Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

tmanolov
Контакти:

Re: Без цензура!

Мнениеот tmanolov » 19 авг 2022 14:10

bubka написа:
tmanolov написа:
....нека видим мачовете им (подчертавам, ч ене съм гледал нито един, чел съм след това медиите)

Да го подчератем и ние това - значи не си гледал мачовече, само си чел, но си наясно в детайли за всеки от съперниците колко и дали е силен, какво и как играе и изобщо всичко около тях. Още по-добре!

Хората със средна интернет култура могат да намерят абсолютно всичко в нета и сайта на УЕФА, която незнайно защо ви изписва като ЦСКА-София, а не като Уикипедия, която се държи по редния оранжев на хранилка към Тирион. Айде със здраве, че имам работа. Успех в Базел - макар и с помашки генезис, все пак сте български тим. И съм искрен!
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2022 14:11

tmanolov написа:
bubka написа:
tmanolov написа:
....нека видим мачовете им (подчертавам, ч ене съм гледал нито един, чел съм след това медиите)

Да го подчератем и ние това - значи не си гледал мачовече, само си чел, но си наясно в детайли за всеки от съперниците колко и дали е силен, какво и как играе и изобщо всичко около тях. Още по-добре!

Хората със средна интернет култура могат да намерят абсолютно всичко в нета и сайта на УЕФА, която незнайно защо ви изписва като ЦСКА-София, а не като Уикипедия, която се държи по редния оранжев на хранилка към Тирион. Айде със здраве, че имам работа. Успех в Базел - макар и с помашки генезис, все пак сте български тим. И съм искрен!

Динамовци сте толкова комплексирани, че в даден момент започвате искрено да си вярвате. Ами чао, след като се показа колко си тъп и първосигнален в мнението, което написа, чао, като няма какво друго да кажеш. Айде, със здраве!
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:12

tmanolov написа:
Capitana_Puyol написа:Ето за това говорех - горното мнение е признак на комплексарщина. Вместо да прочете внимателно какво написах, типично по байганьовски тръгнал да обижда на етническа основа без да знае какъв е човека отсреща. В същия тоя "Делиорман" живеят българи, обаче видиш ли ми говори за "майчин език" и т.н. - егати нещастното същество. Все едно сърбите от Белград да се подиграват на сърбите от Косово, че били останали малцинство. Виждате ли за какъв идиот става въпрос, съфорумци ? После да не се чудите защо България ще е на дъното по всички показатели и защо всеки гледа другия да е зле, а не той да стане по-добре - типична байганьовщина.

Фенът на БХ явно е на смяна днес. Герберастче, аз съм служил 3 месеца вътрешни войски в Разград и отлични познавам града и околията му. Лафчетата ад хоминем са признак за липса на аргументи. Сега си цъкни в гугъла какво значи това, щото във "Винету" не го пише, и бъди рахат (отново на майчин език). Анадънму?

Ами жалко че не са те оставили на място тогава. С такива разсъждения, нямаше да е щета за българския народ, ако ти бяха пръснали малоумна кратуна с половин мозъчна клетка. Щото такива като тебе дето викат "турци сте" на българите в смесените райони, е същото като някой сърбин от Белград да вика на сърбите в Косово - шиптарите сте ! Надявам се че сега половинчатата ти мозъчна клетка е асимилирала какво ти се казва. Толкоз по въпроса.
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов, але, алеее... :)

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 авг 2022 14:13

rsk написа:Кои са тия деца в сектор А, дето са яли песници, че съм го пропуснал тоя момент? При нас си има една вражда между отделни групи, подобна на тази при Партизан, може би си запознат.

При Партизан нещата са много по-радикални, отколкото при вас. Сигурно поне 10 убийства имаше. При вас, слава Богу, се стига до няколко побоя от СЗ над другите, няма нещо по-радикално.

