Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот delqnski47 » 30 авг 2022 10:58

TristaNNN написа:Все си мислех, че припоците са ударили дъното, ама явно за тях няма такова. Очевидно привнесената ловешка простащина и величкодихоновщината са се оказали мощен катализатор за отключването на някои инстинкти при тия павиани.
При минута мълчание в памет на починал човек пеят К*р... Не, не бяха неколцина "певците", за жалост. Какъвто и да е бил, каквото и да сторил или не приживе, това е покойник, бе, примати оранжеви!
Цяло първо полувреме агро освирквания, К*р... и К*рво... Толкова за "блясъка", "песните" и "невероятната подкрепа от трибуните". Второто не знам какво е било, спрях звука. Дори на мене, говедото, ми стана криво за Стою и Любо, щото, все пак, трябва да има и някакви граници. Е, признавам, изненадах се, че припошката селяндурщина е безгранична. И в близък кадър гледаш едни изкривени муцуни, угнетени дебелаци, прехапали мазните си джуки, със свити вежди и ококорени от злоба лукави очички. Потрес!
Една бутилка с вода щеше замалко да трясне женицата в А. Друга бутилка с вода падна в краката на страничния, това е за сведение на един припок-манипулатор в тоя подфорум, да се припознава веднага. Съвсем отделен въпрос е как тия бутилки с вода са попаднали на трибуните, ама какво ли се изненадвам, като знам колко ги брига уважаемото селско ръководство за всичко на ЕкоТой Арена.

Направо се разплаках ... ;(((. Дано не си се напрегнал много.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 авг 2022 10:59

Е, никаква. Ти явно имаш много висока летва.
От тоя мач вчера, вие само загубихте. Първо щяхте да се мобилизирате, после бяхте 3000 човека на кръст. Самата чобания беше толкова брутална, че аз лично много се изкефих. Особено на "Е*ахме Тройчо в г*за". Камъни по Любо Пенев. Ради Здравков, Валентин Илиев и Методи Деянов изгонени като помияри от трибуните.
Но на вас ви отиват тия неща. Чорбарите винаги сте били диви селяндури. Наследници на комунисти, партизани, шумкари.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2022 11:00

miro_rz написа:Няма причина да не се вдигне един стадион за 4000/4500 човека. Аз съм за!

Планирано е да е за между 15 и 20 хиляди. Според мен напълно достатъчно.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 30 авг 2022 11:01

Mitata написа:
miro_rz написа:Няма причина да не се вдигне един стадион за 4000/4500 човека. Аз съм за!

Планирано е да е за между 15 и 20 хиляди. Според мен напълно достатъчно.

Ще стане!
Ей го идат избори!
Изображение

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 30 авг 2022 11:04

Всичко над 5 хиляди за ваш стадион е прекалено. Но такъв така или иначе няма да има, та е без значение. Ще си ритате на WC арена, докато не се срути.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2022 11:08

rsk написа:Всичко над 5 хиляди за ваш стадион е прекалено. Но такъв така или иначе няма да има, та е без значение. Ще си ритате на WC арена, докато не се срути.

Ако по чисто шопски продължавате да пречите, защото ви е страх от ЦСКА и от завист, ще се потърси друго решение. Споко!

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 30 авг 2022 11:14

Mitata написа:
rsk написа:Всичко над 5 хиляди за ваш стадион е прекалено. Но такъв така или иначе няма да има, та е без значение. Ще си ритате на WC арена, докато не се срути.

Ако по чисто шопски продължавате да пречите, защото ви е страх от ЦСКА и от завист, ще се потърси друго решение. Споко!

А пречат :))) само трябва да се променят няколко закона , Парка да престане да бъде Парк , да паднат още няколко забрани , да се прокара чисто нов път и ей го на готово е.

