Groucho написа:Иначе, да, спътниковите снимки и разузнаването са единствената реална помощ, която краварите дават на Еленски и компания.
И едни Химариси, вършат чудесна работа да пърлят руски орки :D
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Groucho написа:Иначе, да, спътниковите снимки и разузнаването са единствената реална помощ, която краварите дават на Еленски и компания.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
ivan56 написа:И едни Химариси, вършат чудесна работа да пърлят руски орки :D

ivan56 написа:bubka написа:THE G.A.M.E написа:
Я да видим отново, "колко голяма победа" постига Русия с войната срещу Украйна ?
Защото в основата на тази война не стоят материалните придобивки под формата на ресурси, макар те са нещо като бонус.
Да, да.
Защита на руските орки в Украйна.
Иии Мариупол и Северодонецк са огледало на асвабадителите.
Цццц...
icko65 написа:Soulen написа:Colonelcassad написа:THE G.A.M.E написа:Русия: БВП на човек ( това е реалната стойност, какво се пада на всеки руснак, средно ) ... 30 013 $ -> 58-мо място в света.
САЩ: 76 017 $ -> 9-то място в света.
Ето ти още една статистика, па белким спреш да задаваш тъпи въпроси:
Държавен дълг на глава от населението:
САЩ - 60 526 долара на човек
Русия - 3 700 долара на човек, един от най-ниските в света.
В челната двайсетица по държавен дълг на глава от населението са също Япония, UK, както и всички европейски васали.
Анализирането на националните дългове показва, че много държави оцеляват благодарение на заеми, които дават възможност на правителствата да покрият недостига на бюджет, без да увеличават данъците или да намаляват публичните разходи.
От правителствата обаче се изисква да връщат заетите пари с лихва. В случай че скокът на лихвените проценти или икономическият растеж стагнират, нивата на дълговете могат да достигнат неустойчиви нива. Това тепърва ще го гледаме, този процес започна.
Тоест държавата е по-добре да няма дългове и аз да мизерствам, вместо да тегли милиарди и да живея добре?
Хич не ме вълнува след колко години ще се връщат. Първо на първо, САЩ няма да върне нищо, така че ще си живея добре, а друг ще плаща сметката. Ама сигурно разбираш повече от икономистите на Запада.
Откъде се появявате такива лаладжии не знам.
Колкото ти е по-голям дълга, толкова по-развита държава си общо взето. Погледни топ 10.
Теб не те вълнува ама тях да.. И знаеш ли защо.. Щото ще връщат.. ако не пари то позиции.. Няма безплатен обяд. Друг няма да им плаща. С лихвите ще си платят
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта