Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Къртици ли въдят в обора или това са дупки от Харпуна?
Сините инвалиди и ботушари отново бродират в обора.ФАКТ.
Никаква дузпа баце ..
Хебър с отигравания за прокурор.
Палавници!
:-))))
Палавници!
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
-
Къв прокурор, тия калъфи са толкова зле, със Спартак Варна ще са твърдо в дъното.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
Capitana_Puyol написа:bubka написа:damyanov1963 написа:Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Интересно, защо никой не нарече евроидиоти Аякс, Динамо Киев, Глазгоу Рейнджърс, Шутгарт(най - вече), когато отпаднаха от Левски?
Защото трябва и постоянство ;). Едва ли има друг отбор в Европа, който да е отпадал от поне 10-12 съперника, когато е влизал в мача в ролята на фаворит(при това ярко изявен фаворит). Отделно май държите няколко антирекорда, при които български отбор отпада за първи път от отбор от дадена страна. Отделно май няколко отбора след като ви биха, това им беше първото достигане до определна фаза от ЕКТ, до която преди това в историята си не бяха достигали. Отделно има значение и как отпадате - едно е харпунът да бъде забит средата на първото полувреме и да се запази така до края, друго е да ти го забият минута след като си изравнил, да не говорим пък за Антверп и такива други. Абе изобщо вашият идиотизъм няма стигане.
Всъщност и БАТЕ Борисов, когато биха Левски 2008г и се класираха за ШЛ, това им беше първо участие в групи, надянаха се в група с Реал, Юве и Зенит. Много добре помня тогава цесекарите как твърдяха, че БАТЕ ще губи с хандбални резултати в такава група с Г.Р. нещо от сорта на 0-25, но в крайна сметка какво стана ? Спечелиха 3 точки - 2 равни с Юве, 1 равен със Зенит и минимални загуби от Реал. По-скоро може да се каже, че някои отбори след като отстранят Левски после правят фурор в ЕКТ и излиза че не са били толкова слаби, колкото са били изкарвани. Това са обективните факти.
Много ясно си спомням мача. Реално Левски можеше още първото полувреме да води с 2-3 гола. Пропуски пред вратата на БАТЕ, Гонзо изтърва дузпа... Все си мисля, че от този мач почна жестокия карък за сините в Европа...
И само за протокола: Тази вечер Борусия Дортмунд се срина за 5 минути, до 89 водеше с 2:0 и загуби с 2:3. Толкова и за Антверпен, топка е върти се и тъй, и инак. А защитата на Левски тогава я имаше 20 години средна възраст, я не.
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? 

Capitana_Puyol написа:И аз съм против използването на такива определения. Футбол е, всичко става. Виждали сме четвъртодивизионни отбори да отстраняват елитни за купите в коя ли не страна, всичко е възможно. Както казах тезата на цесекарите поне до 2012г. беше че все пак се измъкваха по някакъв начин от такива отпадания, преди да дойдат Мура и Зимбру, така че и това имагинерно определение за евроидиоти загуби тежест. Торпедо Москва и МТК например както споменах са отбори от руското и унгарското първенства, които се водят уж за над нашето ниво, поне руското, ама съответните отбори изобщо не са някакъв фактор там и са били по долните дивизии в голяма част от историята си. Друг пример за отпадане на ЦСКА е от Сваровски Тирол 1987г., който също за мен е мега е бил посредствен отбор, дори тогава да се е докопал до евротурнирите също като Торпедо не е фактор в своята страна.
МТК са си име, същото е с Торпедо, без да са гранд като Спартак М, но там са играли Валентин Иванов и ако не се лъжа Численко.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.
-
- Контакти:
sandi74 написа:Турско син срам и позор за България.ФАКТ.
ФАКТ.
damyanov1963 написа:drvasko98 написа:На мача Антверпен Левски имаше под 10 000 зрители. Домакините бяха и недоволни от слабата форма на отбора си или нещо имаха пререкания с ръководството. Освиркваха ги яко през голяма част от мача.
Ваще манипулации ги знаем, никога с доказателства, стадиона беше пълен и публиката непрекъснато ги подкрепяше.
Секта и винаги е било така. Пише ти син фен. Динамото чуло недочуло и веднага скача "вашите манипулации". Първосигнална животинска реакция. Нещо споменаха Левски, значи са цесекарите.
Пробвайте навън в живота. Примерно "Да, много хубави бяха доматите, че и евтини. Сигурно са от някое българско село и.... ЛЕВСКИ!!!" Тук някой от тълпата със сигурност ще започне да вика, да чупи "какво за Левски бе, какво за Левски! А вие?(коментиращия доматите е задължително цесекар).
Секта, че и проста. Първосигнална. Чула-недочула мучи.
realno написа:Когато царя лъв е ранен и мишките му се подиграват. Но лъва си е лъв, мишките винаги си остават мишки. Рано или късно пак ще се приберат в дупките си и ще има оглушителна оранжева тишина. :)))
Явно малтийските мравки са под достойнството на лъва....избяга от тях.
1914.1902 написа:шивача написа:интересно ще е на следващия домакински мач на вековния евроидиот, наседник на ментака на лафчис, колко сган ще дойде? и оня разказвач на приказки от село Кюмюрджии, дали ще поеме отговорност някога за поредния срам или ще му е виновна защитата, космите по на насо гъза, съзите на тити или байкунур?
6000 човека са си платили билетите за всички домакински мачове на Левски, както искаш го разбирай.
Несравнимо с останалите отбори.
Днес си измих зъбите с колгейт тотал. Несравнимо с всички цигани около теб. Също толкова важен фактор. Глупав като твоя.