Highlander
Контакти:

Мнениеот Highlander » 30 авг 2022 11:16

Mitata написа:
TristaNNN написа:Все си мислех, че припоците са ударили дъното, ама явно за тях няма такова. Очевидно привнесената ловешка простащина и величкодихоновщината са се оказали мощен катализатор за отключването на някои инстинкти при тия павиани.
При минута мълчание в памет на починал човек пеят К*р... Не, не бяха неколцина "певците", за жалост. Какъвто и да е бил, каквото и да сторил или не приживе, това е покойник, бе, примати оранжеви!
Цяло първо полувреме агро освирквания, К*р... и К*рво... Толкова за "блясъка", "песните" и "невероятната подкрепа от трибуните". Второто не знам какво е било, спрях звука. Дори на мене, говедото, ми стана криво за Стою и Любо, щото, все пак, трябва да има и някакви граници. Е, признавам, изненадах се, че припошката селяндурщина е безгранична. И в близък кадър гледаш едни изкривени муцуни, угнетени дебелаци, прехапали мазните си джуки, със свити вежди и ококорени от злоба лукави очички. Потрес!
Една бутилка с вода щеше замалко да трясне женицата в А. Друга бутилка с вода падна в краката на страничния, това е за сведение на един припок-манипулатор в тоя подфорум, да се припознава веднага. Съвсем отделен въпрос е как тия бутилки с вода са попаднали на трибуните, ама какво ли се изненадвам, като знам колко ги брига уважаемото селско ръководство за всичко на ЕкоТой Арена.

Който застава срещу народа се получава така. Хората вчера защитиха ЦСКА от клуба - двойник и от онези които работят за разделението на ЦСКА.

Какъв ЦСКА са защитили? Едното е преименуван Литекс, другото е нов клуб. Единия клуб се казва ЦСКА-София, другия ЦСКА 1948. На практика и двата отбора са двойник на друг отбор изоставен от феновете си. Когато трябваше да се защитава ЦСКА всички знаем какво направиха такива като теб и останалите припознавачи, припознахте Ловеч, за да печелите титли и да играете в ШЛ. Няма смисъл да повтаряме едно и също, вие или сте супер тъпи и не го разбирате, или сте психично болни. Друг вариант да подкрепяш отбора на Ганчев няма. Много ви боли като ви се напомня винаги, че сте нарицателно за липса на морал и достойнство, но вчера това бе доказано на 100%

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2022 11:21

LoveAndPeace написа:
Mitata написа:

А пречат :))) само трябва да се променят няколко закона , Парка да престане да бъде Парк , да паднат още няколко забрани , да се прокара чисто нов път и ей го на готово е.

Алабалистиките относно парка са чиста формалност и го знаете отлично. Търсите оправдание за вашата завист. Множество стадиони в БГ са в паркове или в непосредствена близост до тях, въпрос на елементарна планировка. Ако вашият стадион на Герена не беше там, паркът щеше де е два-три пъти по-голям, съответно мястото за спорт и разходки. Стадионът ви е разположен в гъсто населен район и и отнема въздуха и пространството на живущите.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 30 авг 2022 11:23

Highlander написа:
Какъв ЦСКА са защитили? Едното е преименуван Литекс, другото е нов клуб. Единия клуб се казва ЦСКА-София, другия ЦСКА 1948. На практика и двата отбора са двойник на друг отбор изоставен от феновете си. Когато трябваше да се защитава ЦСКА всички знаем какво направиха такива като теб и останалите припознавачи, припознахте Ловеч, за да печелите титли и да играете в ШЛ. Няма смисъл да повтаряме едно и също, вие или сте супер тъпи и не го разбирате, или сте психично болни. Друг вариант да подкрепяш отбора на Ганчев няма. Много ви боли като ви се напомня винаги, че сте нарицателно за липса на морал и достойнство, но вчера това бе доказано на 100%

Защитиха нашия ЦСКА, този на феновете. Вие като защитавате динамо-спартак какъв ви е проблема?

Върни се в “Левски”