Байрактарите си летят все още. Чак мен ме заболя.
https://twitter.com/UAWeapons/status/15 ... 00759554#m
Соледар колко пъти го превзехме днес?
Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Capitana_Puyol написа:
Антоновският мост - БУМ ! Всьо... :)
ВСУ е проследило колона от 10 Камаза с муниции и ги е нацелила на моста. От това е и хубавия огИн. :)
Мостът се е срутил.
Не беше много далеч от акъла, че мостът вече е прострелян и сега се чака някаква по-тлъста цел да мине по него. Като колона камази с боеприпаси, например... Защо да хабят Химарси за моста, като рашките сами ще докарат стотина тона взрив на него. :)))
Това дали наистина е възможно и руснаците верно ли са такива тъпаци, че да оставят без защита тия камиони.
-----
Тия ФСБ са страшни бе, за един ден всичко разкриха.
Някой да се е съмнявал, че виновника,ще е от Украйна и от Азов?
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
-
Colonelcassad
- Контакти:
edinstven написа:Соледар колко пъти го превзехме днес?
Кои сте тези "вие", които превземате Соледар!? От руска страна няма подобно твърдение.
Но е напът да падне, ситуацията на ВСУ в Соледар не е никак розова, появиха се няколко видеа на украински сили в Соледар които мрънкат, че са пред колапс. Такива видеоклипове обикновено се публикуват преди позициите да се сринат. Подобни бяха публикувани преди рухването на Пески, Попасная, Лисичанск, Светлодарск и т.н. Като средство за оправдаване на дезертьорството.
ivan56 написа:
Това дали наистина е възможно и руснаците верно ли са такива тъпаци, че да оставят без защита тия камиони.
Евентуално моста се пази от въздушни удари, не камионите. Как си представяш да се пазят камиони?
Хвърчат хеликоптери над тях и стрелят по снарядите и ракетите, ако дойдат такива?
Имайки предвид, че това е поне четвъртият обстрел на моста, или не го пазят, или ПВО-то им е неефективно, да.
Като цяло и украинците на са стоплили кой знае колко бързо, че трябва да гръмнат муниции върху моста, за да не правят само миши дупки на платното с Химарсовете, а да го счупят.
ivan56 написа: Тия ФСБ са страшни бе, за един ден всичко разкриха.
Някой да се е съмнявал, че виновника,ще е от Украйна и от Азов?
Kaто краварските им колеги, които горе-долу за същото време намериха лични документи на бившите им отрочета от Ал Кайда около СТЦ.
Или като английските им колеги, които горе-долу за същото време разплетоха случая Скрипал.
Иначе, без да коментирам дали е истина или не твърдението, не е невъзможно да се случи за толкова кратко време, ако има достатъчно записи от видеокамери.
Colonelcassad написа:Thsmith написа:Мда, точно както едно време според ФСБ чеченците взривяваха блокове из москва, а не Путлер и Патрушев : )
Мда, много по-лесно е да повярваш на Зеленски, че лично Путин е убил въпросната Дария, за да натопи киевския клоун. :)
Все ми е тая какво казва Зеленьо. Не виждам никаква обективна причина да вярвам на каквото и да е идващо от русия, особено предвид историята им. Маалко като лъжливото овчарче се получава. Пък и щом можеш да взривяваш блокове за да се закрепиш на власт, не е кой знае каква трудност да взривиш и някоя приближена крава за да предизвикваш даден ефект.
Ти ако искаш вярвай на стареца от бункера, никой не те спира да си зариваш главата в пясъка.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Colonelcassad
- Контакти:
Thsmith написа:Ти ако искаш вярвай на стареца от бункера, никой не те спира да си зариваш главата в пясъка.
Важи същото и за теб - ти ако искаш вярвай на киевския клоун, никой не те спира да си завираш главата в пясъка!
Ми не, не ме интересува какво казва зельо или кремълския клоун от бунккера. Естествено е хубаво да се върнем и на другата теза в резултат на безпомощност, доброто старо "биете негрите" : )
Колко прозрачно само.
Колко прозрачно само.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
-
Colonelcassad
- Контакти:
@Thsmith, не си ми интересен! А мен въобще не ме интересува теб какво точно те интересува и къде те сърби!
Изживяваш се като някакъв център на вселената, а не си!
Тези махленски и елементарни заяжданици си ги спести, няма да влизам в подобни долнопробни дискусии!
............
Американското издание The National Interest със заглавие:
Без значение кой ще победи в Украйна, Америка вече е загубила
Съществуват множество трудни стратегически реалности, които Съединените щати трябва да приемат.
https://nationalinterest.org/feature/no ... ost-204288
Тези махленски и елементарни заяжданици си ги спести, няма да влизам в подобни долнопробни дискусии!
............
Американското издание The National Interest със заглавие:
Без значение кой ще победи в Украйна, Америка вече е загубила
Съществуват множество трудни стратегически реалности, които Съединените щати трябва да приемат.
Независимо от това кой ще спечели украинската война, САЩ ще бъдат стратегически губещи. Русия ще изгради по-тесни отношения с Китай и други държави от евразийския континент, включително Индия, Иран, Саудитска Арабия и държавите от Персийския залив. Русия ще се отвърне безвъзвратно от Брюксел и Вашингтон. Точно както президентите Ричард Никсън и Хенри Кисинджър изиграха "китайската карта", за да изолират Съветския съюз по време на Студената война, президентите Владимир Путин и Си Дзинпин ще изиграят своите карти в опит да ограничат глобалното лидерство на САЩ.
......
Ако Съединените щати продължават да държат главата си заровена в историческите предположения, които са довели до създаването на НАТО през 1949 г., нещата ще се влошават все повече и повече за претоварените военни ресурси и способности на САЩ. Съединените щати вече не са единствената доминираща сила в света. Рано или късно ще трябва да се осъществи по-голямо разпределение на тежестта в американската съюзна система, за да се справим с реалността на един все по-многополюсен свят.
https://nationalinterest.org/feature/no ... ost-204288
- Drunken_Master
- Контакти:
Colonelcassad написа:@Thsmith, не си ми интересен! А мен въобще не ме интересува теб какво точно те интересува и къде те сърби!
Не се поучава конструктивен диалог с нападки и квалификации. И двамата не сте глупави, намерете все пак някакъв общ език.
Тоя форум се превърна в рай за обидите. За което вина имам и самият аз...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Colonelcassad написа:@Thsmith, не си ми интересен! А мен въобще не ме интересува теб какво точно те интересува и къде те сърби!
......
Никой не те кара да влизаш в абсолютно нищо. Можеш да подминаваш коментарите ми, коментарите в които ти се смея и тн. Ако пък не ти понася, просто натискаш Х счето горе и си решаваш проблема. Не е изобщо трудно.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]