Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2022 03:00

Принципно Вагнер ми е любимия :) Ще те изненадам, но харесвам и Модест Мусоргски, който е руснак : ) от композиторите, това са ми любимите.
Иначе Катрин Дженкинс, Павароти, Карерас, Мария Калас, Синатра, Азнавур, Едит Пиаф, Хайно, Джони Холидей : ) Обичам и кънтрито.

п.с. Правил съм това за което намекваш на Чайковски. Ходих при една, която след това стана известна. Тя ме пита каква музика харесва, а аз отговарям, че няма такава. Тя настоява да кажа и аз отговарям - класическа ; ) Отивам да взема душ, излизам и чувам как от лаптопа звучи Чайковски
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2022 03:07

Тая Маги Бадер, и тя ли се е*е за пари ? Щото Илчовски май нея визираше, когато говореше за Мата Хари... ;дд
Изображение
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2022 03:10

: )) Питаш за в момента дали можеш да си я поръчаш ли? : )

Илчовски е тъп селянин и до там. Съмнявам се в думите му да има и 5% истина. Най малкото, че тарифите са различни. В момента плейметка за час през един определен посредник е чисто и просто 1000 лв. И съм готов да се обзаложа, че такива като Бойко не ползват българки, които да ги познават за такива краткотрайни услуги.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 24 авг 2022 03:12

Чакай малко сега, кое е лъжа ? Самият Пилето дори сам си призна, че с Тиквата били играели карти. Дори му звънял, за да му оправя бакиите по границата. Ми, извинявай, баща ми също е бизнесмен, ама няма номера на Тиквата, дори не го познава. Камо ли, да играят белот. Тоя Пилето сам си вкара ебахти автогола с тези си думи...

П.С.
Що бе ? Сладка е, няма две мнения.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 24 авг 2022 03:18

Аз не съм казал, че не е хубава. Просто Бойко не си поръчва момичета от Рос : 0 Да, много депутати и подобни го правят, но не и най топа един вид.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 24 авг 2022 15:12

Groucho написа:....
Ц, аз говоря за две-три хиляди години назад, а не за времето, когато европейците са ходили да ги коват за роби и да ги продават по плантациите. Нямат построено почти нищо в Африка за тия минали хилядолетия преди да довтасат белите и да почнат да ги бият.
.....

Преди 3000 г. и повече в Африка е имало едни неща дето в Европа не са могли и да си ги представят даже.
Хеопсовата пирамида се смята за завършена около 2500 г. пр. н.е. Може би от Римскята империя нататък
Европа да доминира но то в това е и бедата на африканците. Те реално от тогава са колонии.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 24 авг 2022 15:18

„Нищо не ми хареса. Всички са бели, спретнати, странни... Ходят, а ти не знаеш дали ще те убият или какво. Храната е отвратителна, порцелановите жени...“, добавя аржентинката.

Докато сме още на темата. Жената на Ди Мария за град Манчестър.

Щом няма черни, мястото е скапано, отвратително, расистко.
Не знаела дали ще я убият или какво......хахаха Сганта, която докараха от другите континенти са с едни сладки, мили лица...С тях дали се чуди такива неща? Да си взима редовно лекарствата, защото последиците очевидно са много тежки. А тази май беше бяла. Тотално им промиха мозъците на Запад.

На линия
Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 24 авг 2022 15:30

Първото което е, жената на Ди Мария е доста беличка, но все пак си е латина. Второто което е, тоя превод е доста скалъпен. Трето, жената е живяла Аржентина, след това Лисабон и Мадрид. Не да ѝ се струват странни англичаните и Манчестър, ами направо извънземни са ѝ се видяли. Четвърто, абсолютно е права и за жените и за храната. Пето, ако си мислиш че в Манчестър няма предостатъчно "бяла" престъпност и мизерия, не знам от къде падаш.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 15:37

Pichichi написа:
Groucho написа:....
Ц, аз говоря за две-три хиляди години назад, а не за времето, когато европейците са ходили да ги коват за роби и да ги продават по плантациите. Нямат построено почти нищо в Африка за тия минали хилядолетия преди да довтасат белите и да почнат да ги бият.
.....

Преди 3000 г. и повече в Африка е имало едни неща дето в Европа не са могли и да си ги представят даже.
Хеопсовата пирамида се смята за завършена около 2500 г. пр. н.е. Може би от Римскята империя нататък
Европа да доминира но то в това е и бедата на африканците. Те реално от тогава са колонии.

Te от черни ли са направени - за един прЕател питам? Колко черни фараона има?

Веселото е, че всички роби, докарани в Европа или Америките, са заробени от техни чернокожи събратя. Да, точно така - нито един не е гонен като диво животно от белите, за да го продадат в робство, а просто е закупен като стока от техните африкански братя. Всъщност цяла цивилизация в Западна Африка се изхранва от това...

Още по-веселото е, че хъмериканите, в пристъп на някакво покаяние, откупуват едно парче земя в Африка и създават първата свободна държава на континента. Наричат я Либерия, като идеята е там да се заселят милите и отрудени хорица от плантациите, мачкани от белите супремасисти - да си направят държавата по свой вкус и да потекат реки от мед и масло. Само дето никой от отрудените и онепревдани братчеди на Чичо Том не ше да ходи в Африка - иска си в колибата в щата Алабама, щото как беше онази чалга - само веднъж да дойда, само туй ми е зора...

Примерът с Хаити вече беше даден - извращенията, които черните правят не само с белите, но и със себеподобните си, са покъртителни, а Хаити е винаги в топ 10 на най-бедните и насрани държави в света. парадоксалното е, че дели един и същи остров с друга държава - Доминиканската република, а разликата в стандарта на живот е като между Северна и Южна Корея...

Та хубаво ви промиват мозъчетата, ама не е лошо и да се чете - черните са тъпи по природа, точно както белите не могат да бягат. Апропо, известен ли ви е фактът, че маймуните не желаят да плуват и го правят само в крайна нужда - хайде някой да ми каже един черен на финалите по плуване :) Просто съвпадение, разбира се
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 24 авг 2022 15:41

rhaegar написа:Първото което е, жената на Ди Мария е доста беличка, но все пак си е латина. Второто което е, тоя превод е доста скалъпен. Трето, жената е живяла Аржентина, след това Лисабон и Мадрид. Не да ѝ се струват странни англичаните и Манчестър, ами направо извънземни са ѝ се видяли. Четвърто, абсолютно е права и за жените и за храната. Пето, ако си мислиш че в Манчестър няма предостатъчно "бяла" престъпност и мизерия, не знам от къде падаш.

ба, да викаш на инцестите, че са грозни, а да си омъжена за Ди Мария, си е направо шизофрения :)
Апропо, латиноси и манговци доста се мразят - всъшност надеждите на Америка са точно в латиносите, белите явно се оказаха, ъъъъ, прекалено либерални. Но то и половин САЩ си е откраднат от Мексико в няколко "специални операции" тип блядовете и укрите, така че всичко е точно :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Върни се в “Свободна зона”