Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот zdravkos » 29 авг 2022 00:45

Изображение

Няма нищо общо със селекцията ни, но не само ние сме на мнение, че е трябвало да напусне терена с директен червен картон!
Изображение Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 авг 2022 07:41

Тия шити още отначало почнаха да ги подкрепят съдиите. Също като манафа навремето. Явно омразата срещу нас е много голяма и всячески се стараят да сме извън играта рано-рано. Чист гол за палас,ставаше 0-3 и червен картон на бейби фейса. Да ги видя тогава,дали щяха да обърнат? Обаче много странно и тоя виера нищо не казва,мълчи и си трае,телевизии и коментатори също мълчат...явно е играла парата и то в големи размери.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 29 авг 2022 08:59

john barnes написа:Тия шити още отначало почнаха да ги подкрепят съдиите. Също като манафа навремето. Явно омразата срещу нас е много голяма и всячески се стараят да сме извън играта рано-рано. Чист гол за палас,ставаше 0-3 и червен картон на бейби фейса. Да ги видя тогава,дали щяха да обърнат? Обаче много странно и тоя виера нищо не казва,мълчи и си трае,телевизии и коментатори също мълчат...явно е играла парата и то в големи размери.

Това всичко е много вярно, ако ние убивахме другите отбори и се търсеше начин да ни спрат. Само че ние сами се спираме и просто няма смисъл да го правят.Този мач с Борнемут да не ни залъгва колко сме силни - ще видим в сряда как ще сме. Аз не съм много оптимист за този сезон.

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 29 авг 2022 09:36

kadett1 написа:Аз не съм много оптимист за този сезон.

Щото за всеки друг досега, все си бил! :D

ihtiandar
Контакти:

Мнениеот ihtiandar » 29 авг 2022 09:54

Горе главите , нали сте ,,фенове''? Сега имат нужда от нашата подкрепа , нивата е дъъъъъъъъългаааааааааааа....
LIVERPOOL - F O R E V E R...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 авг 2022 10:55

Оф, тръгнахме от Френки де Йонг и Барса, минахме през Лайпциг, Уулвс и Брайтън и стигнахме до Шефийлд Юнайтед, типично в нас стил. Не знам дали изобщо ще вземем някой, ама ако стане, дано да е този, който Клоп иска, а самия Клопо да знае какво прави. Нови Кабаци и Дейвиси не ни трябват. Имаме нужда от готов, завършен полузащитник, който да вдигне класата на отбора веднага. Млади таланти и такива за попълване на дупки си имаме.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

На линия
Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 авг 2022 13:44

KOPScousers написа:Оф, тръгнахме от Френки де Йонг и Барса, минахме през Лайпциг, Уулвс и Брайтън и стигнахме до Шефийлд Юнайтед, типично в нас стил. Не знам дали изобщо ще вземем някой, ама ако стане, дано да е този, който Клоп иска, а самия Клопо да знае какво прави. Нови Кабаци и Дейвиси не ни трябват. Имаме нужда от готов, завършен полузащитник, който да вдигне класата на отбора веднага. Млади таланти и такива за попълване на дупки си имаме.

Ти виждал ли си заплата на Де Йонг в Барселона? Не е чудно че отказва да си ходи

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 29 авг 2022 14:05

wolf написа:
KOPScousers написа:Оф, тръгнахме от Френки де Йонг и Барса, минахме през Лайпциг, Уулвс и Брайтън и стигнахме до Шефийлд Юнайтед, типично в нас стил. Не знам дали изобщо ще вземем някой, ама ако стане, дано да е този, който Клоп иска, а самия Клопо да знае какво прави. Нови Кабаци и Дейвиси не ни трябват. Имаме нужда от готов, завършен полузащитник, който да вдигне класата на отбора веднага. Млади таланти и такива за попълване на дупки си имаме.

Ти виждал ли си заплата на Де Йонг в Барселона? Не е чудно че отказва да си ходи

То кел файда, че е на тая заплата, след като от Барса не му я плащат и именно това е причината, поради която не иска да си ходи. Иска първо да си получи парите. Информациите са, че все пак може да преподпише на по-ниска заплата, ако иска да остане в Барса. Трябва да е ясно, че където и да отиде, няма да взима такива пари, каквито досега е трябвало да получава в Барса.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 29 авг 2022 15:22

VDP написа:
kadett1 написа:Аз не съм много оптимист за този сезон.

Щото за всеки друг досега, все си бил! :D

Ти пък кой беше?

john barnes

Мнениеот john barnes » 29 авг 2022 15:58

От днес слухове за Лаймер и Берге. Да видим...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”