7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 7 кръг /Ботев Пд - Черно море/ 19.08 петък 21.00
Ами да, край на мача. Страхотно! Въпреки сътресенията в защита и глупостите, които натворихме там, вземаме мача със страхотните изпълнения в нападение и находчивостта през противниковата врата. Труден, много тежък мач, за щастие спечелен, браво моряци. Ноо, проблемите в защита трябва да намерят решение и то бързо, защото.. надали всеки мач ще можем така плодотворно да надхвърляме пропуските в защита и да вкарваме един в повече от пропуснатите. Страхотен мач се получи за страничния запалянко, но ние си го изстрадахме. Браво моряци!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Евала и на двата отбора за мача днес, наистина страхотен. Рядко се вижда такъв футболен празник по нашите терени. Изключително щастлив съм, че показахме желание за победа и се борихме до последната минута. Напред, Моряци!
Играта се коментира утре, днес да се насладим на победата и духа на момчетата!
Играта се коментира утре, днес да се насладим на победата и духа на момчетата!
Хаха, тъкмо щях да пиша, че няма да правя трагедии, ако паднем, пък то ко стана.
Ай честито! Щом взехме такъв мач, този сезон май ще е по-специален.
Ай честито! Щом взехме такъв мач, този сезон май ще е по-специален.
в 1 мач днес станаха повече голове отколкото в предните ни 6 мача :)))) някакво безумие беше това днеска
между другото при 3-2 за ботев мислех, че ще паднем ....но бях решил да похваля тоя път Илиан Илиев понеже днес някак си води мача точно както на мен ми се иска, от самото начало с избраните играчи, после със смелите схеми ...нямаше какво да се губи и трябваше да се хвърлим напред и се радвам, че Илиан действа тоя път смело понеже често ги бави смените и всичко и малко страхливо действа на моменти :))) днеска обаче беше перфектен мач за Илиан и взехме, че с късмет и обърнахме накрая :Р по принцип не заслужавахме да бием, но заради борбата на момчетата до края е хубаво, че стана 8)
между другото при 3-2 за ботев мислех, че ще паднем ....но бях решил да похваля тоя път Илиан Илиев понеже днес някак си води мача точно както на мен ми се иска, от самото начало с избраните играчи, после със смелите схеми ...нямаше какво да се губи и трябваше да се хвърлим напред и се радвам, че Илиан действа тоя път смело понеже често ги бави смените и всичко и малко страхливо действа на моменти :))) днеска обаче беше перфектен мач за Илиан и взехме, че с късмет и обърнахме накрая :Р по принцип не заслужавахме да бием, но заради борбата на момчетата до края е хубаво, че стана 8)

Защитата дантела, но се изкевих на макс. Най-хубавото от мача е че играхме до последно и не паднахме духом. Браво и на Илиян, че със смените рискува и в крайна сметка успяхме да изковем победата. Браво моряци!
Абсолютно заслужена победа! Да накрая със късметлийски автогол но като цяло бяхме много по добрият отбор. Тези бавеха играта след всяко повеждане на резултата и ако ни бяха натиснали, сигурно щяха да ни бият защото днес във защита бяхме много зле, и по точно Марто Дичев. Както и да е, не би трябвало да се притесняваме за напред. Когато се завърнат Живко и Цецо всичко ще си дойде на мястото.
Само Черно Море!
Само Черно Море!
Честита победа Моряци!!!!
Има и такива мачове, добре че сме печеливши в случая ...
Има и такива мачове, добре че сме печеливши в случая ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
- Контакти:
За такива мачове човек живее! Уникално добър мач за България, и двата отбора играха футбол, бориха се здраво и беше много добре, наистина добре! Направихме толкова глупости в защита, че няма да ми стигне поста, вкл. и Дюлгера и човека пред защитата - Клементе, бяхме като пияни отзад. И не, Роската доста добре се справи въпреки подхлъзването при 1:0, това не е футболна грешка, нарочно наблягам на това, защото според мен там отляво е мястото на Босанчич. Дичев беше тотал щета, но да не задълбаваме, тази грешка я прави за 2-ри или 3-ти път, помня идентична такава в Благоевград, има да учи още. Този мач напомни на един друг с Ботев 3:4 там преди 20-тина години, отбора на Вуцов събран набързо от свободни иагенти и нетренирали играчи, когато лятото само Косьо Мирчев имаше договор ако се сещате, идентично - 1:0, 1:1, 2:1, 2:2, 3:2, 3:3, 3:4....Румен Шанкулов вкара хахаха. На Курьор и кура му е голмайстор, ето затова го искаме да влиза по-късно и да е свеж, много хитър и умен играч, уникално пласиране и усет. Много добре се включи Велев, прекрасен пас, и Ники Златев много добре влезе, Васката - познат боец! На мен, обаче най-много ми хареса Мимито. Да, и той грешеше, но контролираше топката, омотаваше 2-3ма техни, затова после имахме числено надмощие в тяхното поле. Луд мач. Поздравявам всички! Но....защитата беше бетон, чудихме се колко важен е Живко Атанасов и Цецо Панов - ами ето толкова е важен, за 5 мача - 1 получен гол, днес - 3ка.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Днес Черно море игра като Барселона в най добрите им години.Отзад пускаха постоянно,но отпред винаги вкарваха повече голове от противника.Играта се връща към онази красота от миналият сезон,но...хайде днес да се радваме ,а утре ще си пуснем и бесовете навън.Ако този мач днес на Ботев бе с някой друг отбор и свършеше така,щеше много да ме е яд за тях.Двата отбора изиграха страхотен мач,по скоро като мач от португалското първенство,но така е когато се залага на атаката.Сега ще кажа САМО ЧЕРНО МОРЕ и лека ви нощ!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!