Ла Лига (сезон 2022/2023)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (сезон 2022/2023)
Наистина добро начало. Даже се изненадах че Мората не беше в засада при положението за 2:0!
Иначе записа 3/4 засади в статистиката си но два гола е топ! Феликс с 3 асистенции.
Иначе записа 3/4 засади в статистиката си но два гола е топ! Феликс с 3 асистенции.
Понеже преди седмица писах че Севиля ще имат проблеми с Виляреал. Ами както често се случва Атлети изяде боят от подводницата.
Жълтите в момента са в топ форма може би най-добрият отбор след Реал. Дано не продадат играчи до края на джама.
Жълтите в момента са в топ форма може би най-добрият отбор след Реал. Дано не продадат играчи до края на джама.
Дембо раздава лакти, няма картон. :D
Мачът го отписах аз още като видях състава. Феран, Гарсия и подобни карикатури, дето Пеп не ги пускаше 6-7 месеца в официален мач преди да ги продаде. Шави е престъпник, не може да нареди отбора като хората. Феран вече 17 минути не е докосвал топката и ми държи Рафиня и Фати на пейката :D :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Не знам за Феран и Ерик но Гави ме дразни много, прехвален ми идва...
kingofpop написа:Мачът го отписах аз още като видях състава. Феран, Гарсия и подобни карикатури, дето Пеп не ги пускаше 6-7 месеца в официален мач преди да ги продаде. Шави е престъпник, не може да нареди отбора като хората. Феран вече 17 минути не е докосвал топката и ми държи Рафиня и Фати на пейката :D :D
Е Феран си го пускаше редовно. За Гарсия си прав. Рядко некадърен и неориентиран защитник :D.
Ми какво да кажем за Де Йонг, който загуби топката при гола и се правеше на Роналдиньо. Пълен смях е тоя. Де Йонг, Пике, Феран, Ерик, Бускетс не трябва да помирисвват терен, но Шави си ги обича повечето от тия и сезонът ще е нулев заради некадърността му :D За щастие поне с Пике добре се получи и май няма да го виждаме повече на терена
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- paceto
- Контакти:
Отървахте кожата преди малко за втори гол.
RMCF написа:kingofpop написа:Мачът го отписах аз още като видях състава. Феран, Гарсия и подобни карикатури, дето Пеп не ги пускаше 6-7 месеца в официален мач преди да ги продаде. Шави е престъпник, не може да нареди отбора като хората. Феран вече 17 минути не е докосвал топката и ми държи Рафиня и Фати на пейката :D :D
Е Феран си го пускаше редовно. За Гарсия си прав. Рядко некадърен и неориентиран защитник :D.
Не е баж така, пускаше го в началото, но последние месеци преди траснфера му изобщо не влизаше. Пеп просто го беше низвергнал както се казва :D