Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот Plovdiv_1926 » 19 авг 2022 17:47

TristaNNN написа:
Harpuna написа:Казвам след 1989 защото до преди нея за Левски и ЦСКА не се е говорило за евроидиотщини.Всичко започва от тази година и меренето на пишки за отпадания. А не заради пропагандата ви дето едва ли не сме били само ние отбор на властта. Кажи защо в годините на народния съд печелите 2 поредни титли средата на 40-те след като не сте били отбор на властта ? Само да ти кажа че по царско време имате 3 титли, идва комунизма и веднага печелите 2. По царско време отново сте били втори защото гранда е бил Славия с 6 титли.

Само да ти кажа, че след 1989-та, единствени Левски и Лудогорец прескачат групи на ЕКТ. Па вие си мерете шестгодишните оранжевите чуркици със сините и зелените кой, какво и как бил правил евроидиотщини и пропаганди. ;)

И Литекс прескочиха 2006 :D
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 17:48

Harpuna написа:
TristaNNN написа:
Harpuna написа:... Гледайте малко обективно на нещата а не се връзвайте на пропагандите на ония. Единствените ни срамни отпадания са Мура и Зимбру може би след 1989.При това без загуби. Срещу Рига и Сейнт партикс допуснахме загуби но за сметка на това продължихме.Но за мен си остават срамни загуби въпреки че никой няма да ги помни.

Винаги съм се изумявал как червената, а впоследствие и оранжевата пропаганда така лесно успяват да ви промият кратуните, че повтаряте в някакъв овчи захлас "...Единствените ни срамни отпадания са Мура и Зимбру може би след 1989..." като невиждан и нечуван успех.
А какво става в групите след това - тъпан на тъпаните и вечно последни след 1989-та. И ЦСКА, и правоприемника на Литекс в лицето на ЦСКА-София (София) са радост и голо дупе за останалите отбори в групата им. Или, хайде, имаше май там едно трето място след победи над Рапид (Виена) по времето на боклукчиите, когато Гърнето пиян-залян се обади в ефир на Сашо Диков да разправя глупости как играчите много го уважавали, как му казвали - Шефе, за тебе играем довечера и т.н. . :))) Ако имате и някое друго предпоследно място, моля произволен, внимателен припок да ме поправи, но аз не се сещам за такова. И то не е като да сте били в групи с Реал Мадрид, Барселона, Челси, Ливърпул, Арсенал и останалите евроколоси, по които въздишаме, докато ги като гледаме по телевизора.

Значи да си последен в групи е срамно така ли ? При положение че от 2011 имате 3 отстранени отбора. А за една от тия групи отстранихме Динамо Москва. Страшна евроидиотщина. Едни стигат групи и са евроидиоти щото са последни а другите не могат и да стигнат до там но се оправдават от гранда Харпун.

Да си винаги последен в групите, с едно изключение, за което се сетих, 30 и кусур години поред под името ЦСКА или ЦСКА-София (София), докато коментираш отбори излизали от групите не е срам, изобщо не е. :))) Това си и чист позор!
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 19 авг 2022 17:48

TristaNNN написа:
Harpuna написа:Казвам след 1989 защото до преди нея за Левски и ЦСКА не се е говорило за евроидиотщини.Всичко започва от тази година и меренето на пишки за отпадания. А не заради пропагандата ви дето едва ли не сме били само ние отбор на властта. Кажи защо в годините на народния съд печелите 2 поредни титли средата на 40-те след като не сте били отбор на властта ? Само да ти кажа че по царско време имате 3 титли, идва комунизма и веднага печелите 2. По царско време отново сте били втори защото гранда е бил Славия с 6 титли.