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:17

И не ми дрънкай глупости какви били Лиепая, М. Гьорче Петров или дори Сайрънс, опс ама те пак бяха малтийци като Хамрун май ? Щото както написах ако Левски беше отстранил 10 противника в Европа за 3 сезона си представям какви неща щяха да се пишат тук. Цифром и словом постиженията от 2019г насам за Левски са Ружомберок и ПАОК. На ЦСКА-София и да махнем тия по-невзрачните, които едва ли са по-слаби от Хамрун, пак виждаме отстранени - БАТЕ Борисов (да същите дето играха няколко пъти в групите на ШЛ и ЛЕ), Осиек (2 пъти отстранени) 2019 и 2021, Базел и Виктория Пилзен. Май никак не е малко ?!
Последна промяна от Capitana_Puyol на 19 авг 2022 14:24, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2022 14:20

tmanolov написа:
bubka написа:
tmanolov написа:

Между другото е много интересно какво е подтикнало фен на "Лецки е вечен" да се рови надълго и нашироко по нета за съперниците на ЦСКА. Ама какво друго може да направи човек, когато отборът му, му предоставя множество свободно време през седмицата, след като не играе или отпада в първи до втори кръг на ЕКТ. То си е скука...
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:24

И последно, че забравих. Благодарение на коефициента натрупан от лошите Лудогорец и ЦСКА-София в последните години, любимия ти Левски започна тоя сезон от втория квалификационен кръг, а не съвсем отначало с отбори от Андрора, Лихтенщайн, Сан Марино и т.н., нещо което щеше да е валидно ако Лудогорец/ЦСКА-София се проваляха още в първите кръгове срещу такива като Вадуц, Ларнака, Хамрун и прочее и имаха еврокоефициента на Левски. Това са фактите.

DonBalon223

Мнениеот DonBalon223 » 19 авг 2022 14:24

Dust написа:Огромен късмет, че няма ВАР. При наличие на ВАР гола нямаше да го зачетат.

Тоя същия съдия нещо е кривоглед

Първото полувреме не вдигна 3-4 засади на Базел и наистина късмет, че не вкараха те, а се възползвахме ние второто.

Само да напомня обаче

„Късметът е със силния, няма късмет тука. С воля, дух и характер успяхме да победим. Това е важното, утре във вестниците това ще пише. Няма късмет, когато искаш победата", заяви развълнувано Митов.

Изображение

P.S. Вие не спечелихте ли купата с огромен късме рикошет за автогол. Първите голове и в двата мача срещу ПАОК не бяха ли реално автоголове? Левски въобще не може да се оплаква от липса на късмет.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 19 авг 2022 14:26

Capitana_Puyol написа:И не ми дрънкай глупости какви били Лиепая, М. Гьорче Петров или дори Сайрънс, опс ама те пак бяха малтийци като Хамрун май ? Щото както написах ако Левски беше отстранил 10 противника в Европа за 3 сезона си представям какви неща щяха да се пишат тук. Цифром и словом постиженията от 2019г насам за Левски са Ружомберок и ПАОК. На ЦСКА-София и да махнем тия по-невзрачните, които едва ли са по-слаби от Хамрун, пак виждаме отстранени - БАТЕ Борисов (да същите дето играха няколко пъти в групите на ШЛ и ЛЕ), Осиек (2 пъти отстранени) 2019 и 2021, Базел и Виктория Пилзен. Май никак не е малко ?!

Специално пък за Сайрънс, изпуснаха дузпа при 0:1 за тях 15 минути преди края. Просто късмет.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Capitana_Puyol

Мнениеот Capitana_Puyol » 19 авг 2022 14:30

Също и червения картон за ПАОК веднага след като гърците изравниха за 1-1. После последва втори червен картон за ПАОК. Като знаем за съжаление Левски какви неща ги вършеше в евротурнирите в последните минути на немалко евромачове, изобщо не бях убеден че няма да допуснат други голове. Още тогава написах по време на мача, че изобщо не ми харесва как Левски с човек повече, а после и с двама не взе победата, нещо повече - почти не си личеше кой отбор е в намален състав на терена и отбелязах тогава че трябва да се наблегне много на кондиционната подготовка на отбора. Форумът обаче захласнат от отстраняването на един наистина сериозен противник, някак си си затвори очите пред очевидните слабости, които се видяха в тези мачове.

Върни се в “Левски”