ugly bug написа:шивача написа:Гледам, че Папазов го принудии да си подаде оставката...някой запознат има ли идея дали се е разревал на сбирката?
Не съм чул пожарната да ходи да отводнява...
:-[
може да си е поплакал в кенефа...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ugly bug написа:шивача написа:Гледам, че Папазов го принудии да си подаде оставката...някой запознат има ли идея дали се е разревал на сбирката?
Ozzimozzi написа:Как така дълговете към НАП изведнъж станаха 10 млн.? Нали доскоро ни се обясняваше, че били само 4-5?
Ozzimozzi написа:Как така дълговете към НАП изведнъж станаха 10 млн.? Нали доскоро ни се обясняваше, че били само 4-5?
шивача написа:ugly bug написа:шивача написа:Гледам, че Папазов го принудии да си подаде оставката...някой запознат има ли идея дали се е разревал на сбирката?
може да си е поплакал в кенефа...
delqnski47 написа:Ozzimozzi написа:Как така дълговете към НАП изведнъж станаха 10 млн.? Нали доскоро ни се обясняваше, че били само 4-5?
У евро, да . ;/
bubka написа:ugly bug написа:шивача написа:Гледам, че Папазов го принудии да си подаде оставката...някой запознат има ли идея дали се е разревал на сбирката?
https://fakti.bg/bulgaria/706954-metros ... oa-v-sofia
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:.... А без късмет нищо на този свят не се получава
Потребители, разглеждащи този форум: CSKA69, CSKA_FEN4E и 9 госта