Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
Re: Без цензура!
И аз се чудя какво искат да докажат едни на други и сини и червени в както казах преди време "синьо-червената мъгла" от безсмислени спорове. И едните и другите са в блатото, други правят кинтите (което е най-важното), а те повечето вероятно живуркат в панелки и се джавкат едни други сякаш нещо значимо в бг футбола зависи от тях ?! Наистина ми са доста непонятни тия ежедневни караници тук...да не говорим че форумите вече умряха и фейсбук погълна всичко.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
Capitana_Puyol написа:И аз се чудя какво искат да докажат едни на други и сини и червени в както казах преди време "синьо-червената мъгла" от безсмислени спорове. И едните и другите са в блатото, други правят кинтите (което е най-важното), а те повечето вероятно живуркат в панелки и се джавкат едни други сякаш нещо значимо в бг футбола зависи от тях ?! Наистина ми са доста непонятни тия ежедневни караници тук...да не говорим че форумите вече умряха и фейсбук погълна всичко.
Не кинтите са най-важното! Кирето ще се наиграйка още година-две и на Хювефарма арена ще пасат кравички, а Лудогорец никой няма да го помни. Може и в панелка да живея, но любовта е вечна! Това, което ми е дал любимия отбор, ти няма как да го разбереш. Бил съм на мачове, които дори не си и сънувал... Наистина едните си предадоха отбора, но това е много дълга тема да я коментираме тук.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Dani Kiki написа:
Не кинтите са най-важното! Кирето ще се наиграйка още година-две и на Хювефарма арена ще пасат кравички, а Лудогорец никой няма да го помни. Може и в панелка да живея, но любовта е вечна! Това, което ми е дал любимия отбор, ти няма как да го разбереш. Бил съм на мачове, които дори не си и сънувал... Наистина едните си предадоха отбора, но това е много дълга тема да я коментираме тук.
Минаха 12 години с такива приказки.
Дори "Кирето" един ден да си "наиграйка", на теб животеца ще си замине без да си се радвал на нещо хубаво.
Аз се нарадвах на титли и евро вечери. А още колко ще се радвам ... Няма значение вече. Колкото са толкова!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
Capitana_Puyol написа:И аз се чудя какво искат да докажат едни на други и сини и червени в както казах преди време "синьо-червената мъгла" от безсмислени спорове. И едните и другите са в блатото, други правят кинтите (което е най-важното), а те повечето вероятно живуркат в панелки и се джавкат едни други сякаш нещо значимо в бг футбола зависи от тях ?! Наистина ми са доста непонятни тия ежедневни караници тук...да не говорим че форумите вече умряха и фейсбук погълна всичко.
Яж си безплатните кренвирши и да не ти пука. Не си продавай важност каквато нямаш.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Мигача пак насра припоците. 80 от 90 минути пеят срещу Великият Левски.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- delqnski47
- Контакти:
W84me написа:Мигача пак насра припоците. 80 от 90 минути пеят срещу Великият Левски.
СТО ГОДИИНИИИ...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.
Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- obi4am_pirin
- Контакти:
krumeto написа:Dani Kiki написа:
Минаха 12 години с такива приказки.
Дори "Кирето" един ден да си "наиграйка", на теб животеца ще си замине без да си се радвал на нещо хубаво.
Аз се нарадвах на титли и евро вечери. А още колко ще се радвам ... Няма значение вече. Колкото са толкова!
Кой определя кое хубаво и ти как разбра, човека не се е нарадвал? Винаги ще има по-богати от нас,това значи ли, че ние не сме имали на какво да се радваме?За един 10 годишен Опел е радост, за друг Майбах е средство за придвижване...
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
- obi4am_pirin
- Контакти:
realno написа:4x4 написа:Недопустимите!
Голяма Работа тука там.
Много си прав! "Недопустимите" не допуснаха клуба им да изчезне, за разлика от едни други "Винаги верни", които допуснаха клуба на сърцето им да спре да съществува. ;)
Слезни на Земята...ЦСКА играе в четвъртък!
damyanov1963: