Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2022 16:31

realno написа:
delqnski47 написа:Джендъри обикалят с тротинетки по магистралите, говеда съчувстват на Стойчо Младенов....
Накъде отива тоя свят?

Припоци си псуват легендите, бият си децата....Не е на добро. : Пуста припощина)))

Кой го каза.......
Осквернихте името на господин Михайлов и после дръзвате да коментирате останалите :) Пусто динамовско безочие.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 30 авг 2022 17:08

Извадихте ли харпуна, мискини?

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 авг 2022 17:27

Пак не разбрах, на кой клуб се пишат успехите на Бройчо Младенов и духащия супи? Чрез кой клуб Бройчо Младенов екзекутира евроидеотите от Ливърпул, които загубиха от червените аматьори? :)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 30 авг 2022 17:29

Този е казал истината, сега да видим как ще се зщитят дрогираните!
Четете го, ще ви хареса на всички!
https://sportal.bg/news-2022083013181092750
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 30 авг 2022 17:44

krumeto написа:Този е казал истината, сега да видим как ще се зщитят дрогираните!

Е, аз така се трогнах, като го прочетох, че сълзи ми потекоха.
Горкото ЦСКА!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 авг 2022 17:47

krumeto написа:Този е казал истината, сега да видим как ще се зщитят дрогираните!

Наследството на припоците започна да дава позорен плод:

"Ще ви разкажа какво ми сподели човек, присъствал на вчерашните събития. Вървят две деца от школата на ЦСКА - София на не повече от 12-13 години. Едното се обръща към другото: “Абе, къде е този боклук Стойчо Младенов?” Другото отговаря: “Да, вярно, нека сега дойде боклукът!”"
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 30 авг 2022 18:02

Не, че ме интересува и още по малко искам да създавам някакви интриги. Но, какъв ви е точно проблема със Пенев и тройчо? Нямам против, псувайте ги, ако искате ги нае... . Просто ми е интересно, какво пък толкова ви направиха те? Особено Младенов, който миналата година посрещнахте с огромен кеф. Разбирам да псувате всички в тире-1948 (защото според мен, нямат нищо общо с Цска), но чак Пенев и Младенов не го разибрам. Смисъл, колкото и да са ми неприятни, като футболисти с вашият отбор имат достатъчно успехи, за да се водят легенди. Бих приел да им теглите една майна, както примерно аз бих направил с Хубчев, но чак такава злоба не изпитвам към него, да се спасява и да прави каквото си иска, просто няма да ми е приятен завинаги (въпреки, че съм се радвал на футбола му, като беше играч). Според мен просто трябваше да псуват ефбета и другите му шматки, но 2-мата по една майна и да не се задълбочава.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 30 авг 2022 18:10

Когато Насо си показа гъза, вие не го ли псувахте?! Пенев и Младенов са дали много на ЦСКА и това няма кой да им го отнеме. Купите и титлите за които са помогнали си седят в музея на ЦСКА, но интервютата, които те дадоха последните дни (след преминаването им при Цеките), бяха насочени точно срещу този клуб, част от чиято история са. Ето това не го приемат феновете на ЦСКА. Дали ви направи впечатление, че на ложата седеше и Валентин Илиев, но той не бе псуван! Защо ли?! Моите уважения към Любо и Стойчо, но след като са приели парите на новите си работодатели, то просто трябваше да си вършат работата и да не участват в целият този цирк, който Гьонов и Цеката спретнаха! Примери има много!
И още нещо.. Много лицемерно е феновете на Динамо, които наричат Пенев "едномъдия", "супата" и т.н и псуват Младенов, сега да се възмущават и да жалят как феновете на ЦСКА се "отнесли" към собствените си легенди!
Последна промяна от Ozzimozzi на 30 авг 2022 18:22, променено общо 2 пъти.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 30 авг 2022 18:12

Защото олекват като "автентичен ЦСКА" и все по вече прозира оранжевата лъжа. :)))

Върни се в “Левски”