TristaNNN написа:"Онзи ден го изритаха посред нощ от клуба, вчера го плюха, псуваха, целиха с камъни, слагаха му стотинки на звездата и какви ли не гнусотии още…. и днес …. ЧРД ??? ОТ-ЧАЙ-ВА-ЩО!", написа във Фейсбук Найденов.
Много прост пост от твоя страна. Съответно и във фейсбук от Найденов.
Да не би ръководството на ЦСКА да е псувало и викало против ЛП, че да не го поздрави? Ако беше така и поста във фейсбук щеше да има логика и твоя цитат. Сега обаче са тъпи.
От друга страна като става дума за легенди и пускани от вас избирателни думи ето още нещо.
Петър Жеков призна, че също е имал покана да се присъедини към ЦСКА 1948.„По телевизията чух обидите към Стойчо Младенов, към Любо не съм. Но вижте – цял живот е в ЦСКА и изведнъж напуска. Те и мен ме викаха, дори преди него. Ради (б.р. Здравков) ми се обажда 10 пъти, счупи ми телефона. И аз му казах - „Ради, не мога да дойда. Как ще дойда, като ще ме бият и ще ми счупят и колата“. Дошъл съм на „Армията“ и съм си тук. Това е измислен отбор за мен. Гледаха да разделят ЦСКА и хоп – 1948. А това е нашата година“, каза с горчивина Вълшебния стрелец и добави: „Ради искаше да отида там, но не мога. Дойдох от Берое на „Армията“ и не мога да я напусна. Никой не ме е гонил. Стойчо и него не са го гонили. Колко пъти ставаше треньор и се връщаше... Кой го е изгонил – никой. Той се уплаши, че ще има дерби и напусна. Неговите номера нямат край“, разкритикува Жеката.
Това вече е дразнещо. Поне за повечето хора (аз не кълва на провокации). Очевидно са търсени имена отявлено само от ЦСКА. Да не би всички величини в родния футбол да са в червено, че толкова са им нужни? Нали се водите там за вечния враг и някакво подобие на равностоен нам съперник? Все някоя звезда и от вашите можеше да поканят, но не.
И още нещо. Имаш се за умен. Ето ти нещо елементарно. Защо червените фенове не скачат така да речем на Ботев Вр, Спартак Вн, Хебър, Славия, Пирин, който щеш друг отбор, дори и Левски, а точно и конкретно на този? Очевидно има нещо и то не е трудно да се види когато е така провокативно изкарано и в името на отбора и в екипа му и в спротно-техническото ръководство, дори и при играчите.
Защо например не скочат така да речем на Томаш при гостуването на Локо Пд, също бивш наш играч? Ако не можеш да направиш връзката мога само да те съжалявам.
И не, ЦСКА няма да пострада от това, но нямам време в момента за друг пост. В някаква грешка сте, че това разединява червените, че гледате цирк и вие сте добре. Напротив, точно вие ще пострадате от това. Знам, че не можеш да се досетиш как. Ако искаш пробвай малко логично да разсъждаваш. За нас се задава война напред в годините. Не се заблуждавам за това. За вас обаче идва миманса. Отивате в периферията.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.