W84me написа:Вижте се
Те тия са на полу съединител да хванат гората всеки момент при определени условия....
Цеката само тези е успял да уреди от многобройните негови фенЮвИ...
:-))
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Вижте се
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
DonBalon223 написа:realno написа:Добро утро! Започна да проглеждаш след дълбок припошки сън. От кога казваме, че армеец не може да направи това, а само припок. Затова няма ЦСКА, защото няма "армейци", а припоци. :)))
"Това са неприятни, грозни сцени. Много грозно беше!
A доскорошни легенди предали отбора за пари е нормално да се посрещнат подобаващо
TristaNNN написа:peliforewer написа:Доказано е, че разбираш от съдийство, можеш да броиш фенове, особено червените, а от снощи вече броиш и с колко бутилки са замерени страничните съдии (•‿•).
Човекът поставя лъжливите припоци на мястото им със снимки и други доказателства.
damyanov1963 написа:А на мене пък ми беше кеф да гледам сеира снощи на Армията и ракийката си ми вървеше много добре.
Чудна вечер.
Крайно време беше тия легенди, особено СМ, да усетят любовта на любимото си ЦСКА, в което се кълняха допреди има-няма и година, особено оня плоския.
ugly bug написа:W84me написа:Вижте се
Те тия са на полу съединител да хванат гората всеки момент при определени условия....
Цеката само тези е успял да уреди от многобройните негови фенЮвИ...
:-))
DonBalon223 написа:Аха, събличането на Петев беше много културна проява, простащина без аналог в световната история на футбола. A доскорошни легенди предали отбора за пари е нормално да се посрещнат подобаващо
damyanov1963 написа:А на мене пък ми беше кеф да гледам сеира снощи на Армията и ракийката си ми вървеше много добре.
Чудна вечер.
Крайно време беше тия легенди, особено СМ, да усетят любовта на любимото си ЦСКА, в което се кълняха допреди има-няма и година, особено оня плоския.
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:А на мене пък ми беше кеф да гледам сеира снощи на Армията и ракийката си ми вървеше много добре.
Чудна вечер.
Не ни занимавай с алкохолизма си!
Потребители, разглеждащи този форум: AntonToni, kamilata3 и 33 госта