rsk написа:Кое й е тежкото на вечерта? Аз се забавлявах много.
Все така се забавлявай при победи на ЦСКА :)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
rsk написа:Кое й е тежкото на вечерта? Аз се забавлявах много.
W84me написа:Тирето днес нанесе непоправими щети по и без това селската си репутация. Така не съм се смял, дори когато бихте Цесека с 8 на 0.
obi4am_pirin написа:W84me написа:Тирето днес нанесе непоправими щети по и без това селската си репутация. Така не съм се смял, дори когато бихте Цесека с 8 на 0.
Смях от яд!Бил си жалка картинка!Не, че има някой изненадан!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:obi4am_pirin написа:W84me написа:Тирето днес нанесе непоправими щети по и без това селската си репутация. Така не съм се смял, дори когато бихте Цесека с 8 на 0.
Смях от яд!Бил си жалка картинка!Не, че има някой изненадан!
Тройчо как го отнесе и той. Така и ние не сме го псували, Ради Здравков, Пенев, най-големите ви легенди ядоха бахура днес хахаха
W84me написа:Иначе добра посещаемост, двете цесеката общо събират колкото Левски във Враца! Това изобщо не е лошо!
Harpuna написа:realno i damyanov няма ли да се включат или им е спрял интернета тая вечер ?
obi4am_pirin написа:Има цяла песен написана за един Голди, нещо продажби имаше там...Исторически момент!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:obi4am_pirin написа:Има цяла песен написана за един Голди, нещо продажби имаше там...Исторически момент!
Къде сравняваш Голди с Джевизов, Ради Здравков, вие показахте напълно своята безродност и злоба, не че някога сте можели да я криете. Този отбор на Ганчев е изтъкан от омраза и селяндурщина, аз друго обяснение нямам за пяната по устата на припоците на трибуните. То бива-бива, но това е злоба, която е вкоренена дълбоко.
Потребители, разглеждащи този форум: icemanbg33, jusi, Muaddib, tmanolov, vlong, vvessel и 53 госта