно откъм пички, а с въразстната Ренира ще убият и единственото хубаво във филма. Дано греша и ме опровергаят
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Свободна зона”