Ето още един, който "плюе" по оранжевото нещо, което играйка на екотой арена. Ако маскирания продук беше ЦСКА, Л. Пенев така ли щеше да говори за него?
"Пенев: Мнението ми за Стойчо Младенов не се е променило, лъжат и мамят сектор "Г" от 7 години"
Защо 7 години, с не 8 или 6 години? С какво е свързана 2016г ? ;)
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Без цензура!
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
teerr написа:LoveAndPeace написа:Ники не е в групата даже , та стискайте палци Пламен да не тръгне с някоя грешка по новият път , че доказахме едно - Пътя от осанна до разпни го при нас е един мач. А пари за нови играчи няма и няма да има.
Дай да си спретнем един бой като тирейци,мрънкалници с/у немрънкалници..........
Не сте ли го правили?
wilge написа:Eminem написа:wilge написа:Успехите които той е постигнал в тази игра те не можеш и на плейстейшън да постигнеш.
Брей, я кажи какви са тези велики успехи?
По принцип с радио не се спори. Няма смисъл, защото няма да те разбере.
Футболист на годината на България за 2011 година;
Вратар на годината в Холандия за 2011 година;
Шампион на България: 2 пъти (2005 – 06, 2006 – 07)
Носител на Купата на България: 2 пъти (2004 – 05, 2021-22)
Носител на Супер купата на България: 1 път (2005).
Това достатъчно ли е? Кажи кое от тези отличия имаш?
Подарена награда за футболист на годината. Награда вратар на годината в Нидерландия и ултрасите ви знаят, че не съществува. Шампион на България, ама шампионска резерва. И Азар има две титли и ШЛ с Реал.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
damyanov1963 написа:gihuelo написа:https://www.youtube.com/watch?v=kKzS5f0zivg
Партизан-Хамрун
Личи си че гостите са полуаматьори .
А тези, които падат от евроидиоти с 2:7,1:7, а за капак и от самите себе си с 8:0 какви са - аматьори, пилуаматьори, или просто на какви дебили, или ахмаци?
Вие сте отбор тип "на умряло куче нож".
-
Аз затова написах процентно, а не от брой мачове. То е ясно иначе че ЦСКА и Левски имат най-много мачове в ЕКТ. Както казах сигурно 3-4 часа четох информация за всички мачове и ми гръмна главата. Просто някои отбори като че ли са по-устойчиви в евротурнирите дори при по-епизодични участия - неговоря са за българските отбори.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
- damyanov1963
onegavon написа:damyanov1963 написа:gihuelo написа:https://www.youtube.com/watch?v=kKzS5f0zivg
Партизан-Хамрун
Личи си че гостите са полуаматьори .
А тези, които падат от евроидиоти с 2:7,1:7, а за капак и от самите себе си с 8:0 какви са - аматьори, пилуаматьори, или просто на какви дебили, или ахмаци?
Вие сте отбор тип "на умряло куче нож".
И вие ли сте от умрелите кучета?
А да се биеш сам с 8:0, какво куче е.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- damyanov1963
Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Интересно, защо никой не нарече евроидиоти Аякс, Динамо Киев, Глазгоу Рейнджърс, Шутгарт(най - вече), когато отпаднаха от Левски?
Интересно, защо никой не нарече евроидиоти Аякс, Динамо Киев, Глазгоу Рейнджърс, Шутгарт(най - вече), когато отпаднаха от Левски?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:Щом Левски го знаят в Европа, като евроидиот, значи е достатъчно популярен. Такова определение се дава на някой отбор, който отпадне от някой анонимник. Ако Левски беше такъв, никой нямаше да му обърне внимание.
Защото трябва и постоянство ;). Едва ли има друг отбор в Европа, който да е отпадал от поне 10-12 съперника, когато е влизал в мача в ролята на фаворит(при това ярко изявен фаворит). Отделно май държите няколко антирекорда, при които български отбор отпада за първи път от отбор от дадена страна. Отделно май няколко отбора след като ви биха, това им беше първото достигане до определна фаза от ЕКТ, до която преди това в историята си не бяха достигали. Отделно има значение и как отпадате - едно е харпунът да бъде забит средата на първото полувреме и да се запази така до края, друго е да ти го забият минута след като си изравнил, да не говорим пък за Антверп и такива други. Абе изобщо вашият идиотизъм няма стигане.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
И аз съм против използването на такива определения. Футбол е, всичко става. Виждали сме четвъртодивизионни отбори да отстраняват елитни за купите в коя ли не страна, всичко е възможно. Както казах тезата на цесекарите поне до 2012г. беше че все пак се измъкваха по някакъв начин от такива отпадания, преди да дойдат Мура и Зимбру, така че и това имагинерно определение за евроидиоти загуби тежест. Торпедо Москва и МТК например както споменах са отбори от руското и унгарското първенства, които се водят уж за над нашето ниво, поне руското, ама съответните отбори изобщо не са някакъв фактор там и са били по долните дивизии в голяма част от историята си. Друг пример за отпадане на ЦСКА е от Сваровски Тирол 1987г., който също за мен е мега е бил посредствен отбор, дори тогава да се е докопал до евротурнирите също като Торпедо не е фактор в своята страна.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)
-
- Контакти:
Capitana_Puyol написа:И аз съм против използването на такива определения. Футбол е, всичко става. Виждали сме четвъртодивизионни отбори да отстраняват елитни за купите в коя ли не страна, всичко е възможно. Както казах тезата на цесекарите поне до 2012г. беше че все пак се измъкваха по някакъв начин от такива отпадания, преди да дойдат Мура и Зимбру, така че и това имагинерно определение за евроидиоти загуби тежест. Торпедо Москва и МТК например както споменах са отбори от руското и унгарското първенства, които се водят уж за над нашето ниво, поне руското, ама съответните отбори изобщо не са някакъв фактор там и са били по долните дивизии в голяма част от историята си. Друг пример за отпадане на ЦСКА е от Сваровски Тирол 1987г., който също за мен е мега е бил посредствен отбор, дори тогава да се е докопал до евротурнирите също като Торпедо не е фактор в своята страна.
МТК с 23 титли на Унгария или Торпедо, които от 1938 до 2006 не бяха изпадали никога в историята си, са отбори са долните дивизии? Торпедо с 3 титли и 6 купи на СССР не знам как не е бил фактор. Стига сте писали глупости.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 20 авг 2022 19:53, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...
Eвроидиоти ооооо евроидиоти.Днес посмешищата разпорени от храбрите малтийски спартанци с харпун играят дерби с Хебър в обора.ФАКТ.