Няма нищо общо със селекцията ни, но не само ние сме на мнение, че е трябвало да напусне терена с директен червен картон!
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:Тия шити още отначало почнаха да ги подкрепят съдиите. Също като манафа навремето. Явно омразата срещу нас е много голяма и всячески се стараят да сме извън играта рано-рано. Чист гол за палас,ставаше 0-3 и червен картон на бейби фейса. Да ги видя тогава,дали щяха да обърнат? Обаче много странно и тоя виера нищо не казва,мълчи и си трае,телевизии и коментатори също мълчат...явно е играла парата и то в големи размери.
kadett1 написа:Аз не съм много оптимист за този сезон.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
KOPScousers написа:Оф, тръгнахме от Френки де Йонг и Барса, минахме през Лайпциг, Уулвс и Брайтън и стигнахме до Шефийлд Юнайтед, типично в нас стил. Не знам дали изобщо ще вземем някой, ама ако стане, дано да е този, който Клоп иска, а самия Клопо да знае какво прави. Нови Кабаци и Дейвиси не ни трябват. Имаме нужда от готов, завършен полузащитник, който да вдигне класата на отбора веднага. Млади таланти и такива за попълване на дупки си имаме.
wolf написа:KOPScousers написа:Оф, тръгнахме от Френки де Йонг и Барса, минахме през Лайпциг, Уулвс и Брайтън и стигнахме до Шефийлд Юнайтед, типично в нас стил. Не знам дали изобщо ще вземем някой, ама ако стане, дано да е този, който Клоп иска, а самия Клопо да знае какво прави. Нови Кабаци и Дейвиси не ни трябват. Имаме нужда от готов, завършен полузащитник, който да вдигне класата на отбора веднага. Млади таланти и такива за попълване на дупки си имаме.
Ти виждал ли си заплата на Де Йонг в Барселона? Не е чудно че отказва да си ходи
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
VDP написа:kadett1 написа:Аз не съм много оптимист за този сезон.
Щото за всеки друг досега, все си бил! :D
Потребители, разглеждащи този форум: Bonbonko, hipopotuk, wolf и 19 госта