Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Манги бол, Блатера ще извади 3/4 бона ей така. Не аз карам нови Аудита за по 150к!!!
- obi4am_pirin
- Контакти:
damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:krumeto написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:Къде ще празнуваш бе оръфляк?
Чак и Обичащия Пирин го заболял от Евровечерта на Ловеч.
Ще го духат зад групите на скъсаняците. Ореваха Европа, мислейки, че ще са в групите. С един удар във вратата не се влиза. Трябват много удари във вратите на групите!
Ама верно, някой водил ли е статистика, колко атаки изобщо имаха ловчанлии?
Мамалига, дай малко статистика как ги натрупахте тези 15 000 000 лв задължения и кой ще ги плати
Няма как да обяснявам нещо на индивиди с раздвоена личност.
Просто нищо няма да разберат.
Знам, гадно е!Идва ти да се гръмнеш!Да си даваш стотинките и дълговете да си остават непосилни!Мъкааа
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
miro_rz написа:Манги бол, Блатера ще извади 3/4 бона ей така. Не аз карам нови Аудита за по 150к!!!
ако намали сьонгата може спокойно да плати поне дълга на тити-сълзата
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
Capitana_Puyol написа:Не сте губили от Мура ли ? Оф забравих, че вие сте Литекс Етрополе, не онуй нещо дето умря на заветната дата 9 септември 2016г. :)
И от Сваровски Тирол не сте губили сигурно барабар с Ицата, едномъдия и Костадинов в състава си 1987г
Да ти обясня малко злобно човече!Двата мач с мура да им лапаш на треньора к,ра завършиха на равно ,смятам че скоефициента ти на интелигентност ще разбереш ,че ЦСКА не е губил!Точно мача със Сваровски Тирол е безпрецедентен,защото същия Ицата вкарва гол,мача се прекратява и вън от всякаква логика започв на другия ден при 0:0!За обидата към Любо Пенев,нека Господ те съди и ти покаже!
obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:obi4am_pirin написа:damyanov1963 написа:krumeto написа:damyanov1963 написа:Чак и Обичащия Пирин го заболял от Евровечерта на Ловеч.
Ще го духат зад групите на скъсаняците. Ореваха Европа, мислейки, че ще са в групите. С един удар във вратата не се влиза. Трябват много удари във вратите на групите!
Ама верно, някой водил ли е статистика, колко атаки изобщо имаха ловчанлии?
Мамалига, дай малко статистика как ги натрупахте тези 15 000 000 лв задължения и кой ще ги плати
Няма как да обяснявам нещо на индивиди с раздвоена личност.
Просто нищо няма да разберат.
Знам, гадно е!Идва ти да се гръмнеш!Да си даваш стотинките и дълговете да си остават непосилни!Мъкааа
а с тея пари можеха да си турят шапка на сектора:) ся всичко отиде в кенефа. Чакаме някой да дръпне шалтера:)
Capitana_Puyol написа:И да ти припомня че в евротурнирите до миналия сезон си важаха головете на чужд терен, така че дали с два равни или загуби, отпадането си е отпадане. Както си броите по същия начин класиранията с два равни, така ще отчитате и елиминациите с ответен знак.
Кога съм казал,че не сме отпадали?Верно не си от много умните!
BRF написа:Capitana_Puyol написа:Не сте губили от Мура ли ? Оф забравих, че вие сте Литекс Етрополе, не онуй нещо дето умря на заветната дата 9 септември 2016г. :)
И от Сваровски Тирол не сте губили сигурно барабар с Ицата, едномъдия и Костадинов в състава си 1987г
Да ти обясня малко злобно човече!Двата мач с мура да им лапаш на треньора к,ра завършиха на равно ,смятам че скоефициента ти на интелигентност ще разбереш ,че ЦСКА не е губил!Точно мача със Сваровски Тирол е безпрецедентен,защото същия Ицата вкарва гол,мача се прекратява и вън от всякаква логика започв на другия ден при 0:0!За обидата към Любо Пенев,нека Господ те съди и ти покаже!
и Ицо беше изгонен и чк му важеше в преиграването, а гола-не
ugly bug написа:Помагай народе .....!
Абонамента продължава ли , да не забравите фенерчетата в понеделник стискай и ти че Любо и Стойчо идат !
https://prikachi.net/image/301203326-10 ... 6-n.Lvmrvb
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI
-
peliforewer
- Контакти:
teerr написа:peliforewer написа:teerr написа:шивача написа:Ако съберете тези 15милиона до края на годинната ще ви преведа 1лв
А бадаля(благодаря) с сме,купете си Базел-ин с левчето.............
След Харпуна и вазелина не помага....
Някога ще говориш ли реално, а не пристрастно? Толкова бяхте сигурени, че ще биете, че се чудя на какво отгоре. Първия мач нищо не направихте, не знам удар имахте ли, добре, че автогол имаше, ама то да броиш автогола, за свой е кофти. Е сега като не си вкараха автогол, видяхме реалността. То с тая игра не сте за никъде. Базел са слабички доста, ама Вие още повече. И така става, като се смееш на другите, че са евроидиоти, ти ставаш по-голям евроидиот.
Не знам къде и какво си чел и слушал, но никъде не не съм писал , че ще бием лесно, Саша Илич, футболистите също заявиха, че реванша ще е много по-труден.Не знам защо мислиш, че Базел с бюджет 5-6 пъти по-голям от този на ЦСКА е слаб отбор.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...