Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Ozzimozzi » 24 авг 2022 10:32

tmanolov написа:
Ozzimozzi написа:
шивача написа:Дълговете към нап не ги покриват, щото за уефа те не са важни. Покриват само задължения към персонал и бивши футболисти, мениджърите им. Това се прави, за да може при скорошен фалит да нямат проблеми с уефа. Такива каквито ние имахме и може би още имаме. Затова продължават да трупат дългове към егенцията, където лихвите са убийствени, щото нямат намерение да ги покриват. Това вероятно е последния сезон на припознавачите на ментака на Лафчис?!

Не са важни защото държавата в лицето на НАП си затваря очите и "удостоверява" с някакъв хвърчащ лист пред БФС, че с този клуб всичко е точно. Ако моите данъци не ги търсят и аз няма да се натискам да ги плащам...

Оф, аре пак - заради грипа беше наложено извънредно положение, съгласно което нито един дълг не може да се събира принудително, ерго Левски има споразумение с НАП, но не плаща по него, обаче НАП не може(ше) да направи нищо, щото закона за грипа не му позволява. Това дава възможност хем да не се плаща, хем да си чист и НАП да ти издадат таква бележка, ерго БФС да те лицензират. Нещо неясно дотук? Сега вече няма грип и извънредно положение, ерго, ако не си платим кинтите/не разсрочим, ще си ни го набият троен и чао, Гергино. Такъв е законът и засега Левски е изряден, така както със закупуването на Литекс от Чавдар и прекръщаването му на ЦСКА-София формално беше изпълнено условието за под 150 км (Етрополе е на 60-70 км), пък с покабата на Литекс беше някакси замазан факта, че не каним осмодивизионен отбор в А група, която пък беше нова и т.н. Тука е така

Този грип при вас е още от Спас Русево време май, че и от по-рано! Много сте забавни с такива елементарни оправдания, а истината е, че винаги сте били държавно отборче с протекции!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 24 авг 2022 10:35

tmanolov написа:
nosmoky написа:Каква чужда регистрация ? Аз съм ви модератор във форума. Така, че силно ти препоръчвам да внимаваш, че да не те банна.

А добре, много умело се прикриваш значи, шом тук пишеш основно в темите на умрялото дружество (агент под прикритие един вид) - банвай на воля, не се притеснявай :) Някои хора упорито си живеете в метавселената и там всички сте рамбовци и модератори :)

Реши го ребуса. Междрудругото сме цяла армия там няма да се притесняваш.Впрочем как е сестра ти от Франция и как върви живота там ?
Последна промяна от Harpuna на 24 авг 2022 10:38, променено общо 3 пъти.

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 авг 2022 10:36

Ваксинирана е.
Не е като моралния си брат Тодор с фалшивия сертификат.

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 24 авг 2022 10:55

Де я тая "информация" за 10М дълг към НАП ?

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 24 авг 2022 11:00

Никакви дългове няма да се плащат към НАП.
Откъде накъде държавата ще иска от отбора на народа такива работи ?

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 24 авг 2022 11:01

Аве, да попитам Динамо припоците, какво става с баскетболния "Левски"?! Там припознахте ли?! Муа-ха-ха-ха!
И след като Папазов "Сълзата" беше в основата на "преобразуването" на баскетболния клуб, и все още е вторият акционер след Насо във футболния клуб! Тогава ако се случи нещастието(а може би за някои динамовци ще е щастие, защото ходенето по мъките ще свърши) Динамо - София да бъде обявен във фалит! Ще припознаете ли друг клуб?!
Можете да избирате от десетки клубове с името "Левски" в страната! Кой от кой по-оригинални! Ха-ха!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 11:04

Harpuna написа:
tmanolov написа:
nosmoky написа:Каква чужда регистрация ? Аз съм ви модератор във форума. Така, че силно ти препоръчвам да внимаваш, че да не те банна.

А добре, много умело се прикриваш значи, шом тук пишеш основно в темите на умрялото дружество (агент под прикритие един вид) - банвай на воля, не се притеснявай :) Някои хора упорито си живеете в метавселената и там всички сте рамбовци и модератори :)

Реши го ребуса. Междрудругото сме цяла армия там няма да се притесняваш.Впрочем как е сестра ти от Франция и как върви живота там ?

Знам бре, напълно съм наясно - ние мсе ви по-интересни, отколкото припознатото дружество. От една страна аз проблем с това нямам, щото все пак е фотум, но от друга - това би следвало да е затворена група. Обаче щом модовете са го разрешили (проспали), аз нямам какво да направя :)

Интересът към скромната ми персона може само да ме ласкае - все пак съм звезда в няколко форума, но само там и тук (отчасти) съм с реалното си име. Не че го крия и ме е срам от нещо, но нали е фенси да си набиеш някакъв мега як ник.

Колкото до сестра ми - тя е в топ100 на най-успелите българи в чужбина. Позицията, на която е в момента, е недостижима за 99,9999% от българите, изключая БХ, Кирчо, Кокорчо, Курнела и 3-4 умнокрасиви :) Иначе Франция е много хубава, в региона, в който си построи къща за няколко милки, но аз си обичам България и съм си добре и тук. Здраве и успех ти желая и по-малко никове - наистина не ви разбирам с това многоникие?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 24 авг 2022 11:05

На срешата се е дискутирало създаването на ново акционерно дружество, което да бъде признато от БФС на базата на форсмажор заради влизането на Васил Божков в списъка "Магнитски". Така без напрежение щели да се изчистят дългове от 24 милиона лева, включително и към НАП
------------------------------------------------

Все пак 40 годишното приятелство може да послужи :)

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 24 авг 2022 11:07

оранжевите некрофили са се превъзбудили покрай наближаващата годишнина от съзнателното им умъртвяване на четирибуквието
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 11:07

CSKA 78 написа:Аве, да попитам Динамо припоците, какво става с баскетболния "Левски"?! Там припознахте ли?! Муа-ха-ха-ха!
И след като Папазов "Сълзата" беше в основата на "преобразуването" на баскетболния клуб, и все още е вторият акционер след Насо във футболния клуб! Тогава ако се случи нещастието(а може би за някои динамовци ще е щастие, защото ходенето по мъките ще свърши) Динамо - София да бъде обявен във фалит! Ще припознаете ли друг клуб?!
Можете да избирате от десетки клубове с името "Левски" в страната! Кой от кой по-оригинални! Ха-ха!

Баце, теб ковида ти е изгладил и едниствената нагъната част от мозАка. Не, никой нормален левскар не е припознал франкенщайна на Клити, а той самият има точно 0% от акциите на Левски. По-малко писане и повече четене на нещо различно от ГА и припокспорт ти пожелавам - така ще личи по-малко тоталната ти неграмотност
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Левски”