Перес по принцип след световните първенства се опита да вземе някой футболист, който е изпъкнал там. Да видим сега как ще е, но и световното не е в удобно време от годината, а нашите през зимата рядко правят голям трансфер.
А и в момента няма много време за привличането на нов футболист, освен ако не се работи твърде тихо, както с Камавинга.
Трансферното лято на Реал Мадрид - сезон 2022/2023
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Re: Трансферното лято на Реал Мадрид - сезон 2022/2023
paceto написа:Интересували сме се от Пиер-Емил Хьойберг от Тотнъм, но шансовете да се случи това лято не били големи.
Е при положение, че Белингам е почти сигурен, защо ни е този пичага? Играч в посредствен отбор със спорни качества. Пълни глупости. Имаме си Чоумени, който ще запълни доста добре дупката, ще видите сами.

- paceto
- Контакти:
И аз не виждам смисъл да се търси заместник на Каземиро при положение, че Камавинга и сега Чуамени са взети уж за негови заместници. Вярно, че се очакваше да стане това поне след 1-2-3 години макс, но сега е момента на младите да им се даде пълна свобода да разкрият какво могат вместо да киснат на пейката. Според мен Чуамени е по-добър вариант за заместник на Каземиро, по обран е в играта си и играе с умисъл докато Камавинга все още скача доста неразумно за топката. То така беше и Каземиро в първите му години, така че имат време и двамата да трупат потенциал.
Камавинга показва израства все пак има един сезон зад гърба си, макар да не получаваше кой знае какво време именно заради Бермудският триъгълник - Модрич - Каземиро - Кроос, но сега ще има шанс за повече време и при двамата. Чуамени ще му трябва време за адаптация, да свикне с начина на игра в Испания и да се отърси от напрежението да играе за нас.
Камавинга показва израства все пак има един сезон зад гърба си, макар да не получаваше кой знае какво време именно заради Бермудският триъгълник - Модрич - Каземиро - Кроос, но сега ще има шанс за повече време и при двамата. Чуамени ще му трябва време за адаптация, да свикне с начина на игра в Испания и да се отърси от напрежението да играе за нас.
Вече е официално и Каземиро ви напуска.
https://www.realmadrid.com/en/news/2022 ... t-casemiro
https://www.realmadrid.com/en/news/2022 ... t-casemiro
paceto написа:И аз не виждам смисъл да се търси заместник на Каземиро при положение, че Камавинга и сега Чуамени са взети уж за негови заместници. Вярно, че се очакваше да стане това поне след 1-2-3 години макс, но сега е момента на младите да им се даде пълна свобода да разкрият какво могат вместо да киснат на пейката. Според мен Чуамени е по-добър вариант за заместник на Каземиро, по обран е в играта си и играе с умисъл докато Камавинга все още скача доста неразумно за топката. То така беше и Каземиро в първите му години, така че имат време и двамата да трупат потенциал.
Днес видях нещо за което не се бях замислял,но ми се струва възможно ако Кама и Чуамени имат проблеми в начало или ги налагат постепенно, Рудигер като ЦЗ и Алаба като CDM.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
- paceto
- Контакти:
Благодаря на Каземиро за всичко и му пожелавам само най-доброто и барем помогне малко на Манчестър Юн. да излезе от блатото. Спечели всичко каквото можеше да се спечели с Реал Мадрид и сега е време да се пробва в друго първенство и с друг стил на игра, а за нас остава да започнем да подмладяваме малко по малко отбора и пътят вече е започнат.
От феновете на Реал само се иска търпение, ама като знам какви са и най-вече тук във форума няма да имат такова и ще се почне пак с критиките и обидите. То се видя и още в първият кръг как се започна със старите приказки, но след обрата не се продума нищичко.
От феновете на Реал само се иска търпение, ама като знам какви са и най-вече тук във форума няма да имат такова и ще се почне пак с критиките и обидите. То се видя и още в първият кръг как се започна със старите приказки, но след обрата не се продума нищичко.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
rmfan5 написа:paceto написа:И аз не виждам смисъл да се търси заместник на Каземиро при положение, че Камавинга и сега Чуамени са взети уж за негови заместници. Вярно, че се очакваше да стане това поне след 1-2-3 години макс, но сега е момента на младите да им се даде пълна свобода да разкрият какво могат вместо да киснат на пейката. Според мен Чуамени е по-добър вариант за заместник на Каземиро, по обран е в играта си и играе с умисъл докато Камавинга все още скача доста неразумно за топката. То така беше и Каземиро в първите му години, така че имат време и двамата да трупат потенциал.
Днес видях нещо за което не се бях замислял,но ми се струва възможно ако Кама и Чуамени имат проблеми в начало или ги налагат постепенно, Рудигер като ЦЗ и Алаба като CDM.
Това мислех и аз. Имайки предвид играта на Рудигер и приноса, който може да донесе, както в защита, така и при статичните положения, то Алаба като дефанзивен халф звучи перфектно. Ако не се лъжа това му е поста в националния отбор.

Много ми е болно за Каземиро , желая му всичко най - добро .
- Furious_Monk
Много се изненадах, бях бесен, след това осъзнах финансовата сила на тази сделка, накрая я приех... все пак... става дума за пари..-
Никой няма да прочете това, но все пак... бъди щастлив Казе.... с парите и трофеите, стига те да не засягат Реал.
Никой няма да прочете това, но все пак... бъди щастлив Казе.... с парите и трофеите, стига те да не засягат Реал.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.