Войната в Украйна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Войната в Украйна
Колкото и да не ви харесва си е демокрация макар и тя да си има не малко кусури. Явно трябва да дойде някой като този с дръпнатите очи комунист да ни управлява със здрав замах и да ви налага цензура за да се усетите какво имате сега в момента. Хората са го казали, че оценяваш нещо едва като го загубиш така че стискай палци поне ти да не си жив да изпиташ на гърба си подобен коварен строй като в Китай и в Русия от последните години, пък децата ти ще се оправят и ще те псуват що си бил на страната на комунистите.
-
Colonelcassad
- Контакти:
JimBeam написа:До там ли стигнахте да цитирате другите комунисти от Китай, а те дори не се крият че са такива за разлика от Русия, които уж са демокрация, ама само на хартия. Какво следва цитати от Северна Корея на малкият човек ракета ли?
В Китай си управлява Китайската комунистическа партия, така че не ми давайте за пример какво казал някакъв си комунист.
Ами свиквай, Китай е напът да стане световна водеща сила и да играе главна роля в геополитиката.
А то аз няма какво да свиквам вие сте тези, които ламтите за провала на Европа и САЩ и стискате палци на комунистите. Вие му мислете после как ще се вайкате като почнат да налагат пък техните политики и да видим дали ще ви хареса тогава и ще видите чак тогава къде и при кого е било по-добре. Аз моята позиция си я знам и не искам да имам нищо общо с комунисти и болшевики. Нищо добро не е излязло от тях и няма и да излезе.
- Drunken_Master
- Контакти:
Colonelcassad написа:JimBeam написа:До там ли стигнахте да цитирате другите комунисти от Китай, а те дори не се крият че са такива за разлика от Русия, които уж са демокрация, ама само на хартия. Какво следва цитати от Северна Корея на малкият човек ракета ли?
В Китай си управлява Китайската комунистическа партия, така че не ми давайте за пример какво казал някакъв си комунист.
Ами свиквай, Китай е напът да стане световна водеща сила и да играе главна роля в геополитиката.
Аз се чудя, как реши, че САЩ била демократична държава...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Аз пък се чудя как пък реши, че в Русия има демокрация и че там е цветя и рози щом драпаш в тази посока? Комунистче ли си или тати е бил член на БКП и сега не искаш да риташ срещу тях понеже те е осигурил добре с червените куфарчета?
- Drunken_Master
- Контакти:
JimBeam написа:Аз пък се чудя как пък реши, че в Русия има демокрация и че там е цветя и рози щом драпаш в тази посока? Комунистче ли си или тати е бил член на БКП и сега не искаш да риташ срещу тях понеже те е осигурил добре с червените куфарчета?
Много интересно момче си ти, обаче... Вече втори път те хващам, от липса на всякакви аргументи, да вкарваш думи в устата на хората, които НИКОГА не са изричали. Никога не съм твърдял, че има демокрация в Русия. Да го повторя ли ? НИКОГА ! Както демокрация не съществува абсолютно никъде по света. Това е една измислена дума, измислена политическа система на управление, която е една пълна утопия.
Предния път, когато говорихме, че ФАЩ (не САЩ), вършеха същото в Югославия, Ирак и Афганистан, ти започна да твърдиш, че "възхваляваме" Владимир Путин. Още чакам, да ми дадеш точни цитати. Няма как да ги предоставиш, понеже лъжеш като циганка от автогарата.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Colonelcassad написа:kubik написа:Чува се, че зад атента стои и е поело отговорност, някакво ново формирование в Русия, с името Нациоанална републиканска армия на Русия.
Ако е истина, става интересно:)
Къде се чува!?
Защо не слагате линкове към източника на информация, та и ние да се информираме!?
В телеграма Роспартизан се казава страницата , има бая препратки там на тази новина.
Директен линк не мога да сложа на страницата сега
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
Хващаш Путин за шлифера само.
След като така яростно защитаваш другарят значи му се кефиш на политиката и ламтиш здраво по онези времена и искаш да се върнат.
След като така яростно защитаваш другарят значи му се кефиш на политиката и ламтиш здраво по онези времена и искаш да се върнат.
fcb_bg написа:tiamat написа:fcb_bg написа:Thsmith написа:Доверие на кремълския клоун пък кой има за каквито и да е договори? И да, война трябва да се води до последно, дори от украйна и русия да не остане нищо накрая. Трябва да се бутат язовири и тн. Да се остава само изгорена земя.
Трябва да имаме доверие само на ония с печатниците, доларовото разплащане и отрицателните лихви, външни дългове 200%+ и като баят да викаме овче Бееееее.
Външният дълг е към 130-140%, отде ги взе 200+, да не си от бъдещето :)
Смисълът е, че системата с такива дългове се нуждае от донори. От конфликти, пандемии и всякакви глупости дето те карат да Бееее-каш.
Някъде четох, че ако се продължава по същия начин, е възможно US дългът да достигне 200% от БВП към 2050та. Като тогава, плащанията по дълга биха били около 10% от БВП. Не намерих колко са в момента, но при всички положения са под 5%, може би и под 3. Тъй че US дългът не е такъв огромен проблем, какъвто се изкарва тук и там. Проблем е, но не огромен. Освен това, значителните нараствания на дълга в последните десетилетия са точно заради пандемията, ипотечната криза от 2008 и разни военни конфликти. Тъй че, системата НЕ се нуждае от конфликти, пандемии и т.н, точно обратното.
Тъй че тезата ти не издържа, мисля. Ако беше вярна, то при всеки такъв катаклизъм US дългът щеше да намалява или поне да не се покачва значително.
Също така, има много други държави с подобни дългове. Обслужват си ги, живеят си и не са тръгнали да предизвикват войни, пандемии и т.н.
Colonelcassad написа:JimBeam написа:До там ли стигнахте да цитирате другите комунисти от Китай, а те дори не се крият че са такива за разлика от Русия, които уж са демокрация, ама само на хартия. Какво следва цитати от Северна Корея на малкият човек ракета ли?
Китай има потенциал, но има още много хляб да изяде докато стигне там. Лично мнение.