Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- delqnski47
- Контакти:
Re: Без цензура!
От няколко години се мажат с лайна, разделени са и се бият взаимно, но се запритеснили за чуждите спорове...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Да, имаме Пеевски и Борисов. Няма какво да коментираме повече, че ще стигнем до Синята УЕФА, Синия октопод и другите георгиатанасовщини.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев
Ха, да не би е лъжа че Борисов и Пеевски ви държат ? Или явно си расъл в саксия. Това впрочем ви го казваме от 2014 насам. Само да намера снимката и ще я сложа. За Бойко е от по-рано даже то е ясно. Тук акцентираме на Пеевски.
От мача 3-0 в снега края на 2014.

От мача 3-0 в снега края на 2014.

И от 2014 година до сега колко титли взехме и колко дългове натрупахме? Много добре ни държат.
А Инджов и Ганчев с кое са по-добри, впрочем?
А Инджов и Ганчев с кое са по-добри, впрочем?
Разликата е че Ганчев и Инджов са бизнесмени свързани с властта. А вашите са си направо във властта. Явно не искат да ви направят втория Лудогорец което е хубаво. Впрочем за мен Лудогорец е проект на Герб който е с цел да спре хегемонията на Левски и ЦСКА в първенството за да може Бойко спокойно да си държи властта както и ставаше до преди няма и 1 година.
Нямам спомен Бойко и Пеевски да са били собственици на Левски. Само разни "бизнесмени свързани с властта". И тия бизнесмени ни разказаха играта. Всеки следващ вкарваше Левски все по-дълбоко в тинята. За 12 години управление на Бойко Левски от доминиращ отбор се превърна в такъв, борещ се за оцеляване.
Аз не казвам че те са държали акциите естествено. Просто си управляваха чрез Тотоневци,Спас Русевци и сега Наско Сираковци. И това Божков го казва не аз. Каза че като върне акциите хунтата пак ще ви превземе и че е взел клуба от тях защото не им се давали пари (демек от парашутиста Спас Русев). Това че не извличате позитиви от тях е вярно но олеквате с приказките които винаги сте говорили че ЦСКА е отбора на властта а вие сте чисти като момина сълза.
Harpuna написа:Разликата е че Ганчев и Инджов са бизнесмени свързани с властта. А вашите са си направо във властта. Явно не искат да ви направят втория Лудогорец което е хубаво. Впрочем за мен Лудогорец е проект на Герб който е с цел да спре хегемонията на Левски и ЦСКА в първенството за да може Бойко спокойно да си държи властта както и ставаше до преди няма и 1 година.
:)))) Наздраве! Явно добре се веселиш.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Прав си веселя се особено като ти чета мненията които са само за това как сме били Литекс. И то не само твойте. Просто футболно (по-точно това което се случва само на терена) , освен една купа за 13 години издишате тотално и ви разбирам че се насочвате към други теми. То дори и с тази купа издишате след като ние спечелихме 4 през това време.
Последна промяна от Harpuna на 21 авг 2022 23:43, променено общо 1 път.
Harpuna написа:Прав си веселя се особено като ти чета мненията които са само за това как сме били Литекс.
Аз не твърдя, че сте Литекс, а че сте нов отбор ЦСКА-София(София), който играе с ЕИК-а на Литекс, като в този ред на мисли няма да е съвършено погрешно да се твърди, че сте замесени с ловешка мая. :)
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс