Много тънко обидни и раними душици са в Подуене ....
Момини сълзички....
:-))))
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- damyanov1963
bubka написа:damyanov1963 написа:Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Интересно, защо никой не нарече евроидиоти Аякс, Динамо Киев, Глазгоу Рейнджърс, Шутгарт(най - вече), когато отпаднаха от Левски?
Защото трябва и постоянство ;). Едва ли има друг отбор в Европа, който да е отпадал от поне 10-12 съперника, когато е влизал в мача в ролята на фаворит(при това ярко изявен фаворит). Отделно май държите няколко антирекорда, при които български отбор отпада за първи път от отбор от дадена страна. Отделно май няколко отбора след като ви биха, това им беше първото достигане до определна фаза от ЕКТ, до която преди това в историята си не бяха достигали. Отделно има значение и как отпадате - едно е харпунът да бъде забит средата на първото полувреме и да се запази така до края, друго е да ти го забият минута след като си изравнил, да не говорим пък за Антверп и такива други. Абе изобщо вашият идиотизъм няма стигане.
Да беше споменал и за вашите резили, докъде са стигнали(МТК, Торпедо, Зимбру, Тулуза, Мура...) и дали се чува нещо повече за тях, след като ви отстраниха. Щото от нашите поне 5(Жилина, Дебрецен, БАТЕ, Иртиш, Антверп) след това отстраниха други наши отбори, а Антверп след като ни отстрани игра финал за КНК.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
ReBorn1982 написа:damyanov1963 написа:Много ми е смешно, като чуя, че Славия се е представила по-добре в ЕКТ от Левски, заради един полуфинал. Добре, ама този полуфинал го губят от Рейнджърс с две загуби. Същия Рейнджърс, който беше отстранен от Левски.
Точно същият Рейнджърс е, да ..... с разлика от около почти 30 години ....
Същия Рейнджърс, който пролетта отпадна на полуфинала за ШЛ от Олимпик, който стана Европейски шампион.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
bubka написа:ivo55 написа:ivo55 написа:Човек, който пише едно и също по цял ден в някакъв форим, е или бавноразвиващ се или с тежки отклонения. Все поводи за съчувствие. Остави го намира.
Здравейте, след изтърпяно наказание за това мнение в темата "*** цензура" с аргументацията, че било лична нападка, бих искал по мъжки да се извиня на въпросната личност. Моля да се обозначи и да каже кой е, защото за съжаление съм забравил в мнението да спомена дори една личност. Но това явно не е попречило да се почувства лично засегнат от това ми мнение в темата "*** цензура". Не че ми е за първи път.
Уважаеми господине, моля да приемете моето искрено извинение. И се надявам в тази тема "*** цензура" да се възцари мир и хармония, под вещото и принципно ръководство на модератори и админи, които все така да ни демонстрират свята принципност, акъл, морал, безпристрастност и липса на клубни комплекси.
Явно се е припознал в твоето мнение ;))). Кой ли може да е? ;ддд
А де? :))) Дано излезе и си признае и каже дали приема извинението ми :)))
Ако е мъж де ..., че по този въпрос само предполагам. Разбира се, може да е някоя госпожица и да се почувства неудобно и да не я прояви подобно мъжество. За госпожица би било нормално. :)))
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
damyanov1963 написа:bubka написа:damyanov1963 написа:Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Интересно, защо никой не нарече евроидиоти Аякс, Динамо Киев, Глазгоу Рейнджърс, Шутгарт(най - вече), когато отпаднаха от Левски?
Защото трябва и постоянство ;). Едва ли има друг отбор в Европа, който да е отпадал от поне 10-12 съперника, когато е влизал в мача в ролята на фаворит(при това ярко изявен фаворит). Отделно май държите няколко антирекорда, при които български отбор отпада за първи път от отбор от дадена страна. Отделно май няколко отбора след като ви биха, това им беше първото достигане до определна фаза от ЕКТ, до която преди това в историята си не бяха достигали. Отделно има значение и как отпадате - едно е харпунът да бъде забит средата на първото полувреме и да се запази така до края, друго е да ти го забият минута след като си изравнил, да не говорим пък за Антверп и такива други. Абе изобщо вашият идиотизъм няма стигане.
Да беше споменал и за вашите резили, докъде са стигнали(МТК, Торпедо, Зимбру, Тулуза, Мура...) и дали се чува нещо повече за тях, след като ви отстраниха. Щото от нашите поне 5(Жилина, Дебрецен, БАТЕ, Иртиш, Антверп) след това отстраниха други наши отбори, а Антверп след като ни отстрани игра финал за КНК.
Моето мнение е коментар на твое такова, в което говориш за "Левски е евроидиот в Европа". Защо в такъв случай трябва да споменавам изобщо за нещо извън темата "Левски е евроидиот в Европа", включая за нас, Марс, танзанайците, съзвездието Андромеда, Киро Простото или каквото друго се сетиш извън конкретиката на първоначално коментираното?
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Искам да попитам феновете на Левски един въпрос. Знаете ли колко отстранени отбори има отбора ви след тъй наречената синя приказка и ЦСКА за последните 5 години ?
ivo55 написа:ivo55 написа:Човек, който пише едно и също по цял ден в някакъв форим, е или бавноразвиващ се или с тежки отклонения. Все поводи за съчувствие. Остави го намира.
Здравейте, след изтърпяно наказание за това мнение в темата "*** цензура" с аргументацията, че било лична нападка, бих искал по мъжки да се извиня на въпросната личност. Моля да се обозначи и да каже кой е, защото за съжаление съм забравил в мнението да спомена дори една личност. Но това явно не е попречило да се почувства лично засегнат от това ми мнение в темата "*** цензура". Не че ми е за първи път.
Уважаеми господине, моля да приемете моето искрено извинение. И се надявам в тази тема "*** цензура" да се възцари мир и хармония, под вещото и принципно ръководство на модератори и админи, които все така да ни демонстрират свята принципност, акъл, морал, безпристрастност и липса на клубни комплекси.
[offtopic]Тоя, па, за какво се е разревункал. :))
Аз почти през ден съм в карцера за "тежки припоподобни симптоми - не съм бил лекар да пиша такива работи". Одеве ми свалиха белезниците за "1914 мити припощина - било лична нападка".[/offtopic]
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- damyanov1963
bubka написа:damyanov1963 написа:bubka написа:damyanov1963 написа:Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Моето мнение е коментар на твое такова, в което говориш за "Левски е евроидиот в Европа". Защо в такъв случай трябва да споменавам изобщо за нещо извън темата "Левски е евроидиот в Европа", включая за нас, Марс, танзанайците, съзвездието Андромеда, Киро Простото или каквото друго се сетиш извън конкретиката на първоначално коментираното?
От абсолютни дебютанти в ЕКТ, като Мура още не сме отпаднали.
Понеже казвате колко сме жалки, защото сме се оправдавали с Хамрун със съдията и малшанс(а то така си беше), един от вашите се оправдаваше с Мура, че половината ви отбор избягал(сигурно от страх), но след мача коментара на Ники Александров беше друг - че сте играли с Мура и сте ги хванали за...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:От абсолютни дебютанти в ЕКТ, като Мура още не сме отпаднали.
Не са, дори и да ти се иска. Но пак бягаш от темите...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Абе, никой ли не ще да коментира интервюто на Чичовото от онзи ден? Да, да, знам, вече не е никаква червена легенда, но е сребролюбец.
Обаче изкара някои пикантни работи от кухнята на селското ръководство, а и дали не намекна нещо с това "единствен ЦСКА на феновете и за феновете, под някаква юридическа форма, не знам точно каква"?
Щото, след като разбрахме, че Здравков, Пенев и Стою всъщност не са никакви легенди, очаквам в скоро време да се обърне палачинката с - Е, ама какви са па тия легенди, те нямат думата за припознаването.
И да се върна на намека на Чичовото, ловешката пропаганда вече почна ли да мисли опорки при вариант, в който емблемата отлети от ЕкоТой Арена?
Щото, нали, харизмата е там, дето са феновете, пък те вече не ходят много-много, ама тия пусти фенове-припоци имат и една емблема там.
Обаче изкара някои пикантни работи от кухнята на селското ръководство, а и дали не намекна нещо с това "единствен ЦСКА на феновете и за феновете, под някаква юридическа форма, не знам точно каква"?
Щото, след като разбрахме, че Здравков, Пенев и Стою всъщност не са никакви легенди, очаквам в скоро време да се обърне палачинката с - Е, ама какви са па тия легенди, те нямат думата за припознаването.
И да се върна на намека на Чичовото, ловешката пропаганда вече почна ли да мисли опорки при вариант, в който емблемата отлети от ЕкоТой Арена?
Щото, нали, харизмата е там, дето са феновете, пък те вече не ходят много-много, ама тия пусти фенове-припоци имат и една емблема там.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс