Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Без цензура!

Мнениеот damyanov1963 » 19 авг 2022 23:31

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:Я, почнаха да излизат разни подробности за вчерашните припошки лайнарщини по трибуните. Доверявам се на оранжевата майчица и някои организирани припоци, че не е имало ошамарени деца. Това е добре, казвам го без капка ирония - децата са чисти и невинни създания и не бива да страдат и да бъдат мъчени или унижавани покрай глупостите на тъпите си родители-припоци!
Обаче е интересно колко са бдителни организираните припоци. Имат си разузнавачи и стража, като същински армейски воини :)))), която при сигнал отива и неутрализира/шамари всичкото припок, де е дръзнало да се прави на свободно и независимо човече, така щото да се знае кой е шеф на припоците, кой командва в Г и кой не бива повече да става от диванчето само за 1-2 селфита във ФБ.
Удри, бат' Кюстендилец, тая мачка не е наша! :)))

Ти в Сектор Б ходиш ли или те е шубенце да не те мацнат с некое л@йно, както правят лошите хулигани там :)) Я сподели като си такъв отворко дето гледаш чуждите проблеми на другите
Х

Модераторче, мило и младо, аз на Герена мога да си ходя, където си пожелая, без да ме е шубе, че ще ме мазнат с лайна лошите хулигани там. :)) Да ти кажа, за толкова години по стадионите, не съм имал проблеми нито в Б, нито никъде другаде.
Но на Герена не са ме гонили да ме бият, понеже на полувремето съм решил да отскоча до Б, на разходка, да се правя на по-ербап от ербапите.
Животните опукаха ли ти шамарите и на тебе вчера или такива работи не се питат? :)))
Баси лайнарщината - да влезеш в сектор Г да гониш и шамариш другите припоци, с "молба да са солидарни към протеста", а-ха-ха-хаааа.

То всички там "можете да си ходите където искате" и за тва седите извън говеждия сектор.
От години се млатят ама се запритеснил нашия кой къде какво бил шамарил при другите, разбираш ли...
Е тва ви се чудим на акъла и манталитета някой път.

Делянски, ти снощи притичкваше ли от сектор в сектор и колко пъти, за да докажеш, че сте повече от нас?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 19 авг 2022 23:33

1914.1902 написа:На финала за Купата.

И сигурно ще кажеш, че сте били 5 хил повече от нас?

Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:34

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Harpuna написа:Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.
И все пак - нито ЦСКА, нито ЦСКА-София (София) са излизали от групи на ЕКТ, а са дежурния тъпан и абонат за последното място там. Това е, фактец.

Не е правоприемник на Литекс, хамруне. Прочети ми подписа. Тоя подпис да не съм го турил за баба си ->
Требе да се чете от време на време

Докато:
1) Официалният футболен административен орган у нас БФС ви изписва и третира като нов отбор ЦСКА-София
2) Официалният футболен административен орган в Европа УЕФА ви изписва и третира като нов отбор CSKA-SOFIA
3) Носите уродливия ЕИК на Литекс в дружеството си.
То подписът ти е четиво единствено за баба ти.

Напротив, точка 2 абсолютно всеки път ни представят като отбора бил на полуфинал в КЕШ....
Ти жребие на Европа не гледаш ли последните години....опс..... :(

Не лъжи, бе! На последното жребие на УЕФА, излъчено на живо в сайта на УЕФА, на изтегленото листче пишеше CSKA-SOFIA. Костюмарът си върза езика на възел да пелтечи ЦиЕсКей...ЦеЕсссКа-Соуфиа-Соуфиа, горкият.
Би било добре ти да започнеш да гледаш жребието, че да не ставаш за смях с подобни твърдения. Разбери най-сетне, че не пишеш в припошки групи с глупаци, де приемат всичко, което е удобно на пропагандата, за святата истина. Тука, в тоя форум ви спуквам и ще ви спуквам по темата!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2022 23:34

Въпросът беше кога за последно сме били над 20 хил.

Всичко по трибуните е пълно, а вижте колко хора са на пистата, да не говорим и за такива, които не са хванати на снимката. Както се вижда някои са на седалките, а други по бетона, просто нямаше никакво място. Нека не забравяме, че при нас влизаха и хора с билети за А и Г сектор. На горната снимка пък се видя и докъде пуснаха родители с деца - до средата на едното лъвче.

Изображение
Последна промяна от 1914.1902 на 19 авг 2022 23:43, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:37

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
Harpuna написа:Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.
И все пак - нито ЦСКА, нито ЦСКА-София (София) са излизали от групи на ЕКТ, а са дежурния тъпан и абонат за последното място там. Това е, фактец.

Не е правоприемник на Литекс, хамруне. Прочети ми подписа. Тоя подпис да не съм го турил за баба си ->

Докато:
1) Официалният футболен административен орган у нас БФС ви изписва и третира като нов отбор ЦСКА-София
2) Официалният футболен административен орган в Европа УЕФА ви изписва и третира като нов отбор CSKA-SOFIA

Напротив, точка 2 абсолютно всеки път ни представят като отбора бил на полуфинал в КЕШ....

Не лъжи, бе! На последното жребие на УЕФА, излъчено на живо в сайта на УЕФА, на изтегленото листче пишеше CSKA-SOFIA. Костюмарът си върза езика на възел да пелтечи ЦиЕсКей...ЦеЕсссКа-Соуфиа-Соуфиа, горкият.
Би било добре ти да започнеш да гледаш жребието, че да не ставаш за смях с подобни твърдения. Разбери най-сетне, че не пишеш в припошки групи с глупаци, де приемат всичко, което е удобно на пропагандата, за святата истина. Тука, в тоя форум ви спуквам и ще ви спуквам по темата!

И ? Какъв ти е проблема с CSKA- Sofia при положение че ни представят така както ти го описах?
Къде лъжа, искаш ли ти там видео?
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 авг 2022 23:38

Я покажете пак как сменявахте секторите, да се посмеем отново.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:38

delqnski47 написа:Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.

А-ха-ха-ха-ха, животните се вдигнали да "сплашват децата", о-хо-хо-хо :))))) С глас се смея! :))))
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 авг 2022 23:42

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Иначе имаше едно спречкване и това беше. Както казах. Даже в Спиртала имат много хубаво видео .Не е имало млатения, боища и подобни глупости. Животните посплашиха малко децата което беше абсолютно излишно и малоумно.

А-ха-ха-ха-ха, животните се вдигнали да "сплашват децата", о-хо-хо-хо :))))) С глас се смея! :))))

Да се смееш на тва....
Че много акъл не очаквам да има в тоя форум ама чак пък толкова да липсва.
Как да е. Важното да сме живи и здрави.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 19 авг 2022 23:43

Не се опитвайте по всякакъв начин да отклоните вниманието и унижението как един Харпун ви се заби м/у задните части.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 23:44

delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.

Докато:

И ? Какъв ти е проблема с CSKA- Sofia при положение че ни представят така както ти го описах?
Къде лъжа, искаш ли ти там видео?

Видео от този сезон не можеш да ми дадеш. Миналия сезон Инфантино реши да прави малко шоу програма на жребието и някои припоци полетяха на крилете на радостта като решиха, че шоу програмите обезателно представляват "идентитетот".
Тц. Със същата тежест може да ми споделиш видео на Къци Въпцаров или на пОтката Александров. Важното е какво пишат хората от УЕФА там в сайта и в програмата. И как изписват отборите преди и след жребието. Аре изчезвай да четеш на баба ти => CSKA- SОFIA (SOFIA), опитай да научиш жената как се произнася поне.
[offtopic]

Върни се в “Левски”