Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот W84me » 31 авг 2022 18:13

tmanolov написа:
pomiqrat написа:6 000 на Армията вдигат шум за 60 000. На Герена 15 000 вдигат шум за 1 500. Количеството не ражда качество.

Толкова млад, а вече с развалени и зрение, и слух… или пък просто припок, приел wishful thinking за реалност

Толкова млад, а на 3500 вика 6000
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 авг 2022 18:24

Harpuna написа:Аз лично се гордея със случилото се на мача с числата. Зареден съм с положителна енергия и чета с удоволствие възмущенията на числа,сини и спирталове.

Едничка гордост ви остана. Пазете си я.
Аз лично не се възмущавам, а се кефя на сеира с бившите ви легенди.
Моля, следващите!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Непринуден
Контакти:

Мнениеот Непринуден » 31 авг 2022 18:25

TristaNNN написа:
"Онзи ден го изритаха посред нощ от клуба, вчера го плюха, псуваха, целиха с камъни, слагаха му стотинки на звездата и какви ли не гнусотии още…. и днес …. ЧРД ??? ОТ-ЧАЙ-ВА-ЩО!", написа във Фейсбук Найденов.

Много прост пост от твоя страна. Съответно и във фейсбук от Найденов.

Да не би ръководството на ЦСКА да е псувало и викало против ЛП, че да не го поздрави? Ако беше така и поста във фейсбук щеше да има логика и твоя цитат. Сега обаче са тъпи.

От друга страна като става дума за легенди и пускани от вас избирателни думи ето още нещо.

Петър Жеков призна, че също е имал покана да се присъедини към ЦСКА 1948.„По телевизията чух обидите към Стойчо Младенов, към Любо не съм. Но вижте – цял живот е в ЦСКА и изведнъж напуска. Те и мен ме викаха, дори преди него. Ради (б.р. Здравков) ми се обажда 10 пъти, счупи ми телефона. И аз му казах - „Ради, не мога да дойда. Как ще дойда, като ще ме бият и ще ми счупят и колата“. Дошъл съм на „Армията“ и съм си тук. Това е измислен отбор за мен. Гледаха да разделят ЦСКА и хоп – 1948. А това е нашата година“, каза с горчивина Вълшебния стрелец и добави: „Ради искаше да отида там, но не мога. Дойдох от Берое на „Армията“ и не мога да я напусна. Никой не ме е гонил. Стойчо и него не са го гонили. Колко пъти ставаше треньор и се връщаше... Кой го е изгонил – никой. Той се уплаши, че ще има дерби и напусна. Неговите номера нямат край“, разкритикува Жеката.

Това вече е дразнещо. Поне за повечето хора (аз не кълва на провокации). Очевидно са търсени имена отявлено само от ЦСКА. Да не би всички величини в родния футбол да са в червено, че толкова са им нужни? Нали се водите там за вечния враг и някакво подобие на равностоен нам съперник? Все някоя звезда и от вашите можеше да поканят, но не.

И още нещо. Имаш се за умен. Ето ти нещо елементарно. Защо червените фенове не скачат така да речем на Ботев Вр, Спартак Вн, Хебър, Славия, Пирин, който щеш друг отбор, дори и Левски, а точно и конкретно на този? Очевидно има нещо и то не е трудно да се види когато е така провокативно изкарано и в името на отбора и в екипа му и в спротно-техническото ръководство, дори и при играчите.
Защо например не скочат така да речем на Томаш при гостуването на Локо Пд, също бивш наш играч? Ако не можеш да направиш връзката мога само да те съжалявам.

И не, ЦСКА няма да пострада от това, но нямам време в момента за друг пост. В някаква грешка сте, че това разединява червените, че гледате цирк и вие сте добре. Напротив, точно вие ще пострадате от това. Знам, че не можеш да се досетиш как. Ако искаш пробвай малко логично да разсъждаваш. За нас се задава война напред в годините. Не се заблуждавам за това. За вас обаче идва миманса. Отивате в периферията.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 31 авг 2022 18:29

damyanov1963 написа:
Harpuna написа:Аз лично се гордея със случилото се на мача с числата. Зареден съм с положителна енергия и чета с удоволствие възмущенията на числа,сини и спирталове.

Моля, следващите!

Оранжевите, като типични селяндури, се гордеят с простотията си.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 31 авг 2022 18:33

rsk написа:
damyanov1963 написа:

Моля, следващите!

Селяндур не съм. Роден съм в София както майка ми и баща ми и цял живот сме тук. Единия ми дядо е кореняк софиянец, другия е дошъл като малък в София от село, едната ми баба е от Враца, другата пак от село но и те са дошли като малки в София.
Последна промяна от Harpuna на 31 авг 2022 18:33, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 31 авг 2022 18:33

Някой модератор да заключи темата и да се свършва. След всяко едно мнение на "Цскари", проличава, колко прост е българския народ и колко много заслужава всяка една гадост, която му се случва. Някакви пишман столичани, ще разказват на други как били хипер граждани и подкрепят тази простотия, жалки същества с родители копачи (в което няма нищо лошо, даже ги адмирирам), които са възпитали едни хипер надути смешници и ако въпросните смешници не са част от множеството, никога нищо няма да кажат или да направят. Били го обидили, били им накърнили смешното достойнство, били говорели против любимото им отборче.
С всяка ваша издънка и глупост като тази на преди 2 дни, все повече карате нормалните фенове и хора от всички други градове и масово от София, да не ви стъпват на стадиона. Никой себеуважаващ се човек, няма да заведе подрастващото си дете при група тъпанари, които си избиват комплексите на стадиона. Единствено и само си навредихте на клуба, не показахте мъжество, точно обратното. Показахте, че сте лесно контролирани и с вас могат да се ебават абсолютно всички - цеки, меки, гг, младенов и още куп хора. Абсолютно същото важи и за наркосите от сектор Б, превърнал се през годините в нарко-криминален сектор, които преди се пълнеше първи, а сега последен. И има защото, защото и те са същите като вас, контролирани и водени от липсата си на мозък.
Кога ще разберете, че за да има футбол в България, тези глупости трябвада изчезнат?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 31 авг 2022 18:42

Брей, тия програмки за снимки и мемета били много забавни, направо се вдетених. Като за първи опит май не е зле, какво ще кажете? :) Да добавя ли още нещо или ще стане прекалено претрупано, как мислите?
Изображение
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 31 авг 2022 18:46

Harpuna написа:
rsk написа:
damyanov1963 написа:

Моля, следващите!

Селяндур не съм. Роден съм в София както майка ми и баща ми и цял живот сме тук. Единия ми дядо е кореняк софиянец, другия е дошъл като малък в София от село, едната ми баба е от Враца, другата пак от село но и те са дошли като малки в София.

Ти пък стана от Микре.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 31 авг 2022 18:49

pomiqrat написа:6 000 на Армията вдигат шум за 60 000. На Герена 15 000 вдигат шум за 1 500. Количеството не ражда качество.

Ами то прасетата доста силно грухтят и квичат няма как.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 31 авг 2022 18:50

Harpuna написа:
rsk написа:
damyanov1963 написа:

Моля, следващите!

Селяндурщината не е свързана с местоживеене и местораждане.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “Левски”