sapio0o написа: Това, че медиите използват името му за изгода не значи, че на всяка статия трябва да излиза и да ги опровергава. Със сигурност няма да е доволен, че нещата не вървят в отбора, Роналдо си е победител и иска да е постоянно на върха, но му е ясно, че на 37 няма много варианти. Ако може да съжалява за нещо, то е за решението си да напусне Реал. Това да се присъедини към Ман Ю на тези му години си е повече от добре, дори без ШЛ. Колко нападатели са титуляри в ПЛ на 37? :)
Не са много! Аз не говоря за това обаче. Никой не коментира футболните му качества, били те и на 37 години.
Но ми е интересно защо мълча цяло лято, дразни се че се пускат нам си какви фалшиви новини и сега щял да каже след ДВЕ СЕДМИЦИ какво ставало. Обикновено човек като се дразни на слухове излиза и казва веднага нещата, за да си спести дразненето, но предполагам съм в грешка. Доста фенове вече са с негативно отношение към него. Човек щом мълчи и не опровергава нещата, значи има нещо съмнително. Нещо се “пече” покрай него. Ше чакаме Пресконференцията със затаен дъх и какво ще каже! Вълнувам се чак!