LoveAndPeace написа:Ами аз не бих я броил за чиста! Не знам за теб продажбата на реплики и подбиването на цените дали би го квалифицирал като източване ?!
https://www.facebook.com/LevskiMagazin/posts/pfbid02defsekbEGyQbqxyvLdLCvaewaQKq7vpe4RL82AoPYzmBAMWSF87aCb2D1bQK7NWpl
Е, па, не я брой за чиста тогава. :)) А тия реплики с каква цел ми ги показваш, каква е драмата пък там? И мене ме яд, че не можах да се сдобия с оригиналната Хома от пролетния полусезон, щото всеки от петте-шестте пъти в магазина чувах - Няма размер... Следващата седмица.. и за капак - като ходих до Герена да си подновявам картата за тоя сезон, ми казаха, че нямало да има повече такива оригинални изобщо, ама ако съм бил искал да си взема репликата, не била лоша.
Ми, не, мерси, не я искам.
А тия в НКП да си продават каквото щат, който е будала да си купува от тях, и стига сте прехвърляли проблемите от болната глава на здравата. Подбивали били цената с менте и така точели - бе вие съвсем изтрещявате понякога! В случая с въпросния екип трябва да се опъват ушите на тия в официалния магазин на клуба, щото пуснатите бройки бяха крайно недостатъчни за интереса, който генерираха сред левскарите в разгара на кампанията. Като компромисен вариант можеше да пуснат бройки и в началото на този сезон.