Eminem написа:сметни какъв е общият резултат и после си помисли дали сърбите са били концентрирани и нахъсани в последните минути.
...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Eminem написа:сметни какъв е общият резултат и после си помисли дали сърбите са били концентрирани и нахъсани в последните минути.
metodito написа:Eminem написа:сметни какъв е общият резултат и после си помисли дали сърбите са били концентрирани и нахъсани в последните минути.
...
Eminem написа:metodito написа:Eminem написа:сметни какъв е общият резултат и после си помисли дали сърбите са били концентрирани и нахъсани в последните минути.
...
Какво ве?
metodito написа:Eminem написа:metodito написа:Eminem написа:сметни какъв е общият резултат и после си помисли дали сърбите са били концентрирани и нахъсани в последните минути.
...
Какво ве?
Такова, ве. "Хъс и концентрация" - нещо, което липсваше на един друг отбор, за да ги отстрани тези.
Eminem написа:Ааа, извинявам се. Помислих, че нещо се заяждаш, а и съм изнервен заради волейбола.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
metodito написа:Eminem написа:Ааа, извинявам се. Помислих, че нещо се заяждаш, а и съм изнервен заради волейбола.
Не се заяждам. Разочарован съм и ми е мъчно.
TristaNNN написа:Kotooshu написа:... от над 2 месеца чета и аз тънки намеци срещу Палмите!!!
...
А защо им е на лошите да са срещу Палмите, каква е логиката? Изобщо не схващам, но и не претендирам, че разбирам от тънки намеци.
Ако не чистихме през тази година ангажименти към глупостите, правени от неграмотност от хора и ръководители, клубът можеше да е преполовил задълженията към НАП и да виждам светло бъдете. Така че тези спасители в кавички де факто го потопиха и не виждам светло бъдеще.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта