Тези самозабравили се, дето бяха на ложите на стадиона и обстрелваха свои легенди са хора без елементарна култура. Няма да ползвам по-тежки обвинения. Тези легенди снощи бяха дошли на гости на ЦСКА - София (гр. Спфия). Деградирали наркомани, заселили също ложите ги обстрелваха със седалки.
Питам: Ако ти дойде гост, независимо кой е или какъв е, се посреща най-малко с добри думи. Иначе си извънземен. Така ли посрещате своите гости у вас? За вчерашните съм убеден, че така ги посрещат, защото не са нормални хора!
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Хапвай кренвирша. А под зелената ти фланелка прозира една синя.
DonBalon223 написа:
Кога на Армията е имало под 1000 човека на мач?
Колега, този сезон, а и предният, събирате 1000 човека за 3 мача.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
DonBalon223 написа:Но 99% от сините ще припознаете.
.
Написал си страшна небивалица.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

delqnski47 написа:Джендъри обикалят с тротинетки по магистралите, говеда съчувстват на Стойчо Младенов....
Накъде отива тоя свят?
Припоци си псуват легендите, бият си децата....Не е на добро. : Пуста припощина)))
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
-
- Контакти:
W84me написа:DonBalon223 написа:
Кога на Армията е имало под 1000 човека на мач?
Колега, този сезон, а и предният, събирате 1000 човека за 3 мача.
Доказано е, че разбираш от съдийство, можеш да броиш фенове, особено червените, а от снощи вече броиш и с колко бутилки са замерени страничните съдии (•‿•).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
realno написа:delqnski47 написа:Джендъри обикалят с тротинетки по магистралите, говеда съчувстват на Стойчо Младенов....
Накъде отива тоя свят?
Припоци си псуват легендите, бият си децата....Не е на добро. : Пуста припощина)))
Лека корекция, ако ми позволиш. :)
Припоците не псуват своите легенди, а тези на ЦСКА. Е, с едно малко изключение, когато катурнаха и събуха легендата Стоилас.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Да се изпикаеш върху алеята на славата на ЦСКА е все едно да се изпикаеш върху историята си. Не че има някакво значение след като преди 7 години го направиха официални с припознаването на ловешкия заместител. Просто сега доказаха,че това, което припоците направиха през 2016г не е случайно, а съзнателно взето решение на позор. Честито!!!!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
peliforewer написа:Доказано е, че разбираш от съдийство, можеш да броиш фенове, особено червените, а от снощи вече броиш и с колко бутилки са замерени страничните съдии (•‿•).
Човекът поставя лъжливите припоци на мястото им със снимки и други доказателства.
[offtopic]
[/offtopic]