Само да ти кажа, че след 1989-та, единствени Левски и Лудогорец прескачат групи на ЕКТ. Па вие си мерете шестгодишните оранжевите чуркици със сините и зелените кой, какво и как бил правил евроидиотщини и пропаганди. ;)

Веднага те контрирам с полуфиналите и многото повече велики победи както и равния баланс в Европа. Вашия баланс е -20 в Европа и нелепо е да се говори в минало време като цяло. Вие говорите предимно за тогава защото нямате други аргументи докато ЦСКА играе групи в сегашно време ! В уефа се гледат последните 5 години и предполагам че е хубаво да говорим за тях а не за неща от преди 15-20-30 години.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 17:50

Plovdiv_1926 написа:
TristaNNN написа:

И Литекс прескочиха 2006 :D

[offtopic]Тихо па ти, бе, да те .... Такава хубава пусия си направих с горния коментар, а сега ти ми я развали с едно изречение. :/[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 19 авг 2022 17:52

Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 17:55

Harpuna написа:
TristaNNN написа:

Веднага те контрирам с полуфиналите и многото повече велики победи както и равния баланс в Европа. Вашия баланс е -20 в Европа и нелепо е да се говори в минало време като цяло. Вие говорите предимно за тогава защото нямате други аргументи докато ЦСКА играе групи в сегашно време ! В уефа се гледат последните 5 години и предполагам че е хубаво да говорим за тях а не за неща от преди 15-20-30 години.

Ти почна да размахваш "след 1989-та", не аз, следователно и не се напъвай да ме контрираш с полуфинали в години, в които си бил пресен сперматозоид. Дадох ти статистика за дрането в групите, де отнася любимия ти отбор вече 30 и кусур години. Фактец! Па ти ми обяснявай колко било срамно или гордо отпадане или класиране срешу Мура, Кура и т.н. из предварителни кръгове.
[offtopic]

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 19 авг 2022 17:57

TristaNNN написа:
Harpuna написа:
TristaNNN написа:

Ти почна да размахваш "след 1989-та", не аз, следователно и не се напъвай да ме контрираш с полуфинали в години, в които си бил пресен сперматозоид. Дадох ти статистика за дрането в групите, де отнася любимия ти отбор вече 30 и кусур години. Фактец! Па ти ми обяснявай колко било срамно или гордо отпадане или класиране срешу Мура, Кура и т.н. из предварителни кръгове.

Говоря след 1989 за меренето на пишки за отпаданията в Европа защото тогава започва.А не заради друго. Трябва да се гледа цялата история и последните 5 години най-вече защото е избирателно иначе. Пак повтарям един коефициент се формира на база на последните 5 години затова е най-хубаво да се коментират тях. А и мене ония победи когато не съм бил роден не ме топлят много защото не съм ги преживял.Най-добре е да се гледа в сегашно време пък вие ако искате се топлете с шампионска лига и 1/4 финала в Уефа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 авг 2022 17:59

Harpuna написа:Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.
И все пак - нито ЦСКА, нито ЦСКА-София (София) са излизали от групи на ЕКТ, а са дежурния тъпан и абонат за последното място там. Това е, фактец.
[offtopic]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 авг 2022 18:01

Цели 2 титли?!
А вие как спечелите 9 поредни?!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Harpuna

Мнениеот Harpuna » 19 авг 2022 18:01

TristaNNN написа:
Harpuna написа:Тристане да те светна ли само че ЦСКА изигра 40 мача за последните 5 години в Европа. Вие имате толкова за последните 14.Нелепо е да коментирате в Европа.А и най-лошото за вас е че могат скоро да станат 46.

ЦСКА не е изигравал 40 мача за последните 5 години, щото ЦСКА умрЕ преди ... малко повече от 5 години. Тия мачове ги изигра ЦСКА-София (София) - правоприемникът на Литекс.
И все пак - нито ЦСКА, нито ЦСКА-София (София) са излизали от групи на ЕКТ, а са дежурния тъпан и абонат за последното място там. Това е, фактец.

Това за Литекс няма даже и да го коментирам защото е дъвкано 1000 пъти. Говори си за Литекс но за твоя жалост отбор като ЦСКА няма как да изчезне. Затова толкова и активно го коментирате.

Върни се в “Левски”