Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот krumeto » 25 авг 2022 23:32

miro_rz написа:
Dust написа:
krumeto написа:Титлата и калъфката са капарирани.
1948 са бетон!

Не зная, но и мен ме глождят подобни мисли за ЦСКА 1948 шампион и тогава ще яко разприпознаване и припознаване...

Този филм сме го гледали. Пък и то първият път болял!

Ако 1948 се преборят за титла, Домусчиев може и да им отстъпи.
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 25 авг 2022 23:33

Бусато безпардонно и безкомпромисно окупира първото място за най-голям ташак под рамката на вратата
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 25 авг 2022 23:35

1914.1902 написа:Честито на пичовете от Лудогорец! : ))

Щеше да ми е приятно, и Левски да бяха в ЛК. Но, все още беше рано. Мъри ще ви вкара догодина, ако му се помогне с някои нови.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 25 авг 2022 23:38

krumeto написа:

Щеше да ми е приятно, и Левски да бяха в ЛК. Но, все още беше рано. Мъри ще ви вкара догодина, ако му се помогне с някои нови.

Айде заедно да си празнувате синьо зелената дружинка Честито
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 25 авг 2022 23:40

Klaus_GT написа:Бусато безпардонно и безкомпромисно окупира първото място за най-голям ташак под рамката на вратата

Ха, значи аз се чудех по едно време що се клати наляво/надясно. А те били сложили на вратата един голям ташак. Ако са два се крепят, ама те сложили голям "тек" ташак!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 25 авг 2022 23:43

4x4 написа:
krumeto написа:

Че то какъв празник е да празнуваш сам, като вас. Ей така, ще празнуваме всички дружно!

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 25 авг 2022 23:44

krumeto написа:
4x4 написа:
krumeto написа:

Че то какъв празник е да празнуваш сам, като вас. Ей така, ще празнуваме всички дружно!

Ми весели празници ви пожелавам и дасидухате
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 авг 2022 23:45

Базел ли са станали по-силни и това временно класиране в Швейцария е измамно, както и представянето им последните сезони или ЦСКА-София са станали по-слаби.

В края на днешния ден си направих изводи за себе си, че има много потребителски имена във форума, които просто нямат топки и се държат като пОтки.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 авг 2022 23:54

Призовавам очаквано малкото останали припоци във форума да последват примера на другите припоци и да тичат на опашката пред ципа на ГГ. Щото на Господина май няма да му излязат някои евросметки сега и има опасност да върне "нормалното административно преобразуване" в Ловеч, което ще постави под въпрос думкането на ЕкоТой Арена. А нали никой от нас не иска това деашладисване с ловешкия калем да се случи, е?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 23:57

TristaNNN написа:Призовавам очаквано малкото останали припоци във форума да последват примера на другите припоци и да тичат на опашката пред ципа на ГГ. Щото на Господина май няма да му излязат някои евросметки сега и има опасност да върне "нормалното административно преобразуване" в Ловеч, което ще постави под въпрос думкането на ЕкоТой Арена. А нали никой от нас не иска това деашладисване с ловешкия калем да се случи, е?

Две неща се чудя .
Как не ви писна да говорите едно и също нещо буквално. Но най вече се чудя как не ви писна от тая евроидиотщина толкова години ... :/
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Върни се в “Левски”