Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 23 авг 2022 14:06

ihtiandar написа:То ако е ПРОКОПСАН ще е добре, да не НЕ такъв...

Хаха, от телефона съм и автокоректа се е включил, исках да напиша "пропилян", защото към момента нещата стремглаво отиват натам.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 24 авг 2022 04:39

KOPScousers написа:Не привлечем ли нов полузащитник до края на прозореца, тоя сезон го пишете бЕгал. Ужасни сме просто, честно казано не мисля, че ако съм на мястото на Хендо или Мили ще се справя по-зле от тях. Ударихме дъното с тази халфова линия, несериозно е клуб като Ливърпул при две, три контузии да колабира така и последствията да са прокопсан, цял един СЕЗОН. Абсурдно е просто и трябва да бъдат взети спешни мерки през тази седмица. Нещо трябва да се направи просто и отговорния за това да се вземе в ръце.

Че то това винаги си е било така, с по един сериозен трансфер на година и покрай него някакви келеши и баластра за пълнеж да се имитира дейност. За последните 4 г имаш един Тиаго, показалите достатъчно Жота и Диаз + големите надежди Конате и Нунез, на които тепърва ще се чака. И от там нататък глей само за кво иде реч- Костас Цимикас, Харви Елиът, Сеп Ван ден Берг, Кайде Гордън, Такуми Минамино, Бен Дейвис, Фабио Карвальо, Калвин Рамзи...Кой освен роднините им ги беше чувал тия, а пристигат в Ливърпул и се чака да направят разликата в борбата за титлата със Сити.
Днес пак взеха да въртят онова култово видео от 2016: 77 паунда да ги гледам тия? Джеймс Милнър...ти са ебаваш... Джордан Хендерсън ти е капитан...ходи са таковай ХАХАХАХАХАХАХ
Човешкият ресурс, дет вика един шегаджия във форума, осигурен на Клоп за 4 години.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2022 08:12

Liverpool_EC написа:
KOPScousers написа:Не привлечем ли нов полузащитник до края на прозореца, тоя сезон го пишете бЕгал. Ужасни сме просто, честно казано не мисля, че ако съм на мястото на Хендо или Мили ще се справя по-зле от тях. Ударихме дъното с тази халфова линия, несериозно е клуб като Ливърпул при две, три контузии да колабира така и последствията да са прокопсан, цял един СЕЗОН. Абсурдно е просто и трябва да бъдат взети спешни мерки през тази седмица. Нещо трябва да се направи просто и отговорния за това да се вземе в ръце.

Че то това винаги си е било така, с по един сериозен трансфер на година и покрай него някакви келеши и баластра за пълнеж да се имитира дейност. За последните 4 г имаш един Тиаго, показалите достатъчно Жота и Диаз + големите надежди Конате и Нунез, на които тепърва ще се чака. И от там нататък глей само за кво иде реч- Костас Цимикас, Харви Елиът, Сеп Ван ден Берг, Кайде Гордън, Такуми Минамино, Бен Дейвис, Фабио Карвальо, Калвин Рамзи...Кой освен роднините им ги беше чувал тия, а пристигат в Ливърпул и се чака да направят разликата в борбата за титлата със Сити.
Днес пак взеха да въртят онова култово видео от 2016: 77 паунда да ги гледам тия? Джеймс Милнър...ти са ебаваш... Джордан Хендерсън ти е капитан...ходи са таковай ХАХАХАХАХАХАХ
Човешкият ресурс, дет вика един шегаджия във форума, осигурен на Клоп за 4 години.

Вчера гледах един туит... Хендерсън и Милнър не са били добра двойка халфове за Ливърпул през 2015-та... и сега през 2022-ра все още започват мачове заедно. Няма как просто.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 авг 2022 11:28

Тилеманс е наличен за 25млн,не знам още кво чакат,а не го вземат.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 авг 2022 12:09

Слухове за Леандро Паредес от ПСЖ.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2022 12:26

И аз четох за Паредес, ама предвид възрастта му не ми се вярва. Има слухове и за интерес на Дортмунд към Кейта. Да им го даваме с още 80 млн. за Белингам и да се свършва. Иначе Тилеманс за 25 млн. е супер опция, ама времето си върви, драсканици колкото щеш, а накрая ще си останем с халфова линия Хендо, Мили, Харви през 2022-ра. Ужас.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 24 авг 2022 13:36

Liverpool_EC написа:

Днес пак взеха да въртят онова култово видео от 2016: 77 паунда да ги гледам тия? Джеймс Милнър...ти са ебаваш... [color=#FF0000]Джордан Хендерсън ти е капитан[/color]...ходи са таковай ХАХАХАХАХАХАХ

По принцип не искам да ви се меся във форума, но тук реакцията е твърде пресилена. Хендерсън е човек, който ви е дал доста през годините, а репутацията на човек определя неговия статус сред хората около него.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

zdravkos
Контакти:

Мнениеот zdravkos » 24 авг 2022 14:43

Споделяте ли мнението за актуалния ни тийм?
Снимката я нямерих някъде из нета - по-случай дискусиите около отбора...

Изображение
Изображение Изображение

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 авг 2022 16:03

KOPScousers написа:И аз четох за Паредес, ама предвид възрастта му не ми се вярва. Има слухове и за интерес на Дортмунд към Кейта. Да им го даваме с още 80 млн. за Белингам и да се свършва. Иначе Тилеманс за 25 млн. е супер опция, ама времето си върви, драсканици колкото щеш, а накрая ще си останем с халфова линия Хендо, Мили, Харви през 2022-ра. Ужас.

Само че немците го искали под наем кейта,а и той е контузен и няма да мине медицинските. Днес му бил скенера,за да се разбере колко време ще отсъства.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 авг 2022 17:04

Най-големия смях в момента-включваме се в борбата за Де Йонг със оферта 62млн паунда+9 млн бонуси.

Върни се в “Ливърпул”