Реал М са най-големия европейски отбор, но идея си нямам дали фенската им база е по-голяма от тази на Ливърпул или Дортмунд. Просто говоря за футбол. Вие сте много назад в това отношение. Нещо повече. Начело сте в незавидни антифутболни явления.
1914.1902 написа:Припомни всички предишни декларации след загуби във фундаментални мачове. Нека го докажеш с факти, а не да си пишеш глупости
Питам нормален въпрос - имаше ли нарушение на някое футболно правило при втория гол на Хамрун?
Ало, фактолога. И аз искам да се посмея с глупостите ти. Питам и аз, ние Литекс или ЦСКА сме и да те почвам независимо от отговора ти, защото твърдите взаимоизключващи се неща. Като курвите искате едновременно различни неща. Хем да я ебат, хем да е чиста и не по нейна вина.
rsk написа:След снощи, аз все още съм фен на Левски и ще бъда такъв след всяка загуба. Ще спра да бъда от Левски, когато изчезне и се опитат да ни пробутат някой селски клуб, който да припознаваме. При такъв вариант ще спра да се интересувам от нашенски футбол и ще си обикалям стадионите из Европа като турист.
След снощи, вие сте в следващия кръг на турнира. Не на друга планета, успокойте се :) ще минат три-четири кръга, пак ще има банани, бойкоти и т.н. А ние ще продължаваме да сме по-силни от вас. Ще бъдем повече, ще подкрепяме клуба си по-мощно и ще бъдем винаги по-верни от вас.
Другия циркаджия. Няма да споря. След като така се чувстваш по-добре и ни съжаляваш, много ме кефи да ви е гадно като се връткате, пожелавам същото и догодина. Да ви бие някое от Сан Марино, а ти да се чувстваш по-добре от нас, защото сме били Литекс. Дреме ми на оная работа за усещанията ти, но и ще се радвам да ви гледам поредната прокоба.
По-силни? Продължавайте тогава все така. Радвам се, че нямаме вашата сила. Пази боже до там да я докараме да ни унижават джуджета.
Струва ми се, че човек усещащ сила след унижение от аматьори е за лудница. За мен не си нормален, но пък може левскари да те подкрепят. И други хамави има дето усещат сила след многобройните гаври през годините.
realno написа:Само заблуден припок може да си мисли, че с тези футболисти, които имаме събрани от кол и въже сме фаворити дори и с Хамрун. Името Левски не играе,а футболистите. Но явно макар с подобно футболисти във вашите очи сме все още класа. Това може да да ни радва. :)))
Мен път ти ме радваш. Това е основната разлика. При нас името ЦСКА играе независимо от футболистите. Още повече пък на мачовете в Европа.
realno написа:Европрипоците се шегуват на една наша нормална загуба, а техните легенди се разбягват от ловешкия крадец на идентичност като потъващ кораб и се присъединяват при цифровото ЦСКА. Колко мъка има в позорната ловешка душичка. :)))
Прав си. Загубата е нормална. Левски нормално си пада от всякакви леваци. Това не е отбор, а чучело и всички гаври са нормални, не нещо особено.
Развоя с 48 има негативен за вас ефект, но си глупав и не го разбираш.
rsk написа:И въпреки всичко на следващия мач на Герена ще има 5 хиляди човека. А на Екотой, след великия европодвиг имаше 500. Защо не си подкрепяте отбора бе, не го ли припознавате?
Може ли статистиката с посещаемост във ВЛ, за да разбера кои са най-големите отбори. Очевидно титлата или ШЛ нямат значение.
Отделно по-голям отбор сме. 5000 за вас е голям мач. При нас 500 като за малък. ЦСКА има по-големи дразнители от малтийци. За вас очевидно това са големи мачове.
LoveAndPeace написа:Логично би било всеки уважаващ себе си припок и респективно левскимразец да стиска палци на ръцете , на краката и де що има още палци от Уефа да назначат преиграване.
Така е. Можеше да се посмеем два пъти и нови рекорди да поставим. Дабъл генгбанг с малтийци в един сезон. Едва ли друг път ще е възможно.
peliforewer написа:vlong написа:Абе ще разпънем 3 палатки пред Бийефесету
Хааахааахаа
С Дамянов да не сте на смени, интересното е, че сте на различна възраст, а като ум сте равни.
Не са само те двамата. Повечето са еднакви. Проектирани да реват при споменаването на Левски чули-недочули. Секта.
1914.1902 написа:Защо е нужно някой да ме нарича лепилар, както и всеки левскар? Той изобщо познаваме ли ме, за да дрънка глупости?
Очевидно да. Ти как познаваш, че сме от Литекс и дрънкаш глупости?
ivan56 написа:Стига разтяга локуми.
Защо излъга(може и да не лъжеш а просто да не знаеш), че футбола в Ирландия е аматьорски, другият ти репертоар го знаем. Гунди, 1/4 ЛЕ, ШЛ и тн.
Динамото е лесен. И ти си го научил. И другите са същите. Плямпат едно и също и не съм убеден дори дали винаги разбират това което казват. Заучено от митове.
damyanov1963 написа:ivan56 написа:Значи заключваме, че Евроидиота Левски(ти го написа) може да бие само аматьори. :)
Дай ако искаш да видим, какво левскарската ти глава разбира под "аматьорски футбол"
И как така само Евроидиота стигна до 1/4 финал в ЛЕ?
Бившите полуфиналисти за КЕШ под неговото ниво ли паднаха?
Динамото продължава със сектанизма. ЦСКА е бивш полуфиналист в противовес на явно настоящия син четвъртфиналист.
"В началото на 1969 година Левски пък бе превзет от милиционерите и техния клуб Спартак"(Жаклин Михайлов)
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
50 години без софийския Левски (1914-1969), мир на праха му.
- delqnski47
- Контакти:
Непринудения бродира ->
8-))))))
8-))))))
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.