Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Harpuna

Re: Без цензура!

Мнениеот Harpuna » 21 авг 2022 23:45

Да припомня само че промененото име е задължително по правилата на БФС след фалит така че не знам какво толкова го повтаряте и него. В момента трябва да бъдат дадени едни сметки за да бъдат преведени 200 000 лева че да може да се заличи тирето. И ако не бъдат дадени сигурно има някаква давност. Така че дали ЦСКА или ЦСКА-София няма голямо значение и е въпрос на време.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 авг 2022 23:49

Harpuna написа:Аз не казвам че те са държали акциите естествено. Просто си управляваха чрез Тотоневци,Спас Русевци и сега Наско Сираковци. И това Божков го казва не аз. Каза че като върне акциите хунтата пак ще ви превземе и че е взел клуба от тях защото не им се давали пари (демек от парашутиста Спас Русев). Това че не извличате позитиви от тях е вярно но олеквате с приказките които винаги сте говорили че ЦСКА е отбора на властта а вие сте чисти като момина сълза.

Ама това всички го знаят и никой не го отрича. Какви позитиви да извличаме, от кое? От собственици, които загробват клуба?

Промененото име било задължително след фалит :))))))))))))) Промененото име, ако не беше променено, щеше да е ФК Литекс(Ловеч), приятелю. Много добре си спомняме как се случиха нещата. И като почнете да говорите разни глупости и ви се чудя дали изобщо сами си вярвате?
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 21 авг 2022 23:51

Не са никакви глупости. ЦСКА фалира и нямаш право да се казваш "ЦСКА" с друго дружество докато не минат 5 години и други процедури. Затова ние сме с тире а ония другите с число.

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 21 авг 2022 23:56

Да, да. Това е ЦСКА, ама няма право да се казва ЦСКА. Ама преди да стане ЦСКА беше нещо съвсем друго. И зверски много прозира оранжевото, каквото и да правите. Това петно ще остане винаги. Или поне до следващото припознаване. Което, вярвам не е далеч.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 21 авг 2022 23:58

Все пак да не се отклоняваме от темата. Тарторът на припоците, днес в прав текст казва, че Купата на предишното Цесека не е точно кристално истинска. Какво следва от това?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 22 авг 2022 00:02

rsk написа:Да, да. Това е ЦСКА, ама няма право да се казва ЦСКА. Ама преди да стане ЦСКА беше нещо съвсем друго. И зверски много прозира оранжевото, каквото и да правите. Това петно ще остане винаги. Или поне до следващото припознаване. Което, вярвам не е далеч.

Нека прозира оранжевото мен не ми пречи и не се обиждам. Обичам си отбора по същия начин както и много армейци до преди 2016. Не съм спирал да ходя по мачове и да го следя.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 22 авг 2022 00:29

delqnski47 написа:От няколко години се мажат с лайна, разделени са и се бият взаимно, но се запритеснили за чуждите спорове...

Никой не се е запритеснил за припоците и техните спорове, а на мен лично са ми забавни. Просто гледаме лайнарщина след лайнарщина и коментираме, това е.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 22 авг 2022 06:08

Harpuna написа:
rsk написа:Да, да. Това е ЦСКА, ама няма право да се казва ЦСКА. Ама преди да стане ЦСКА беше нещо съвсем друго. И зверски много прозира оранжевото, каквото и да правите. Това петно ще остане винаги. Или поне до следващото припознаване. Което, вярвам не е далеч.

Нека прозира оранжевото мен не ми пречи и не се обиждам. Обичам си отбора по същия начин както и много армейци до преди 2016. Не съм спирал да ходя по мачове и да го следя.

Твое право си е.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 22 авг 2022 07:02

sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
1914.1902 написа:Фенове, близки до последните ръководства на ЦСКА признават за уредена Купа срещу Монтана:

https://sportal.bg/news-2022082114383863396

Te и на вас подариха купа имам предвид Гришата ви я даде ама след това ядохте Харпуна в говеждите трътки.ФАКТ.

Чакай сега, според някой фенове на загубилия финала, победата на Левски е била случайна, след рикошет. Айде разберете се.
Имай предвид, че обвинения без доказателства са невалидни, така че дай ФАКТИ!

Че гола е след рикошет е факт ама и че Гришата ви подари тенекето също е факт.А след това историята с Харпуна..... още си ближите трътките.

Докажи го тоя ФАКТ, на празните ти приказки няма кой да се хване.
Ти да не си се отказал от Биройчето, след убедителните му резултати, та си се захванал с Левски?
п. п. За това пък най-стойностният отбор отстранен до сега в тазгодишните ЕКТ от български отбор ПАОК, още ближе раните си от Левски.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 22 авг 2022 07:51

damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
damyanov1963 написа:
sandi74 написа:
1914.1902 написа:Фенове, близки до последните ръководства на ЦСКА признават за уредена Купа срещу Монтана:

https://sportal.bg/news-2022082114383863396

Te и на вас подариха купа имам предвид Гришата ви я даде ама след това ядохте Харпуна в говеждите трътки.ФАКТ.

Чакай сега, според някой фенове на загубилия финала, победата на Левски е била случайна, след рикошет. Айде разберете се.
Имай предвид, че обвинения без доказателства са невалидни, така че дай ФАКТИ!

Че гола е след рикошет е факт ама и че Гришата ви подари тенекето също е факт.А след това историята с Харпуна..... още си ближите трътките.

Докажи го тоя ФАКТ, на празните ти приказки няма кой да се хване.
Ти да не си се отказал от Биройчето, след убедителните му резултати, та си се захванал с Левски?
п. п. За това пък най-стойностният отбор отстранен до сега в тазгодишните ЕКТ от български отбор ПАОК, още ближе раните си от Левски.

Айде разберете се!Нали харпуните били супер стойностни!Последно Кой? Сандра я остави и дано оцелее след мачовете на брашнените чувал бирое
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Върни се в “Левски”