Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

gihuelo
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2022 19:40

realno написа:Честито припоци!!! Бройчо Младенов започна да проглежда. Вече разобличава директивите и манипулациите на ловешката мутра и неговия ловешки маскиран продукт.

"Стойчо: Гриша Ганчев употреби мен и други легенди, управлява ЦСКА по модела "Литекс Ловеч""

СМ: "И аз така мислех, и на мен така ми говориха, че ЦСКА 1948 е създаден, за да пречи на другото ЦСКА, но сега се убедих, че не е така. "

П.С. Коя ли ще е следващата легенда, която ще разприпознае ловешката лъжа? :)))

Кажи за Младежа , как командва при вас ? Заеби го Стойчо :) Той Младежа може и Мърко да изгони утре :)

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 25 авг 2022 19:42

realno написа:
Mitata написа:
realno написа:Честито припоци!!! Бройчо Младенов започна да проглежда. Вече разобличава директивите и манипулациите на ловешката мутра и неговия ловешки маскиран продукт.

"Стойчо: Гриша Ганчев употреби мен и други легенди, управлява ЦСКА по модела "Литекс Ловеч""

СМ: "И аз така мислех, и на мен така ми говориха, че ЦСКА 1948 е създаден, за да пречи на другото ЦСКА, но сега се убедих, че не е така. "

П.С. Коя ли ще е следващата легенда, която ще разприпознае ловешката лъжа? :)))

Стойчо трябва да заработва заплатата си. Задълженията му са да говори щуротиите, подшушнати от бочето. ЦСКА и сега е единен, тази вечер има важен мач. Успех, армейски футболисти, зарадвайте отново Червена България.

Такова нещо като червена България няма от 7 години. Но пък оранжевата стана втора по големина. Хахахаха.

Естествено няма абсолютно никакво значение какво мислят по въпроса динамовци, особено един от тях. Думата имат червените фенове, които подкрепят любимия клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 25 авг 2022 19:45

Пуснах телевизора и от това, което виждам до момента е, че Лудогорец лежат на стари лаври и затъват яко и скоро ще спукат гуми непоправимо.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 25 авг 2022 19:52

Някой гледа ли цирка наречен дирижиран жребий за ШЛ?
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 авг 2022 19:57

Dust написа:Пуснах телевизора и ...

Баси...!
Три пъти го прочетох за да съм сигурен, че очите не ме лъжат....
:-)))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 25 авг 2022 20:49

Гледате ли мача сини недостижими и недопустими?
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 25 авг 2022 20:56

4x4 написа:Гледате ли мача сини недостижими и недопустими?

Гледаме как Гарсес се спъна в себе си......................Тези просто не са за изпускане,пълни ботушари.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 25 авг 2022 20:56

Много умряло Тире. Такъв кеч и при Тройчо не сте играли. Да продължавате така, скоро повече от калъфка нЕма да има.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2022 20:58

ЦСКА играе като равен с равен с хегемона в швейцарското първенство, а евроидиотите от махалите покрай София стават за смях като пред всички ни демонстрират колко са унизени от Хамрун и какви европейски комплекси имат бухахаха.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 25 авг 2022 20:59

W84me написа:Много умряло Тире. Такъв кеч и при Тройчо не сте играли. Да продължавате така, скоро повече от калъфка нЕма да има.

Стой буден!
След нашия мач , започва този на Левски .
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Върни се в “Левски”