Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

realno
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот realno » 25 авг 2022 12:03

luchoni написа:Няма нищо лошо един от собствениците на Левски да е Таки. Това са нормални неща.
Думите на Тити казват много стига да не си заравяш главата в пясъка

Ако Таки беше собственик на Левски, една възпълна мутра от СлаБия, нямаше да злобее срещу Левски. Но какво да обясняваме на хора, които не знаят кого подкрепят.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 25 авг 2022 12:11

realno написа:
luchoni написа:Няма нищо лошо един от собствениците на Левски да е Таки. Това са нормални неща.

Ако Таки беше собственик на Левски, една възпълна мутра от СлаБия, нямаше да злобее срещу Левски. Но какво да обясняваме на хора, които не знаят кого подкрепят.

Той злобее щото ваши фенове се изгавриха със сина му
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 25 авг 2022 12:18

delqnski47 написа:
realno написа:

Против съм такива неща, но явно с нещо ги е предизвикал. Колко им трябва на тези лумпени.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 25 авг 2022 12:31

damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:
peliforewer написа:Може ли да ми кажете кой е собственик на Левски, защото Тити заявява, че Любо Младежа му се е обадил и категорично им е забранил и Ги накарал да прекратят договора с Макрон.Това е много интересна тема за дискусия.

Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

Повярвай ми, ей Богу-има:)

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?

Същите, дето повярваха, че динамо, спартак и ментака на Лафчис имат нещо общо с говедата от 1914г
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2022 12:54

Пригответе се днес за особено засилена жлъч от евроидиотите.
Без значение какъв ще е резултата от мача в Швейцария.
Просто този мач възпалява гниещата рана, отворена от Харпун. Предполагам е много гадно нещо да те подсеща за такъв епичен срам и резил, накарал цял свят да нарича отбора ти, а по този начин и неговите фенове за евроидиоти.
Интересно ми е, в Азия дали има друг отбор, гонен от подобна зла прокоба.
Аз засега знам световната преса, че е обявила подуянци за евриодиоти. Но не съм срещал отбор, който да е определен за азиатскидиот, североамерикански идиот, южноамерикански идиот и т.н.
Даже си мисля, че Динамо (с официален патрон - Сталин) са единствения безспорен континентален футболен идиот.

Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2022 13:00

realno написа:

Възпълничкия е човек на Маджо и Маргините а Таки е доста далеч като ниво от тях.
Простено ти е да не знаеш все пак си 13-14 годишен като те гледам.
Таки е доста далеч като ниво и от Киро и от Тим ! Така че Таки не може да повлие на почти нищо в начето първенство а и той не иска . На нефо му е достатъчно да си продава белото на Младежа респективно на СЗ и на нашите утрепки които бойкотират сега.

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2022 13:00

Коги е празника тая година, та Насо Гъза и той да отчете тазгодишния успех срещу Харпун.

Изображение

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 25 авг 2022 13:02

delqnski47 написа:
realno написа:

Адвокат Манолов знае ,че е жив и в коя държава е :)

На линия
Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2022 13:02

В снимката по горе колегите от Герана могат да открият свои дядовци, не е изключено.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 25 авг 2022 13:13

шивача написа:
damyanov1963 написа:
шивача написа:
TNT написа:
peliforewer написа:Може ли да ми кажете кой е собственик на Левски, защото Тити заявява, че Любо Младежа му се е обадил и категорично им е забранил и Ги накарал да прекратят договора с Макрон.Това е много интересна тема за дискусия.

Ами излиза,че реалния им собственик е Таки. ;) Едва ли е някаква изненада де.Някой да не си е помислил случайно,че едва ли не феновете издържат отбора? Едва ли има чак такива балъци. ;)

Повярвай ми, ей Богу-има:)

А тия, дето повярваха, че Литекс е ЦСКА, особено такива, дето преди казваха, че няма да го припознаят, какви са?

Същите, дето повярваха, че динамо, спартак и ментака на Лафчис имат нещо общо с говедата от 1914г

Ти защо писа, че няма да припознаеш друг отбор?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”